Friko Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zdecydowanie do gablotki. Za szkoda czegos takiego na ryby. WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 O kurcze!Efekt finalny bedzie pewnie piorunujacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dawaj go tutaj Wobler!!!PIEKNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 cos niesamowitego - no i szczupak ktory wyglada jak szczupak - niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mistrzowski pajk. Zajebiście dobrane kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Paweł ukłony przed Tobą.To co potrafisz stworzyć jest niesamowite.Kupiłbym od Ciebie takiego pajka wrzucił do gablotki za szybke i podziwiał codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Piękny szczupaczek, nie przypuszczałem, że wyjdzie aż tak świetnie, gratuluje!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dzięki Panowie , cieszą takie wypowiedzi . Powiem tylko tyle , że nie sądziłem , że przy takiej przynęcie jest aż tyle pracy . Jeszcze muszę zrobić jakieś oczy 3D żeby były bardziej realistyczne . Na allegro w takim rozmiarze nie kupię bo nie ma zatem muszę zrobić sam ale już mam pomysła jak je wykonać . Potem jeszcze te płetwy , mam nadzieję , że na nich nie polegnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Paweł roboty dużo ale efekt piorunująy.A oczy możesz zjurandować dzieciakowi z jakiedoś pluszaka. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Paweł roboty dużo ale efekt piorunująy.A oczy możesz zjurandować dzieciakowi z jakiedoś pluszaka. <_< Moje dzieciaki już troszkę wyrosły z pluszaków . Córa ma takiego jednego zielonego . To jest żaba Kermit z Mapetów , ma taki wybałusz oczu , że szczupak musiał by mieć z półtora metra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Szczupak fajniutki - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Miazga Pawcio.Coś pięknego,w sumie to nie jestem zaskoczony bo spodziewałem się takiego efektu znając Cię i Twoje możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Paweł kiedyś widziałem w necie zajebisty opis jak robić takie oczy w dużych przynętach. Teraz go nie znajdę. Chodziło o to, że koleś malował w wywierconych dziurach w środku i kładł warstwy lakieru do wyschnięcia. Efekt był niesamowity. Najpierw był sam spód jasnym potem na to kilka lakierów i w kolejności tęczówka, lakier i źrenica. No i na to lakier. Na pewno masz już swoją wizję ale może się przyda to co ja zapamiętałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Patexem 2składnikowym myślę że z tymi oczkami by dobrze poszło,jest niemal przeźroczysty po wyschnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 jeszcze zastanawiam się nad wyglądem oczu tak żeby były jak najbardziej realistyczne . Tu mam prośbę do Was . Macie jakieś wyraźne fotki oka szczupaczego ? Remek chyba ma w awatarze . Chodzi mi o obraz samego oka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 @Krisu23, pewnie chodziło ci o ten artykuł:Oczy 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Patexem 2składnikowym myślę że z tymi oczkami by dobrze poszło,jest niemal przeźroczysty po wyschnięciu. Nie Tomku , ja myślę o innej konstrukcji którą chcę ładnie dopasować do oczodołów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 PrzemoL dokładnie o ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 jeszcze zastanawiam się nad wyglądem oczu tak żeby były jak najbardziej realistyczne . Tu mam prośbę do Was . Macie jakieś wyraźne fotki oka szczupaczego ? Remek chyba ma w awatarze . Chodzi mi o obraz samego oka . Remek ma w awatarze oko okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dla tego napisałem chyba bo taki dobry to ja nie jestem żeby rozpoznawać rybki po oku . Remek wie na pewno co to za oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dla tego napisałem chyba bo taki dobry to ja nie jestem żeby rozpoznawać rybki po oku . Remek wie na pewno co to za oko . zdecydowanie szczupak na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Remek ma chyba w awaterze oko szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Remek ma chyba w awaterze oko szczupaka chyba raczej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Tak faktycznie tak obok oka szczegóły zdradzają zębatego.Widać podobne mają te gały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi