wobler129 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dawno nic nie wklejałem a trochę robię W zeszłym roku na takiego złowiłem życiówkę szczupaka - tylko ten już dużo większy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bardzo fajne wzory i malowanie.Skoro już masz aero to płetwy powinieneś robić przez szablon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bardzo fajne wzory i malowanie.Skoro już masz aero to płetwy powinieneś robić przez szablon. Muszę właśnie kombinować dalej z aero i szablonami itp. a stanąłem w miejscu i... lipa Czasu jak zawsze brak na wszystko - dzień mógłby trwać kilka godzin dłużej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bardzo fajne wzory i malowanie.Skoro już masz aero to płetwy powinieneś robić przez szablon. Muszę właśnie kombinować dalej z aero i szablonami itp. a stanąłem w miejscu i... lipa Czasu jak zawsze brak na wszystko - dzień mógłby trwać kilka godzin dłużej...... No wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Robię właśnie z 20-parę krąpików 7cm - taki model, na którego złowiłem życiówkę szczupaka i dużo mniejszych w tym fajne 80-90 Wszystkie nie kopią po kiju (mruczą) i pracują ogonkiem i boczkami - jedne mają mocniejsze wychylenia, inne troszkę mniejsze - specjalnie takie robiłem na różne dni itp. Tylko czasu jak zawsze braknie na wykańczanie itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ostatnio złapałem lekki zastój - rodzina, szkoła, praca, ryby... matura i egzamin zawodowy już niedługo Więc lekka basta musi być... A tu coś dla oka - taka historyjka trochę wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Muszę przyznać że bardzo klimatyczny filmik i świetnie uchwycony hol.Szkoda że nie popracowałeś nad zakończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Super Woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Faktycznie kończy się nijak Mam jeszcze kilka materiałów z tej miejscówki może coś ukręcę w wolnej chwili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam szybkie pytanko o farbę na podkład... Perła lub biała - obojętnie - jaki rodzaj, jaka firma może jakieś foto? Mam niedaleko sklep budowlany (prawie po drugiej stronie domu) i nie wiem co wybrać - wcześniej kupiłem jakiegoś dekorala do drewna i jest do niczego... Najlepiej jakby nie trzeba było rozrabiać - bezpośrednio i zanurzeniowo gruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extensa Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja od niedawna stosuje biała nitro, szybko schnie jestem z niej zadowolony kosztowała mnie 20 złcoś takiego http://www.farby.shop.pl/product-pol-341-Polifarb-Debica-Nit romal-Emalia-dekoracyjno-ochronna-do-malowania-powierzchni-d rewnianaych-i-metalowych-Polysk-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinTrout Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tez mam emalie nitro tylko ze sniezki i jestem zadowolony. Jest dobra bo schnie dosyć szybko zawsze klade 3 warstwy emali nastepnie zeszlifowuje papierem 1000 (niby wodny ale robie na sucho) nastepnie jeszcze 1 warstwa emali i podklad pod malowanko gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a nie jak później z kolorkami i domaluxem? Nic nie spływa, nie gryzie się? Wtrącam się do dyskusji ponieważ sam muszę uzupełnić materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extensa Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja maluje farbami akrylowymi pactra i później kładę domaluxa,wszystko jest ok. Tylko złota i srebrna pactra zareagowała mi z lakierem, ale teraz kładę na nie bezbarwny lakier w spreju i nic nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Oooo, a bałem się, że nikt nie odp - czyli nitro będzie najodpowiedniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W chwili przerwy zrobiłem 2 modele próbne boleniówki i obydwa ładnie drobno pracują, 6cm i 7-8g oraz 7cm i 9-10g więc będą pewnie i kolejne... Muszę coś porzeźbić bo po maturach i egzaminach zawodowych uciekam gdzieś pod namiot na conajmniej 3dni na Odrę albo cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dziś już po testach 10-ciu szt. z różnym obciążeniem i już wiem co i jak robić Niedługo zrobię trochę boleniówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Coś takiego 6cm i 10g: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Progres ogromny. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Gotowe do boju bolenióweczki! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Bardzo fajne Czym spowodowana jest rozbierzność wskazania wagi i napisanego ciężaru na wobku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extensa Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 @KondziuPodejrzewam że 129 na wobku to nie waga lecz inicjały autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dokładnie - to mój podpis - dość specyficzny Służy także jako płetewka, ponieważ gdy wobler jest w ruchu to nie widać co na nim pisze, jest tylko zarys jak w płetwie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Sory, można się tam doczytać 12g. Nie skojarzyłem faktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Uffff już po maturach - wszystkie zdane, z pisemnych nie ma wyników, ale sprawdzałem odpowiedzi. Z polskiego uzyskałem wczoraj 100% z ustnej, dziś na niemcu ustnym miałem niefart wylosowałem zestaw, który wymagał fachowego słownictwa. Były też straszne pytania... Ale udało się chociaż 50% zdobyć. Ruszam dziś z woblerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi