popper Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Dzięki Waldku za foto Łamańce niekiedy są niezastąpione!!! Przypominam, że ostatnie moje wobki są do kupienia na giełdzie twórców Następne pewnie dopiero za parę miesięcy... Tu bardzo fajny i nieźle wijący w wodzie pstrąg potokowy; Edytowane 6 Marca 2014 przez wobler129 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Przydałyby się jakieś filmy z pracą woblerów. Ale jak zawsze nie mam na to czasu W przyszłości zrobię bazę danych odnośnie pracy i akcji - na wideo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Dzisiaj otwarcie sezonu, udalo sie wyskoczyc na dwie godzinki nad wode, rzadzil niepodzielnie "wiosenny klasyk" [/url] Zdjecie na kolanie ale na kropki chodze sam, wiec inaczej zapozowac nie da rady. Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2014 przez madmatt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 ................... Zdjecie na kolanie ale na kropki chodze sam, wiec inaczej zapozowac nie da rady. ................ Da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Siema Macięty co tam z naszą Szwecją?Wobki jak zwykle pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dzisiaj otwarcie sezonu, udalo sie wyskoczyc na dwie godzinki nad wode, rzadzil niepodzielnie "wiosenny klasyk" [/url] Zdjecie na kolanie ale na kropki chodze sam, wiec inaczej zapozowac nie da rady. Pozdrawiam Wiosnę mamy za oknem więc wiosenny klasyk jak najbardziej uzasadniony Dzięki za fotę! Kura Jest jeden poroblem - GDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cala przyjemność po mojej stronie Mialem w wodzie tego dnia wszystkie 3 Twoje woblery i ryby wychodziły do każdego z nich. Pozostaje pogratulowac Twórcy i zapytać-kiedy kolejna wyprzedaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Czekam na sprzęt do malowania i będę coś skrobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Radości z tworzenia. Wszystkiego dobrego. 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Maciek samych tłustych mamusiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Najlepszego 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Maciek 100 Lat i samych sukcesów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Najlepszego chłopaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 To ja już wiem po co zapuszczałeś tego "wonsa" Stówa Maciek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Najlepszego młody! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Stówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 100 lat i żeby twoje wobki były jeszcze bardziej MEGA . Co ja gadam twoje wobki są już mega No to żeby były najlepsze (i MEGA ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A co to tutaj Maćku od kwietnia taka pustka? Czy ja może o czymś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 llo matko ale sie porobilo sory panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witajcie! Ostatnio najzwyklej nie mam czasu na woblery, pracuję w dwóch firmach, późnymi wieczorami wracam do domu... Nie myślałem, że ktoś jeszcze o mnie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nikt o Tobie nie pamięta. No, może tylko parę tysięcy jerkbaitowców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Maćku nie ściemniaj. Na bank szykujesz jakieś rewolucje przynętowe i nie chcesz zawczasu łechtać naszych oczu i jak wstawisz foty to zapewne z wielkim przytupem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi