WhiteWillow Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Takie fajne swimbaity rok temu strugałeś, już ich nie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Takie fajne swimbaity rok temu strugałeś, już ich nie robisz? Wiesz ile to roboty? Na kilka dobrych dni - taki dopracowany swimm, Taki trollingowy na wstępie, praca fajna - nie mocna, pracuje też boczkami - migocze. Główka lekko się rusza, ogon troszkę mocniej i boczki. Fajnie się zapowiada Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przecież nie lubisz trollingu Jaką ma długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie lubię To nie dla mnie. 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ci, którzy zamawiali wobki - będą gotowe po weekendzie. W weekend ostatecznie będę je wykańczał. Chwilowo na 2dni odpuszczam wobków, za niedługo smokonie, jutro pstrągi i pojutrze też pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Największy z dziś, po zajściu słońca zaczął wiać zimny wiatr i była już lipa, jutro już pstrągi - ale tam sobie odpocznę i odsapnę CZekałem na to! Uploaded with ImageShack.us.us[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Takie fajne swimbaity rok temu strugałeś, już ich nie robisz? Wiesz ile to roboty? Na kilka dobrych dni - taki dopracowany swimm, Taki trollingowy na wstępie, praca fajna - nie mocna, pracuje też boczkami - migocze. Główka lekko się rusza, ogon troszkę mocniej i boczki. Fajnie się zapowiada Uploaded with ImageShack.usWitam Ile będzie schodził,jaka przypuszczalnie waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Noooo wróciłem z ryb Pstrągi słabo, mój największy 38, kolega 50-parę cm - ładna loszka Schodzi głębiej, około 4m myślę, chociaż zobaczę to dopiero ostatecznie po testach, narazie czekają na malowanie... Niedługo będą krąpiki 7cm na które złowiłem na jesieni życiówkę szczupaka i dużo średniaków 80-90. A tutaj kilka przykładowych sandaczowych: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie mogę wyrobić z czasem, na wieczorną turę na rybki jakoś się udało wyskoczyć i 35 trafiłem Miałem też 2 szczupaki jeden ładny się wydawał, ale niestety obcinki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 3x go malowałem... Za każdym razem coś i teraz znowu nie wyszedł jak chciałem, ale mam już dość 15cm trolling Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mówisz o paznokciu? Bo woblerek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mówisz o paznokciu? Bo woblerek bardzo ładny Nie, chodziło mi o wobka Wcześniejsze malowania były dużo lepsze tylko tam spieprzyłem płetwy... I teraz też z płetwą nie wyszło, ale zatuszowałem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Maciek ten z nr.129 zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Testowałem dziś krąpiki 7cm i jestem pod wrażeniem Trochę już sprzedałem w tym jednego, który będzie napewno mega killerem... Aż żałuję :blush:Tak ucieka na boki i to nie w jedną stronę tylko w obie. Wstawię fotki gotowych za niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Iść tą drogą czy robić po staremu... 7cm krąpik na szczupale Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Robię pauzę na pół miesiąca... Z rybami i z przynętami. Jadę za granicę - ale może kija sobie wezmę? Kanały jakieś widziałem już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A gdzie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Na pożegnanie jeszcze nad wodę... I na mojego krąpika 7cm coś ustrzeliłem Było kilka podobnych. Ogólnie krąpik rządził dzisiaj, na gumy brania były niepewne (woda zupa). Jednak wyjazd się przedłuży i jeszcze dłużej mnie nie będzie... ciekawe czy dam radę tyle bez ryb Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 W związku z pytaniami - po powrocie do domu (koło końcówki sierpnia myślę) będą dostępne krąpiki 7cm w różnych barwach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek4432 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 mógłbys powiedziec w jakiej cenie kupujesz pianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 To nie są wobki z pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 No... jestem już w domu Jutro ryby!!!!! Mam trochę nowości do wobków, w niedalekim czasie popróbuję i nie omieszkam powklejać zdjęć! Pozdrawiam wszystkich śledzących ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ajjjjjjjjjjjj to jeszcze nie to... Ale fajny efekt w realu - perły to podstawa. Na zdjęciu niebieska perła pod srebrną łuską i fioletowa perła na łbie. Jakieś rady? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wobler dla mnie BOMBA!a mnie raczej ciężko zaskoczyć.Tobie się udało w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Trzymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No fakt super efekt. A ja bym jeszcze zakombinował i próbował zrobić takie przejście pomiędzy fioletową a niebieską perłą na grzbiecie Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi