Skocz do zawartości

Samoróbki - wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, zero okoni. Chyba z 8 szczupaków na te małe gumki. Byłem wszędzie, gdzie łowiliśmy, nawet tam daleko na górce. Później na jeziorze obok złowiłem kilkanaście ale nie było grubych okoni :)

Edytowane przez wobler129

• 2 tygodnie później...

Moje serdeczne gratulacje Maćku :)

Pozdrawiam,

Radek

Ps. Co tam widzę w tle - to MPE czy Patriarch?

EDYTKA: Już, wiem - podpatrzyłem w okoniowym wątku ;) To jednak się skusiłeś? Jak się spisuje? Po tym, jak odesłałem mój, jakoś nie mogę zabrać się do zakupu kolejnego :rolleyes:

Edytowane przez Dienekes

Wiesz Maćku, miałem dokładnie tak samo - wysokie oczekiwania i jeszcze większy zawód, gdy wziąłem ten młynek do rąk po raz pierwszy. Cholera, dziś kręciłem kolejnym i miałem te same spostrzeżenia. Czuć jak coś tam delikatnie puka. Dzięki za info.

• 2 tygodnie później...

To taka historia - może pomyślicie, że jestem walnięty, żebym to przemyślał...

Jadąc na uczelnię w weekendy z 5-6x miałem takie coś, że w głowie samo z siebie rodziło mi się pytanie... Ku%%% co Ty robisz... To nie to co chcesz robić. Poważnie - sam się biłem z swoimi myślami. Głowa jedno, serce drugie. Co ważniejsze?

No i rzuciłem... studia. Parę dni temu podjąłem decyzję. Może jestem głupi. Nie lubiłem tego, nie kochałem, a to co lubię i kocham porzuciłem na rok. Prawie rok życia w "plecy".

Kombinuję z wygiętymi rybkami ostatnio, muszę zrobić XXL do Irlandii, nie miałem czasu... Teraz będzie lepiej ;)

Moja zaczęła pracę, zajmuję się Zuzią od końca pracy do wieczora i tak to leci.... Dobrze, że weekendy odpuściłem (studia), bo bym zwariował (dosłownie).

Pracuję nad nową metodą woblerową już parę tyg, ale czas ograniczony ;)

krystiano1981r rzucasz coś krąpikami, coś złowiły? Mam wrażenie, że za lekkie dla Ciebie :)

Edytowane przez wobler129
  • Like 1

Maciek są idealne,połowiły już kleni na mojej rzeczce,ale nie było jakiegoś w miarę fotogenicznego więc nic Ci nie słałem...a poza tym jak przyszły to zaledwie tydzień łowiłem i "na wygnanie" ruszyłem tak jak Ci pisałem... ;) jak wrócę to ogień na całego.... :) a studia,no cóż jeśli Ci z tym lepiej,to już wiesz,że słusznie postąpiłeś (to moje zdanie)pzdr i witaj wśród wędkarzy,"znów"... ;) :D