wobler129 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Bardzo mi miło Nie zaskoczę Was niczym... Czekamy na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dajesz... dajesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Te z tymi dużymi brzuszkami to tarlaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Powrócił "syn marnotrawny" :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Powrócił W wielkim stylu już stoją przy piecu zalakierowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Powrócił W wielkim stylu (..)Powrócił. Skromny jak zawsze A na poważnie - cieszę się, że znalazłeś czas. Brakowało Cię tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Macięty chyba cie te trotki ruszyły.Musimy to znowu powturzyc.Pozdrwionka i do szybkiego zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bardzo chętnie To będą pstrągowe 5-7cm, głównie połamańce. Chyba jedne z pierwszych malowane nowym aero i nowym kompresorem. Poprzednich nawet nie pamiętam.... to było za dawno. Dziś stelaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Januszu Szkoda czasu na smucenie się, wszystko z humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Miło widzieć Cię ponownie! zawsze podobały mi się Twoje krąpiki, a zdechlaczko- jerki (te wygięte) były po prostu kapitalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zdechlaczki też poruszę za jakiś czas.... Mam dług wobec kolegi Rudiego :) Łamańce "zaciążone" będą miały obciążenie najniżej jak się da.... w ciążowym brzuszku To daje bardzo fajny efekt w połączeniu z dość wąską, nie szeroką konstrukcją i ciągniętym za pierwszym elementem ogonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 PS do zdechlaczków - tych większych 13-16cm chciałbym stworzyć formę i odlewać je z żywicy. Już to robiłem, ale moje modele nie miały łuski, łuków skrzelowych, oczodołów itp. Chciałbym zrobić jakiś fajny model z fakturą łuski itd - na wypasie Ale nie wiem czy potrafię, nigdy nie robiłem. Najwyżej uderzę do Melka I po starej znajomości mam nadzieję, że jakoś się dogadamy Co Maćku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Haha, 5 zł :ph34r: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Okej umowa stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No w końcu Maciek ruszyłeś temat, a w szczególności podoba mi się pomysł z łamańcami ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Okej,,,, ale Melazyk podpisał już kontrakt.... stracił na tym bezsprzecznie Ale jest oficjalnie???? jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Co by nie było jak tylko mam chwilkę to je powoli wykańczam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Maćku a co to tam przy butelce leży :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Przyrząd do rozrabiania kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przyrząd do rozrabiania kleju Pooglądałem, fajne robisz te wobki [emoji106] Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Prace idą dalej.... i tu pytanie. Nie znalazłem jeszcze dobrego podkładu do wobków.... Maluję aerografem. Proszę o polecenie dobrych podkładów pod aerograf i farby chyba akrylowe - samochodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dziękuję bardzo za namiary na priv Niedługo ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ty nie mieszaj tego kleju tylko maluj wobki haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Malowanie to ostateczność.... Teraz są wyważane, dobieram stery, pochylenie przedniego oczka względem steru itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi