joker Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 minogowi oczy i hajda go do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hej,Maciek co tu taka cisza jak w "kościole".... czasu brak,zapewne...? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Czasu brak, użeranie się z wszystkimi, zagubiona paczka na poczcie, przeprowadzka = cuda na kiju Do tego uczelnia na weekend........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Święta były, to i cuda musiały być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale opiszę Ci zachowanie kiełbika.Przez długi czas miałem je w akwarium, a i często obserwowałem w rzece.Jako że rybka to niewielka, uciekając porusza się głównie skokami, od kryjówki do kryjówki.A teraz ruchy ciała. Tłumaczę sobie to tak. Skoro wykonuje "skoki" na dość niewielkie odległości, to wkłada w nie dużo siły.Co przekłada się na to że obserwując uciekającego kiełbika, stwierdzamy że drobno, prawie bardzo drobno rusza ogonem. Amplituda wychyleń jest niewielka, ale bardzo szybka. Jak sie tylko odkuje finansowo, to postaram sobie sprawić jakiegoś Twojego wobka, co by swoje kropki pomęczyć. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Maciek, majówka wkrótce a ty nie dajesz znaku życia z krąpiskami Czym ja będę zębacze poławiał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Andrzeju nie mam kompletnie czasu, przeprowadziłem się na swoje, pracuję, studiuję.... Teraz znowu na uczelnię w weekend. Postaram się coś zrobić po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Macku ale na otwarciu się chyba pokarzesz ,co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Andrzeju nie mam kompletnie czasu, przeprowadziłem się na swoje, pracuję, studiuję.... Teraz znowu na uczelnię w weekend. Postaram się coś zrobić po weekendzie.Maciek w takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko oduczyć się spać troszkę czasu zyskasz tym sposobem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) hey Maciek nie mogłem się oprzeć i musiałem spróbować metody opisywanej przez SS puki co to zrobiłem ta metoda tylko jeden wobler w sumie zakładałem dość szeroką i lusterkująca akcje a w rzeczywistości wyszedł wobler który dosłownie drży czy tą metodą można zrobić woblery które mają dość agresywną akcje i czy próbowałeś robić tak woblery boleniowę bardzo mi odpowiada sama idea metody ponieważ daje mi naprawdę wielką precyzje wykonania Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Maciek w takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko oduczyć się spać troszkę czasu zyskasz tym sposobem pzdrWłaśnie nie potrafię, nie wiem czy to ten wiek... Śpię 6h i to jest za mało... hey Maciek nie mogłem się oprzeć i musiałem spróbować metody opisywanej przez SS puki co to zrobiłem ta metoda tylko jeden wobler w sumie zakładałem dość szeroką i lusterkująca akcje a w rzeczywistości wyszedł wobler który dosłownie drży czy tą metodą można zrobić woblery które mają dość agresywną akcje i czy próbowałeś robić tak woblery boleniowę bardzo mi odpowiada sama idea metody ponieważ daje mi naprawdę wielką precyzje wykonania Hej, możesz osiągnąć wszystko co chcesz, agresywna - zależy też jaka, czy X czy inne typy. Dużo daje manewr samym przednim oczkiem - bliżej steru - przeważnie agresywny - zależnie od budowy. Robiłem boleniówki tą metodą, wychodziły mi nieco lżejsze - ale robiłem wąskie - i było ok Najlepiej wyfrezować od środka miejsce na obciążenie po obu stronach połówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 amen czyli mogę osiągnąć wszystko to świetnie teraz tylko muszę jakoś do tego dojąc ale łatwo się ie poddam a powiedz mi jeszcze jaki lakier używasz bo śledziłem twój wątek i piszesz o lakierach samochodowych jak ci się spisują i jaki masz typ tego lakieru jeśli to nie jakiś sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Używałem dwuskładnikówych, ale będę dalej lakierował Domaluxem Łatwiejszy w użyciu jak dla mnie. Czyli gwóźdź + puszka Domaluxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a jak ci się spisywał ten lakier nie pękał jak z twardością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kilka różnych, żaden nie pękał, twarde były myślę jak domalux a po około miesiącu to nawet może i lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Stówka najlepszego z okazji urodzin pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Maciek. Najlepszego i żebyś miał więcej czasu na odpoczynek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Przyłącze sie do życzeń. Wszystkiego naj.. pamietaj studia to nie wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Maćku. Wszystkiego najlepszego i czego tam sobie życzysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Maciek 100 lat!!pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wszystkiego najlepszego i wiecej czasu życzę bo tego ostatniego najbardziej Ci chyba ostatnio brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Maciek - Wszystkiego Najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Maćku - Sto lat owocnego wędkowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Coś czuję, że Maciek tak oblał urodziny, że nie był w stanie nic napisać tylko kliknął "Lubie to" i też pewnie miał problemy z trafieniem ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ze dwa stulecia maciejka !!! chyle własnie jednego za twoje zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi