wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wczoraj szybciej uciekłem z pracy - i ustawiłem wstępnie kolejne 10 wobków Dziś szpachlowanie, jutro podkład. Może na weekend malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wczoraj szybciej uciekłem z pracy Oj , oj ! Nieładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Oj , oj ! Nieładnie Ale o co chodzi? Pawle nie mam z tym problemów, bo poza biurem jestem na telefonie często do wieczora Więc nigdy nie mam problemów 15-30min szybciej/później. Edytowane 5 Lutego 2014 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Maćku, urywanie się z pracy nie jest wychowawcze. , ale jeśli z tych dziesięciu, pięć będzie dla mnie to nie widzę problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Heheh, ale czemu niewychowawcze? Nienormowane/nieokreślone godziny pracy to też praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 No! Dziś przyszła złota farba W weekend malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Tak przeglądam rok 2013... Nie licząc grubej Szwedki z końcówki kwietnia to ten był największy w 2013 w PL: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ile miał? Fajny grubasek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ile miał? Fajny grubasek. 129cm i 12,9kg . Na RELAXA i kij Fenwicka - serio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 W 129cm nie uwierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Czemu nie trochę się na ciągnie na ciągnie w Photoshopie i będzie to realne <br />Piękny pajk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Mógł mieć, zagiął się trochę na ręku przy fotce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jutro planuję malowanie pstrągówek, dziś w podkład poszły zdechlaki 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pstrągowe pomalowane Foto później. Za tydzień malowanie zdechlaków szczupakowych 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Coś takiego Samo malowanie, teraz parę warstw lakieru - design głowacz - ok ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Elegancki a jaką ma pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 glowaczyk bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ok To teraz ten kawasaki+złoto wiosenny kolorek; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Melanzyk Wobler to kawał młodego człowieka tak 1,5 normalnego chłopa.Może dlatego pike wydaje się mniejszy. Edytowane 10 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No to strzelamy.. na moje oko jakieś 7kg i 100-105cm.Zgadłem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 @Iras byłeś blisko Coś al/a strzebelka sreberko,złoto,oliwka,czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tomy ja też mały nie jestem 100kg robi swoje. Znam Maćka i jego "długie" ręce. Przerzucilem juz trochę dużych szczupakow i powiem ze w 109cm może bym uwierzyl, z dużym naciskiem na może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Elegancki a jaką ma pracę? Drobne V z lusterkowaniem Sorki - dopiero zauważyłem wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dziś powyższe wobki dostały drugą warstwę lakieru Dziś dojdzie brokat. Jak wyschnie lakier to dam foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Wobki polakierowane i gotowe do wklejania sterów. Głowaczyk ze złotym brokatem wygląda tak; To kliknięciu na miniaturkę zobaczycie foto w dużym rozmiarze: To kliknięciu na miniaturkę zobaczycie foto w dużym rozmiarze: Edytowane 14 Lutego 2014 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi