donkicha Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Od 3 lat robię woblery z spienionego PCV pokazał mi to Jurek Furmański twórca Tarnusów jako materiał uważam że to rewelacja .POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Od 3 lat robię woblery z spienionego PCV pokazał mi to Jurek Furmański twórca Tarnusów jako materiał uważam że to rewelacja .POZDRO Tylko nie da się go idealnie wyszlifować. Próbowałem i zawsze zostają jakieś drobne niedoskonałości, nawet gdy szlifuję drobnym papierkiem, ale pójdą jeszcze do podkładu i wtedy powinno być ok, jeszcze nie sprawdzałem Wkręcałeś w ten materiał oczka czy dawałeś stelaż na całej długości wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie za duże robisz przestrzenie między członami? Czy to tak specjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Specjalnie, bo dojdzie trochę farby, lakierów Wolę zawsze zrobić większe, później jak chcę zawęzić pracę (a rzadko to się zdarza) to podklejam coś al'a piankowego i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja wkręcam oczka próby robiłem jest ok, jeśli chodzi o szlifowanie to faktycznie ciężko jest ja daje podkład z białego albo oklejam sreberkiem z papierosów. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Oki dzięki za info Idę malować żuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jeszcze 1-2 warstwy i można malować - i zaczną się fantazje Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja ciekawy jestem jak będą pracować..., bo chyba stery będą musiały dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie Będą bez sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Teraz kijanka Co o niej myślicie? Drobniutko pracuje i zamiata ogonkiem Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Kijanek będzie więcej i będę je sprzedawał Zrobiłem pierw 3x cięzkie 4-5g pod casta dla kolegi z forum. Teraz jerki: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Teraz kijanka Co o niej myślicie? Drobniutko pracuje i zamiata ogonkiem Uploaded with ImageShack.us Kijanki gotowe, mam 5szt, reszta już poszła Tutaj filmik z pracą: http://www.youtube.com/user/wobler129?feature=mhum#p/u/0/m6y WmYLria4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Teraz jadę z innymi, też mikrusy - już chyba ostatnie z tych malutkich: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Napewno beda bardzo LOWNE!Po tym napisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ja ciekawy jestem jak będą pracować..., bo chyba stery będą musiały dostać... Fakt nie wszystkie pracowały jak chciałem, ale pracowały Błyskają, kołyszą się itp. itd Jednak większość odskakuje na boki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Wobler, kijana super, mam jednak nadzieję, że ryby się nie poznają na tym, że to kijanka - kiedyś trzymałem w akwarium szczupaka i zżerał wszystko, poza kijankami . Serio. Po akcji Twojego woblerka praktycznie wiem, że będzie skuteczny, tylko nie wiem za co będą go brały ryby. Z resztą kleni ani okoni nie próbowałem karmić kijankami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nie ma to jak hand made super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 tu masz obciązenie zaznaczone na czerwono salmo fatso 10 i slidera 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Wykonałem też swoje pierwsze konkretne boleniówki. Wyszły chyba super, bo ryby - mimo iż były niemrawe - to atakowały moje woblerki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Brokatowiec będzie miał mniejszy ster, pracuje delikatnie drgając. Zrobię go tak, że tylko raz na jakiś czas będzie drgał. Będą ok? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi