seemoore Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Spoko Pawle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Spoko Pawle ... Ma rację a co do wobka i jego pracy mam wizję gdzie by go wykorzystać Paweł będą jekies sztuki dostępne na wolnym rynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja też się piszę na pierwsze modele przeznaczone dla szerszego kręgu odbiorców. Pamiętaj o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Paweł spróbuj może pierwszą część odlać w formie małej rybki - tak jakby druga większa polowała na mniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pewnie kilka sztuk przejdzie w ręce niektórych kolegów . Jednak tych przynęt będzie niewiele bo sporo z nimi jest pracy . Potraktuję je bardziej hobbystycznie . Za jakiś czas okaże się co uda mi się zrobić . Rybka ołowiana z przodu ? Też z początku o tym myślałem ale najprawdopodobniej ten pomysł nie wypali z pewnych zależności technicznych które spowodowały by pogorszenie pracy tej przynęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No i pierwsze Jigwoblerki zeszły z taśmy . Niektórzy szczęśliwcy za dwa lub trzy dni będą mogli je przetestować na swoich zestawach . Mam nadzieję , że przyniosą im worek ryb . Oczywiście tych przynęt będę robił niewiele ze względu na ogrom pracy którą trzeba przy nich wykonać . Zatem będą to tylko rodzynki dla niewielu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zatem będą to tylko rodzynki dla niewielu . Załapałem się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zbyszek , ale jesteś szybki . Załapałeś się chociaż nie z tej trójki . Za nimi idą jeszcze dwie sztuki i jedna z nich może być Twoja . Wiesz , zrobimy jakieś machniom . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zbyszek , ale jesteś szybki . Załapałeś się chociaż nie z tej trójki . Za nimi idą jeszcze dwie sztuki i jedna z nich może być Twoja . Wiesz , zrobimy jakieś machniom . Pozdrawiam . Ok daj znać co Cię interesuje na machniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 nooo Paweł... wyglądają bardzo zacnie... jesli beda choc w polowie tak skuteczne jak wygladaja to bedzie gitarrrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 nooo Paweł... wyglądają bardzo zacnie... jesli beda choc w polowie tak skuteczne jak wygladaja to bedzie gitarrrka Rafał , jutro albo w środę będziesz mógł zapoznać się z jednym z nich . Zaraz idę na pocztę . Oczywiście wszystkie uwagi mile widziane bo mam nadzieję , że jeszcze uda się coś podrasować albo zmienić . Dopiero zapoznaję się z tymi przynętami i wyciągam wnioski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, Pawle, jest szansa, aby przetestować jedego killerka? Znając moje szczęście, to pewnie wszystko już rozdysponowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, Pawle, jest szansa, aby przetestować jedego killerka? Znając moje szczęście, to pewnie wszystko już rozdysponowane? Ty to chyba jesteś prorokiem . No niestety te co są zrobione i następnych kilka pójdą do kolegów którzy już czekają od pewnego czasu . W Późniejszym czasie może jeszcze i coś dla Ciebie się znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Taki już mój los . Zapisuję się zatem do kolejki, licząc na pamięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pawle to moze pamietaj i o mnie <_< Tez je z checia przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie gniewajcie się chłopaki ale mam tak niewiele czasu na grzebanie przy przynętach , że tak na prawdę to nie wiem kiedy i co zrobię . Zatem obserwujcie temat i jak pojawią się nowe to wtedy dajcie znać kto i co . Nie chcę obiecywać a potem nie dotrzymywać słowa bo to głupio wychodzi . Na rybki też chciałbym czasem wyskoczyć a nie cały wolny czas spędzać w garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ja już jakiś dłuższy czas temu przerabiałem temat braku czasu na cokolwiek, dlatego rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Każdy chce miec troche wolnego czasu na naładowanie baterii nad woda, zeby miec siłe na stawianie sobie kolejnych wyzwań Przynajmniej ja tak mam, wiec tez Cie rozumiem Ale sam nas zaszczepiłeś swoim rękodziełem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dzisiaj po pracy zawodowej miałem jeszcze mały zapas sił więc poszedłem do mojej drewutni aby pomyśleć coś nad woblerkiem pod głowatkę . Zmajstrowałem łamańca coś około 13,8 cm . Wobek jest już po pierwszych testach basenikowych . Pracę ma dosyć wąską i o nawet sporawej częstotliwości . Nie ważyłem go jeszcze bo i zresztą po pierwszych warstwach lakieru waga będzie się zmieniała . Ogonek zrobiłem mu dosyć szerokawy z oczywistych względów aby nie pływał zgięty w /\ . Drut dałem wszędzie 1,2 mm grubości . Ster z poli 3 mm grubości . Jeszcze nie wiem jak z jego lotnością ale mam nadzieję , że będzie w miarę dobra . A tu jest ten winowajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Paweł jesteś uzalezniony od tworzenia nowych wobków Kolejny zapewne łowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Paweł jesteś uzalezniony od tworzenia nowych wobków Kolejny zapewne łowny Nawet śnią mi się po nocach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzisiaj w garażu po pięknych wrażeniach motocyklowych podjąłem decyzję o dalszych zbrojeniach pod głowatkę . Tym razem 3 sztuki każda po 13 cm . Każdy z tych woblerów ma jednak inne nacięcie na ster . Zatem praca będzie inna . Co Wy proponujecie z doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 SDRy maja CZASAMI zastosowanie w szczegolnie glebokich baniach. ALe osobiście skupiłbym się na wersji SR i DR czyli pierwsze i druga od dolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Fajnie że znalazłeś trochę czasu na wobki głowatkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Fajnie że znalazłeś trochę czasu na wobki głowatkowe . Wobki głowatkowe ? Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie . Czy wszystkim uda mi się nadać wąską pracę ? Dobrze by było też aby jakąś przyzwoitą lotność osiągnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi