wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Niestety osobiście nie próbowałem... Ale wiem, że wędkarze nimi łowią bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Wspomnienia... Przydała by się gopro Edytowane 1 Lutego 2014 przez wobler129 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Fajna muza. Niestety nie lubie kamerki na glowie przy wedkowaniu. Za duzy bajzel na video jest. Dlatego wymyslilem sobie moje wlasne mocowanie do GoPro teraz bede filmiki stabilne robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Fajna muza. Niestety nie lubie kamerki na glowie przy wedkowaniu. Za duzy bajzel na video jest. Dlatego wymyslilem sobie moje wlasne mocowanie do GoPro teraz bede filmiki stabilne robil. Pewnie, że lepsze ale musi być do tego trochę miejsca i odpowiednia jednostka pływająca Dużo mam wydatków i planów na 2014 ( niezwiązanych z wędkarstwem ) dlatego w przyszłym sezonie nie będzie chyba jeszcze filmików znad wody. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Właśnie dociążyłem wstępnie następną partyjkę... teraz musiałbym iść nad wodę i sprawdzić czy jest ok. Nie wiem czy dziś się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Uda się . Jak nie dzisiaj to kiedy . W końcu kilka będzie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Macku to mocowanie jest poniżej barku. Podczas holu tyle ciałem nie ruszasz co głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wspomnienia... Przydała by się gopro Takie fajne woby robisz a wszystkie szczupłe z filmu na gumy złowione, wstyd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No i się dziś nie udało Spróbowałem za to kawoszy-głowaczy Wyszły ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Maciek,nie buduj napięcia,tylko fotkę zaserwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 E tam... Na razie to wygląda jak taka... kupa Mam nadzieję, że finalnie będzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ciekawe jakby użyć kawy instant. Chyba sprawdzę przy jakimś koślawym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Możliwości jest dużo tylko próbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Pewnie. Mnie te grudki jakoś nie ciągną, ale "rozmywalność" kawy już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jak jest kawa,to może by jakiegoś perłowego posypać wiórkami kokosowymi... będzie rafaello do kawki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A mnie właśnie ta fakturka się podoba... Bobeksu wysłał mi kawosza i tak mi się spodobały jakoś... Z tym że widziałem oryginalnego głowacza w naturze. Jak się porusza w wodzie to idzie takim iksem, albo wielkim X. Dosc ciekawe stworzonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A tutaj małe pudełeczko pstrągowe - Kielo, Drozdi, SS, 129, Bobry, jakieś nowe Rapaki - chyba bardziej na okonie Meppsy i dużo różnych gum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Maćku kawosz jest w porządku. Dojdzie kołderka z lakieru i nabierze uroku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Maćku kawosz jest w porządku. Dojdzie kołderka z lakieru i nabierze uroku Tak - jeszcze myślę o skrzelach, jakieś wstawki ze złota i czarnego... Odpowiednie oczka. Powinno być ok Muszę zrobić coś z dużo szerszą głową, obciążenie na połowie osi wobera, żeby X-sował. Tak pamiętam oryginalnego głowacza - X Coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=HWSPaO2SN8E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mógłbyś jakąś imitacje lipienia wykonać na bobrze mogła by być rewelka, glowacz super i tak jak pisałem chętnie bym nim pomachal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) hehe ku.... zarąbisty clip. Biorę ten kawałek do mojego wątku bo mnie zainspirował do stworzenia nowego baita. Edytowane 4 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Tomy poczytaj komentarze jakie świry: np. najlepszy jest momen 8:55 itd Dostały czarnego+skrzela+płetewki. Myślę o złotym brokacie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 obserwuje i calkiem ciekawy ten glowaczyk zloto dobrze mu zrobi wg mnie..... a patrze grawerka na sterze jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Tez jestem za zlotem ,bedzie sie fajnie komponowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ok to dostanie złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi