Kamil Z. Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A kiedy będą takie po 16cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja już jestem szczęśliwym posiadaczem 13 i potwierdzam, że praca podobna do mniejszych. Można zejść nawet na 4 metry, a że cały czas fantastycznie się kolebią to nie muszę pisać jak reagują na to szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 16cm ciężki temat No drago75 już połowił na nie. Niedługo dosłownie kilka szt w sprzedaży, parę już przyrezerwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Niedługo dosłownie kilka szt w sprzedaży, parę już przyrezerwowanych Mam nadzieję, że w tej grupce szczęśliwców przyrezerwowałeś i dla mnie? Proszę o biały naturalz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ważą 31g bez kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Niby nic.... ten sam wobek-inny kąt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jak w naturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 No w sumie to tak Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zauważyłem, że mało wśród wędkarzy używa koloru złotego - na jeziora, na drapieżniki. Wszyscy srebrny, srebro, srebro... Ciekawe czemu Ja życiówkę szczupaka mam na stare złoto.... Wzdręga/leszczyk/karaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Faktycznie, częściej w wodzie lądują sreberka. Mam jednak dni, że gdy srebro zawodzi, zmiana na kolor złoty jest strzałem w dziesiątkę. Na tych samych wodach, dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Obiektywnie patrząc, mój arsenał gum jest zdominowany perłami, a i tak najwięcej szczupłych złowiłem na stare Lunkery perłowo-złote ze złotym brokatem. Wahadła najlepiej mi się sprawdzają te, które są złote na jednym z boków. Wirówki - miedź i to duży rozmiar. Woblery, złoto, złoto, jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A z kim nie rozmawiam to sreberko, sreberko Ja też lubię złoto, o pstrągach już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wiesz Maćku, mam takiego znajomego, który od lat ma w pudełku te same przynęty. Biały twister, biały i perłowy ripper lub kopyto, niklowe wahadło Polspiningu Płoć i czasem Mors lub Alga. Łowi na dwóch jeziorach non stop i od dwudziestu lat jak się znamy, ma tylko te przynęty. Nie znam drugiego takiego wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Człowiek konsekwentny, a w dobie całego tego marketingowego bełkotu i mamienia nowościami, mocno niestandardowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Człowiek konsekwentny, a w dobie całego tego marketingowego bełkotu i mamienia nowościami, mocno niestandardowy On nie łowi za każdym razem, a jest nad jeziorem codziennie. Statystycznie i tak łowi więcej niż ktokolwiek, kto łowi wyłącznie w weekendy, mając do dyspozycji najlepsze przynęty świata. Fajny facet w ogóle, tylko bierze te 200 - 250 szczupaków w roku do domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja czekam na jesień, noce już zimniejsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @ Joker: To smutne... @ wobler129: A to z kolei powód do narastającej radochy Oby do jesieni. Jerki już same z pudełek wyskakują i proszą o randkę z agrafką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No i żeby takie miśki trzaskały na jesieni... W tym roku nie odpuszczę aż tak jak w poprzednim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @ Joker: To smutne... Poza tym i innymi forami jest zwykła szara rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Robercie, sugerujesz, że o tym nie wiem. To aż obraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No i żeby takie miśki trzaskały na jesieni... W tym roku nie odpuszczę aż tak jak w poprzednim Maciek dawaj fotkę do konkursu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Do jakiego konkursu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://jerkbait.pl/topic/27910-foto-konkurs-cr/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Rzeczywiście świetne zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No i żeby takie miśki trzaskały na jesieni... W tym roku nie odpuszczę aż tak jak w poprzednim Oczamy wyobraźni ujrzałem fakturę na nowym woblerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi