wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 A tu już przyzwyczajam moją Malutką do wędek... Na początku oczywiście będzie miała spinningi. Ma 2 latka i 6miesięcy i rozpoznaje pstrągi, okonie, sandacze, szczupaki i sumy po zdjęciach Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 He He He dobre ,ciekawe czy będzie łowić?Moja nie łowi :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Woli woblerki od wszystkich innych zabawek Ma zadatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zobaczymy co powiesz za 10 lat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Ta...moja już ma pod 30stke.Radzi sobie w życiu ale nie łowi,przynajmniej ryb. Jest jeszcze 2synów tych potwierdzonych medycznie ale daleko w świecie.Cała nadzieja w nich że pociągną "Tatowy" temat. Edytowane 16 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Hehe Zuzia już widziała szczupaki, 70taki brała w ręce bez zająknięcia, a jak wypuszczałem to marudziła, że chce jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Moje 2 corki zamiast lalkami bawia sie woblerami i gumami... maja ich wiecej niz niejeden kolega po kiju jak przyjezdzam do przedszkola po nie to pierwsze pytaja czy bylem na rybach i czy bralo... wiedza tez co to rodbuilding czasem chca nawet pomagac starsza juz powiedziala ze mam jej zrobic fioletowa wedke z rozowymi niciami no coz trzeba bedzie spelnic marzenie coreczki hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 A mój Tymek ma teraz 4 lata , na rybki jeździ od trzech - jak widać ryb się nie boi , uwielbia za to je wypuszczać , od tego roku coś tam próbuje machać wędką - już jakieś rybki złowił.Młodszy ma dopiero miesiąc , ale wielkiego wyjścia nie ma - w mojej rodzinie wszyscy mają rybowego zajoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Nieźle Tak właśnie myślałem od ilu latek dziecko może zacząć łowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ta...moja już ma pod 30stke.Radzi sobie w życiu ale nie łowi,przynajmniej ryb. Jest jeszcze 2synów tych potwierdzonych medycznie ale daleko w świecie.Cała nadzieja w nich że pociągną "Tatowy" temat. Musisz ziecia znalezc wedkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Taaa synek to zawsze synek a nie córka z dziewczynami gorzej na ryby jeździć :-) ,kto sobie wyobraża żeby z żoną ruszyć na klenia?:-);-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ta...moja już ma pod 30stke.Radzi sobie w życiu ale nie łowi,przynajmniej ryb. Jest jeszcze 2synów tych potwierdzonych medycznie ale daleko w świecie.Cała nadzieja w nich że pociągną "Tatowy" temat.Wow Tomy, zdecydowanie Twoje naładniejsze dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No mój design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tomy jak szukasz zdolnego zięcia to zgłaszam sie na ochotnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 hehe... musiałbym Cię bardzo nie lubić żeby na to przystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Da się zrobić postaram się Cię podrobić kilka razy puszcze w obieg po promocyjnej cenie i powiem że sam jestem geniuszem bo wlaśnie je wymyśliłem hahaha dla zięcia dobrego niema nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Aktualnie oprócz rodzinki jak na foto wstecz mam kilka innych priorytetów, niestety w takiej kolejności: Praca Uploaded with ImageShack.us Szkoła Uploaded with ImageShack.us I czasami majsterkowanie, o rybach nie marzę... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Własny kąt to podstawa ale trochę ogarnij bo jak coś zajarasz zamiast kawy to może z dymem wszystko pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Co to za szlifierka? Właśnie wybieram sobie prezent na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Chyba taka http://www.specmajster.pl/product-pol-243-DEDRA-Szlifierka-tarczowo-tasmowa-DED7809.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Tak to ta Nie mam czasu nawet tego ogarnąć. Ostatnio dosłownie cierpię od wewnątrz To nie ja. ps nie palę Edytowane 18 Listopada 2012 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki - jak się sprawuje?Patrzyłem na nią już wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dobrze, nie mam zastrzeżeń. Tylko łapka jedna mi się ułamała plastikowa, ale szlifierka stała w zimnym a łapka plastik - może dlatego. Ale i bez tego można kręcić śrubą Ładnie zbiera drewienko, można praktycznie każdy kształt nią uzyskać. Jedynie przy bardzo zmiennych kształtach są problemy. Ale ogólnie na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Co przedstawia foto pod mikroskopem wygląda jak jakieś żyjatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) ja bym obstawiał jakiś kryształ? Edytowane 18 Listopada 2012 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi