seemoore Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja bym proponował ubrać rękawiczki ... A serio, to ładnie wysżło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Klasa Macieju , lakier powinien fajnie wyeksponować te perełki , czekamy na więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Właśnie - po lakierze powinno być jeszcze lepiej Zobaczymy, narazie wróciłem i na nic nie ma czasu, wczoraj szybko o 17 chciałem na ryby - zajechałem 20min łowienia koło auta, co by za daleko nie odpływać (czarne niebo) i burza... przeszła - znów lecimy... 10min i już słychać niedaleko drugą... chowamy się i już ta druga trochę długo trwała I do domu po kilkunastu okoniach. Tutaj widać refleks łuseczki na złotym tle - zobaczcie to ciekawa sprawa, wygląda jakby łuska była kremowa... Uploaded with ImageShack.us A jednak jest perełka - pod innym kątem Uploaded with ImageShack.us I tu jelonek Bambi Taki ciemniejszy troszkę miał być: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Szybki wypad na rybki i po 3tygodniach pracy jest wkońcu to co kocham Wkońcu ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Niech Cię licho...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To gumy też już robisz?fajny pajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie traktuję tego wątku jedynie jako moje przynęty, ale i historie z życia Takie epizody. Ta mała rybka w pysku to RELAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A wiecie co mnie jutro zdenerwuje o 4:21? Kumpel (o ile wstanie i wsiądzie przed 4:00 do auta), który położy się na łodzi i będzie sobie przysypiał do momentu aż rozpracuję na jaki kolor, jaką wielkość i na jakiej głębokości gryzą garbusy :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 To po ch... z nim jeździsz? Na forum jest masa wędkarzy, którzy z chęcią połowili by w tych twoich wodach, a i łódkę by pomogli na dach wrzucić Żartuję, łów i nie zapraszaj gawiedzi bo więcej zawsze z tego problemów niż pożytku P.S. Jak się Spro spisuje temu koledze (to ten sam co śpi?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Coraz ładniejsze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tak to ten sam Dziś szczupaka złowił! Ja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Majstruję chore rybki bezsterowe Takie jak japońce robią. Jutro wstępne testy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Myślę, że to będzie niezła broń na szczupaki... Robię już powoli 10-12cm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mały 3cm krąpik Uploaded with ImageShack.us Okoniowy: Uploaded with ImageShack.us Mama i dziecko Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Piękne te Twoje woby,a kombinowałeś z farbami typu kameleon? Te to dopiero dają po oczach.Jak tam bezbarwny,daje radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Super wyszły Fajnie sie prezentują te łuki skrzelowe.pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Piękne te Twoje woby,a kombinowałeś z farbami typu kameleon? Te to dopiero dają po oczach.Jak tam bezbarwny,daje radę? Tak mam kameleony ale nic ciekawego jak dla mnie Łatwo w domu sobie zrobić ten kolor - to nic innego jak zmieszane różne perły - pod innym kontem będzie inny kolor - w zależności od mieszanki... Biorę się do roboty na dniach i coś pomajstruję. Na Żarnowcu same maluchy do 60 połowiłem więc bez szały, jeden fajny okonek i na tym koniec A tą większą uklejką troszeczkę tylko rzucałem i z 10m od łodzi zobaczyłem tylko błysk i poczułem delikatny strzał, ale pusty Będą siadały... Fajna przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Wykończyłem uklejki 8cm na zandera: By wobler129 at 2012-09-03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Właśnie przemalowywałem na nowo Rapale dla znajomego Jutro wstawię jakieś zdjęcia, bo ostatnio ryby mnie pochłonęły i był tutaj zastój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Piękne te Twoje woby,a kombinowałeś z farbami typu kameleon? Te to dopiero dają po oczach.Jak tam bezbarwny,daje radę? Tak mam kameleony ale nic ciekawego jak dla mnie Łatwo w domu sobie zrobić ten kolor - to nic innego jak zmieszane różne perły - pod innym kontem będzie inny kolor - w zależności od mieszanki... Biorę się do roboty na dniach i coś pomajstruję. Na Żarnowcu same maluchy do 60 połowiłem więc bez szały, jeden fajny okonek i na tym koniec A tą większą uklejką troszeczkę tylko rzucałem i z 10m od łodzi zobaczyłem tylko błysk i poczułem delikatny strzał, ale pusty Będą siadały... Fajna przynęta.Bardziej chodziło mi o lekkie przekurzenie pomalowanego woblerka a nie krycie go całego kameleonem a potem na ten zakurz z kameleona kłaść bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 te sandaczówki i malutki krąpik są całkiem spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Czyli coś al'a łuseczka przez siateczkę np.? Hmmm może być ciekawe Za miesiąc mam dostawę farb to wezmę też kameleona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Bierz kameleona,zrób delikatnom przepyłke np na takim Twoim małym krąpiku ciemnym kameleonem takim co by wchodził w fiolet jak wyschnie przetżyj szmatkom antystatycznom,potem bezbarwny.Myślę że efekt będzie fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A co to za szmatka i co ona daje? Pierwszy raz coś takiego słyszę/czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A co to za szmatka i co ona daje? Pierwszy raz coś takiego słyszę/czytam. Antystatyczna ściągnie nadmiar ziarna(tego pyłu)tylko na wyschnięty kolor przed bezbarwnym Kupisz je w każdej mieszalni,są wielorazowe po zabrudzeniu jednej strony odwiń i masz znowu czystom szmate aż do całkowitego zabrudzenia.Po użyciu schowaj z powrotem do torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi