wobler129 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Przez ostatnie 8-9dni było tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 heh panie pozytywnie a ryby gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Byli Jak będę miał czas to kilka wstawię, większość mam z telefonu, bo szkoda mi było aparatu na pływadełko i brodzenie I tak 2x się zmoczył hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Maćkowy krąpik 4cm jest nawet na okonie przynętą nie do pobicia.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Piękny okoń dziękuję za zdjęcie. Wczoraj skleiłem listewki do większych wobków. Jak czas pozwoli to będę powoli wykańczał. I krąpiki 10 dla Andrzeja razem z nimi zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ale wczoraj trzaskały w małą zdechłą rybkę, leżała od tamtego roku w pudełku Jeden +/- 35cm zrobił kocioł na powierzchni ale się nie zapiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 lowiles tam gdzie mysle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Tak, zero okoni. Chyba z 8 szczupaków na te małe gumki. Byłem wszędzie, gdzie łowiliśmy, nawet tam daleko na górce. Później na jeziorze obok złowiłem kilkanaście ale nie było grubych okoni Edytowane 20 Maja 2013 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 no one zawsze w maju nie wiadomo gdzie sa ,ale juz niedlugo powiino sie ruszyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siema Okonie zarezerwowane brania ale dopiero od 1 czerwca na mazurach.pozdrawiam;; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ha ha ok, jak jest już rezerwacja to nic nie zrobimy Pewnie wszystkie właśnie na mazury popłynęły - na 1go czerwca akurat dopłyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tam dopiero sezon się zaczyna z łódki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ciekawe czemu w weekend nawet takie 80-90 pajki łykały mikro paproszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Długo na niego czekałem... ale w końcu jest wypracowany 50tak Wkleję później foto przynęty - dodaję do główki tzw. "dopałkę" fluo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Moje serdeczne gratulacje Maćku Pozdrawiam, Radek Ps. Co tam widzę w tle - to MPE czy Patriarch? EDYTKA: Już, wiem - podpatrzyłem w okoniowym wątku To jednak się skusiłeś? Jak się spisuje? Po tym, jak odesłałem mój, jakoś nie mogę zabrać się do zakupu kolejnego Edytowane 30 Maja 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Zacny okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dienekes - spodziewalem sie czegos lepszego... Pod oporem 5g główki i 1" gumki już czuć przekładnie i lekkie puknięcia są. Cała reszta 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wiesz Maćku, miałem dokładnie tak samo - wysokie oczekiwania i jeszcze większy zawód, gdy wziąłem ten młynek do rąk po raz pierwszy. Cholera, dziś kręciłem kolejnym i miałem te same spostrzeżenia. Czuć jak coś tam delikatnie puka. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Tak wygląda ta dopałka. Daję o numer większy haczyk, nabijam kuleczkę z tego samego materiału co gumy i na to później twisterek/kopytko/ripperek. Niestety na foto twisterek został zeżarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Maciek co taki przestój u Ciebie..?Cały czas nad wodą.że do pracowni nie zaglądasz..?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) To taka historia - może pomyślicie, że jestem walnięty, żebym to przemyślał... Jadąc na uczelnię w weekendy z 5-6x miałem takie coś, że w głowie samo z siebie rodziło mi się pytanie... Ku%%% co Ty robisz... To nie to co chcesz robić. Poważnie - sam się biłem z swoimi myślami. Głowa jedno, serce drugie. Co ważniejsze?No i rzuciłem... studia. Parę dni temu podjąłem decyzję. Może jestem głupi. Nie lubiłem tego, nie kochałem, a to co lubię i kocham porzuciłem na rok. Prawie rok życia w "plecy".Kombinuję z wygiętymi rybkami ostatnio, muszę zrobić XXL do Irlandii, nie miałem czasu... Teraz będzie lepiej Moja zaczęła pracę, zajmuję się Zuzią od końca pracy do wieczora i tak to leci.... Dobrze, że weekendy odpuściłem (studia), bo bym zwariował (dosłownie). Pracuję nad nową metodą woblerową już parę tyg, ale czas ograniczony krystiano1981r rzucasz coś krąpikami, coś złowiły? Mam wrażenie, że za lekkie dla Ciebie Edytowane 8 Czerwca 2013 przez wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Maciek są idealne,połowiły już kleni na mojej rzeczce,ale nie było jakiegoś w miarę fotogenicznego więc nic Ci nie słałem...a poza tym jak przyszły to zaledwie tydzień łowiłem i "na wygnanie" ruszyłem tak jak Ci pisałem... jak wrócę to ogień na całego.... a studia,no cóż jeśli Ci z tym lepiej,to już wiesz,że słusznie postąpiłeś (to moje zdanie)pzdr i witaj wśród wędkarzy,"znów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Maciek sam tez sie zastanawiam na co ja sie porwałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kuba ładny sweterek,w biało czerwone pasy,taki patriotyczny ..... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Takie tam koleżanka z grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi