wobler129 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Z małym cwaniaczkiem :-) tak właśnie... Cwana Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam, Mi najbardzie podobalo sie o internetowych wedkarzach co to niby zlowia jednago pstraga w Irlandi i juz sa mistrzami. Ja sie zatem pytam, tutaj i publicznie- gdzie sa te lorbasy z norweskich wyjazdow smietanki Corona Fishing? Gdzie??? Jak przegladalem relacje to robiono zdjecia rybom po 25 cm, czasem czemus wiekszemu jak sie trafilo. Najlepsze przynety, jedynie sluszne i poprawne politycznie, podobnie jak caly inny sprzet a wyniki totalnie do dupy, o co w takim razie tu chodzi? Ja sie pogubilem. Bujo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Bujo - nie wiem - jak masz coś do CF to do nich napisz proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (...)Cwana Zuzia Fajna nazwa dla woblerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Bujo - nie wiem - jak masz coś do CF to do nich napisz proszę. Maciek, Strata czasu, raz napisalem odnosnie woblerow Slawka i wykasowano jako niezgodne z nurtem myslenia profesjonalnych testerow sprzetu wedkarskiego. Odnosnie mistrzow- takich jest sporo ale trzeba od nich brac co najlepsze ale pozniej kombinowac samemu i starac sie stworzyc cos jeszcze lepszego. Moge ciebie albo kogos innego zabrac na lipieniowa rzeke, dac doslownie 5 roznych nimf, w 5 minut pokazac o co chodzi i gwarantuje, ze zlowisz wiecej ryb niz 5 profesjonalnych przewodnikow z certyfikatami. Ale caly fun polega na tym by samemu stworzyc te 5 nimf na ktore ryby napierdzielaja jak glupie. A najwiekszych mistrzow poznaje sie po tym jak i ile lowia na wodach zupelnie dla nich nowych, gdzies daleko od cieplego domu, gdzie ich standardowe podejscie i przynety sie nie sprawdzaja... Pozdrawiam, Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Czyli utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że Sławek Szuszkiewicz jest mistrzem. Bo będąc na moich wodach na pierwszych wypadach łowił większe okonie ode mnie I złowił na pierwszym wypadzie sandacza, jakiego ja przez całe życie nie złowiłem Pozdrowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolega Waldka Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 czy da sie zrobić kilka takich identycznych woblerów, chodzi mi o powtarzalność kształt kolor i prace, bo jak urwę jednogo skutecznego, nawet najlepszego??? to co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ciężko, ale się da. Zacznijmy od tego, że najskuteczniejszy wobler w danym dniu/porze roku - innego dnia/innej porze roku może nie być najskuteczniejszy Dlatego warto mieć wszystko "najskuteczniejsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Racja kolego racja!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Maćku dzięki za zdechlaczka. Ostatnio tylko na szczupaki jeżdżę więc mogłem go sobie sprawdzić. Kapitalna konstrukcja zmuszająca ryby do szybszej reakcji. Bo chociaż to "zdechlak", to ładniej w/g mnie kusi, jeśli szybciej go się prowadzi. Szybciej kijem, nie koniecznie kołowrotkiem. Stawiam, że wiosna i lato to jego najlepszy czas. Nic ostatnio tak mi się nie podobało jak ten woblerek. Kurczę i nie moja konstrukcja. Gratuluję i polecam szczerze każdemu, kto lubi łowić szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Joker - na żarnowcu kumple połowili nim na wolno - prawie w miejscu. Deklasował wtedy slidera 7:1 czy jakoś tak, kilka takich wypraw było Ciekawy wobler i warto go mieć, nie raz znane konstrukcje będą lepsze, a nie raz zdechlak pewnie je zdeklasuje. Takie te nasze wedkarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Sorki za brak info w temacie, ale nie ma czasu... coś się szykuje ale chyba dla mnie tylko, dam fotki za jakiś czas. A tymczasem dzisiejsza rozmowa z moją kobietą na GG: Kotekkiedy pokurtki jedziemy?Janie wiem Myszkow nast. tydz. robie drewno i garazKotekno to......w niedziele tez?JaW NIEDZIELE RYBY!Kotekha ha wiedziałamto jutroJaJUTRO NA RYBYKotekto w niedziele?JaNO W NIEDZIELE PRZECIEZ NA RYBYKotekniema w sobote i w niedziele!JaHEHKoteka zreszrtą cały dzien na rybach?do 13 ryby i jedziemy o 14 ...JaW ZYCIUPO MOIM TRUPIERYBY DO CIEMNEGOO 13 ZACZYNAJA BRAC NAJLEPIEJKotekto nigdy nie pojedziemy w takim razieJaHEHA GDZIE MY MAMY JECHAC W OGOLE HEH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Efektem takich rozmów z moją pierwszą żoną jest druga, wędkująca;) Oczywiście mocno uprosciłem, ale tak mi się nasunęło... Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 PiECIA znam podobne przypadki Kumpel tak żone wymieniał, obecna kupiła mu Stellę w prezencie ;-)Heh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ta druga pierwsze bóle przedporodowe miała w momencie kiedy z kamienistej główki ciągneliśmy okonia za okoniem. Pamiętam Jej gramas na twarzy i tekst "ku...wa, nie teraz!" Kocham Ją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Coś na horyzoncie widać... Ale tylko do moich pudełek, muszę je wypchać pstrągołapami. Ten kolor ma dla mnie bardzo duże znaczenie... Pierwszy pstrąg 50tak z przełowionej rzeki padł na krąpika SS w tych barwach Potem taki pstrążek, młode złoto + miedź Cudaczek - z kawałkiem zieleni: I ranny krąp na moje szczupaki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czyli co Panie Maciek ten pierwszy to taki bardzo łowny uniwersalny kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Tak, sprawdził się dwa dni na pstrągach, gdy robiło się powoli zielono nad rzeczką marzec-kwiecień. Kawasaki ps nie wiem czy uniwersalny... Okonie też go lubiły/lubią. Mam go do dziś Edytowane 3 Grudnia 2013 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nad jedną rzeką czy na wielu ,w jednym miejscu czy w wielu różniących się od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na pstrągach nad jedną rzeką, na okoniach też nad jedną-inną niż pstrągową rzecz jasna W różnych miejscach. Wzdłuż wymytych korzeni oraz w rynnie za wychodzącym w wodę w połowie zwalonym drzewem. Ogólnie w ciemnych dziurach na siurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Coś na horyzoncie widać... Ale tylko do moich pudełekJa nie wiem, co za samolub .Może jednak Macieju machnąłbyś ich troszkę więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Kurcze... zobaczymy na tą chwilę nic więcej nie robię, bo muszę uzupełnić własne pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czyli co Panie Maciek ten pierwszy to taki bardzo łowny uniwersalny kolorek?Zdecydowanie dobry, na kropki i kropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hej W weekend malowałem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Bardzo ładnie Ci to idzie. Jak dojdzie lakier bezbarwny to efekt się pogłębi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi