wobler129 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Rozumiem, pracowałem na lakierni ale w obcym języku do mnie mówili, nie wiedziałem, że ma to taką nazwę To taka jakby lepiąca się ściereczka tak? Bo ja na takich pracowałem, przed położeniem klaru itp. rzeczy zbierałem nią pyłki i zabrudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Taki mały bananek, jutro kolejne większe! A tymczasem na ryby...... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zrobiłem już dziś fotki. 3 rozmiary zdechlaczków - tak je nazwałem - (około) 10,11 i 12cm. Trochę info odnośnie malowania: Fotka 10 bez refleksów itp: Uploaded with ImageShack.us Ta sama 10cm pod kątem - jak widać pod diamentowo-srebrną łuską jest refleks niebieskiej perły, + pakiet skrzeli + łeb refleks fioletu. Normalnie jak się patrzy to tego wogóle nie widać Musi być odpowiedni kąt i jest ten błysk Uploaded with ImageShack.us Tutaj grupowe foto 3 rozmiary - weźmy środkowego złotego, pod delikatnym złotym biała perła, + pakiet skrzeli + łeb z złotym refleksem: Uploaded with ImageShack.us Zwróćcie uwagę - na żadnym wobku perła nie błyszczy, nie ma refleksu - a to te same wobki co wyżej Łby wydają się być biało - perłowe. Ale wierzcie, że łapiąc odpowiedni kąt pojawia się ten błysk. Spójrzcie na złotego zdjęcie wyżej i zdjęcie niżej - jakby 2 inne kolory Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak chcesz żeby perła niebieska lub zielona była bardziej widoczna (czyt. miała głębszy odcień) to mam fajny trik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witaj, chodzi o zamglenie? Tzw. przypruszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chodzi o położenie pod perłę czarnego podkładu.A dokładnie od grzbietu czarnego przechodzącego na brzuszku w szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tego nie wiedziałem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tego nie wiedziałem DziękiSpróbuj sobie na białej kartce, najpierw pryśnij szary później coraz głębsze odcienie aż do czarnego.Jak wyschnie daj na to perłę niebieską lub zieloną, wtedy zobaczysz który odcień najbardziej Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Już niedługo krąpiki 4cm + jedno nowe malowanie, to chyba najbardziej uniwersalny woblerek. Łowił okonie, klenie, jazie, bolenie, pstrągi, szczupaki. Sandacza, suma i brzany na to nie złowiłem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nowe wobki, jeszcze przed kilkoma zabiegami, między innymi uszczelnianiem sterów. Uklejki - jedna cieńsza,lżejsza,subtelniejsza Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nowe malowanie i krąpiki 4cm: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wersje klasyczne, złoto: Uploaded with ImageShack.us I klasyczne srebro: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Bardzo fajne te krąpiki masz może jakiś film z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Bardzo fajne te krąpiki masz może jakiś film z pracą? Za niedługo wstawię filmik, samemu ciężko coś nakręcić, a nie zawsze druga osoba ma czas. Ale filmy oczywiście będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ciężko cokolwiek nagrać, ale jest film. Na spowolnieniach widać jak woblerek ucieka na boki, odskakuje. Moim zdaniem takie uciekające wobki są najlepszymi. Oglądajcie na pełnym ekranie w najlepszej rozdzielczości - wtedy coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 bardzo fajnie Ci wyszły te krąpiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ciężko cokolwiek nagrać, ale jest film. Na spowolnieniach widać jak woblerek ucieka na boki, odskakuje. Moim zdaniem takie uciekające wobki są najlepszymi. Oglądajcie na pełnym ekranie w najlepszej rozdzielczości - wtedy coś widać Pal licho wobka, ścieżka audio w tym filmiku to najpiękniejszy poemat natury...Rozmarzyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Mało czasu, wieczorkiem nieco uda się zagospodarować chwilkę między rodziną, pracą a uczelnią. Firmowe wobki - przemalowane tak jak chciał klient : Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jedziemy z tym Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcok11 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 z "leszkiem"chyba, bo woblery to tylko kosmetyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Czyszczenie oczek Leszek dla smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 10cm krąpie 2 próbne Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ładne wobki @wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A te krąpiki 4cm to stabilne są w bardzo szybkim nurcie?I na ile schodzą?Praca na filmiku świetna :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Stabilne schodzą max 1m - tak około. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Kurcze przy tak szerokim sterze ,a wobek wąski ,no to panie naprawdę praca zawodowa ,kręcą się malinowo ,jestem pełen podziwu na pewno nie było proste uzyskanie takiej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Musiałeś troszkę czasu spędzić z nimi nad wodą co? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi