peekol Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jeden minusik - oko na tej kawie... Ale wiadomo że to tylko dla naszego oka ma znaczenie - estetyczne. Po za tym świetny. Jak wywija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zależy jak na to spojrzeć... chociaż fakt oko trochę takie jakieś... Najlepiej byłoby coś przykleić zamiast malować po nierównej powierzchni Drobne V z lusterkowaniem - finalnie kształt do głowaczy będzie całkiem inny... głowa dużo szersza, to jest tylko próba malowania na klasycznym korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Chyba najlepiej było by pod oczy usunąć kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Mówisz wklęsłe oczy... wolę wyłupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Oczyścić miejsce pod oczami i wkleic jakieś patrzałki typu 3D i zalakierować razem z espresso i będzie ogień w szopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ano albo wyłupek z koralików ciachanych na pół. A tutaj przykładowy pstrążek. Na foto nie widać cieni pod złotą farbą, w realu ładnie widać To kliknięciu na miniaturkę zobaczycie foto w dużym rozmiarze: To kliknięciu na miniaturkę zobaczycie foto w dużym rozmiarze: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 no fakt oczy 3d przy glowaczyku bylyby dla nas fajniejsze chociaz ryby maja to wiadomo gdzie glowaczyk wykonczony bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 129cm i 12,9kg . Na RELAXA i kij Fenwicka - serio. ..Maciek, chyba przerosłes śp. Graga Kovacs`a do nej fotki.P.S ładne pstragówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie no oczywiście - to jaja były z trzema 129 na czele tj. woblerem 129, centymetrem 129, wagą 129 Mogłem dodać-złowiony na 129 byłoby 4x 129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 14.02... szczególny dzień. Tzw. dzień "waledrinki" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Fajne pstragówki.Glowacz jest kawowy czy inna panierka? Edytowane 15 Lutego 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Maćku świetne wobki, pstrążek klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Głowacz kawa z hartzlackiem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Proszę "nie karzcie" mi więcej malować moim sprzętem Albo mam syfiaste farby albo nie wiem co... W połowie malowania - w zasadzie przy końcówce - aero się zaciął i z 1-2h go czyściłem-reanimowałem - zanim znów zaskoczył.... Od 15:00 do 18 z minutami malowanie kilkunastu ( 12? ) woblerów. I tyle nerwów Prawie to wszystko rzuciłem o ścianę - dosłownie. Muszę kupić coś porządniejszego, bo to za słabe kombo jak na moje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Maciek. Raczej wina farb, ja używam wodnych akryli samochodowych, i aero tyle co przepłukam z farby zbiornik po malowaniu i dysze, tak to tyle udręki, a mam ten sam badziew co Ty, ale fakt, takie przycięcia są denerwujące, to samo mialem jak pactrami malowałem Nie nerwój się, wyluzuj, "walnijdrinka" i chill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Eeee drink o 16;00 to rozbój w biały dzień masz farby od Rudiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Macku tu teraz wiekszosc ma farby od rudiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Polakierowany klasyk wiosenny. W mojej ofercie aktualnie jest kilka kolorków, między innymi: głowacz, strzebelka, wiosenny klasyk , pstrąg potokowy, koza, kiełbik. W miarę możliwości będę rozwijał ofertę i próbował nowych kolorków. Tutaj polakierowany - młode złoto + kawasaki + złoty brokat, już ma wklejony ster, jest uszczelniony i ustawiony; po kliknięciu na miniaturkę, obraz otworzy się w normalnym, większym rozmiarze; Edytowane 17 Lutego 2014 przez wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Będą nowe kształty. Już mam info od kolegów testerów, że łowią Kolorystyka bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Malowanie pstrąg, teraz cienie pod złotą farbą zbyt ciemne Ale będą łowiły na pewno. Łamaniec i zwykły, oba większe 8-8,5cm na pstrąga; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Macku tu teraz wiekszosc ma farby od rudiego W cale nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ci co maja znaja ich moc hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 To będę się musiał to Rudiego uśmiechnąć Kiełbik - grzbiet ciemny grafitowy. Boki niebieska perła i sreberko. Ciągle kombinuję z plamkami; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Trochę osób pytało, skrzynka mi się zapełniła i musiałem usunąć więc nie pamiętam... Jakby ktoś chciał/szukał moich wobków - to parę szt. jest na giełdzie; http://jerkbait.pl/topic/36195-s-129-pstr%C4%85gowe-woblerki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Po polakierowaniu cienie pod woblerami jakby się rozjaśniały. Tzn. Ten zielony/oliwkowy/zgniły zielony w pstrągach potokowych ładnie się skomponował ze złotem i teraz się nie przebija spod spodu. Jest idealnie. Dziś rano położyłem ostatnią warstwę lakieru i schną. Są też kiełbie, strzeble, wiosenne klasyki Kozy i głowacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi