sobol18 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mam nadzieję że ten kawałeczek siatki dotarł bez uszkodzeń. Oby służyła jak najlepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jest w całości chociaż ktoś próbował od spodu otworzyć kopertę i częściowo to uczynił . Na moje szczęście siateczka go nie zainteresowała . Jigwoblerek z następnej serii jest twój , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam.Ostatnio nabylem od Pawla kleniowy woblerek 3.5cm waga okolo 16g.Wabik ma niesamowite wlasciwosci lotne ,pieknie pracuje,czuc go z daleka,szybko schodzi do dna a co najwazniejsze na pierwszym wyjezdie juz zlowil rybki najciekawsza z nich to okon 33cm oraz kilka innych ale niestety niewymiarki.Pozdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 No niezły ten garbusek . Oby tylko w przyszłości ten woblerek nie przetrącił kleniom szczęki bo jak zapewne zauważyłeś ostro zamiata .Dobra koniec pisania . Zabieram moją Żoneczkę i z przyjaciółmi jedziemy zrobić trochę kilometrów na motorkach . Po drodze coś zwiedzimy . Trzeba wykorzystać ostatnie chwile ciepełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Tą siateczkę widziałem w castoramie jako moskitiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dzisiaj też wdziałem siateczkę która by mnie interesowała w muzeum leśnictwa w posiadłości Czartoryskich którą dzisiaj odwiedziliśmy na motorkach . Piękna posiadłość i warta zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 mam nadzieje że mimo wszystko nie pozyskałeś z eksponatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Dzisiaj też wdziałem siateczkę która by mnie interesowała w muzeum leśnictwa w posiadłości Czartoryskich którą dzisiaj odwiedziliśmy na motorkach . Piękna posiadłość i warta zobaczenia . Pawel ale siateczka nadal jest na swoim miejscu <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Oczywiście , że jest . Chociaż podpowiadałem pani pilnującej eksponatu , że ta siateczka przydała by mi się do malowania woblerów . Nie wiem dlaczego miała jakiś taki nieugięty wyraz twarzy . Może nie wiedziała co to jest wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Kolejne podejście do imitacji sielawy 18 cm ,która powinna mieć drobną pracę raczej klebiącą tak aby lusterkowała boczkami i powinna schodzić na 5 metrów . Ciekawe wyzwanie tym bardziej , że poprzednia sielawka osiągnęła zaledwie 3 m głębokości . Woblerki oczywiście mają być pływające aby lekko odbijały się od kamieni . Tym razem zacząłem swoje spory z klockami od razu z trzema sztukami i każdą inną . Pytanie tylko czy uda mi się spowodować aby wszystkie podobnie pracowały ? . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jak dobrze Pawle że Ci nie odłączyli tego netu jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak dobrze Pawle że Ci nie odłączyli tego netu jednak Udało się załatwić sprawę bezboleśnie . Znalazłem innego dostawcę który wczoraj zainstalował mi swoje urządzenia . Teraz wprawdzie będę płacił o 7 zł więcej ale mam dwa razy większą prędkość . Sielawki już nabierają powolutku kolorków i mam nadzieję , że tym razem osiągnę zamierzoną pracę chociaż w wypadku jednej sztuki . Niestety nie będę miał możliwości tego sam sprawdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Spokojna głowa, już ja je sprawdze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Do takiego efektu szukałem tej siateczki o której pisaliśmy tu na forum . To pierwsze próby malowania wypukłej łuski . Wyszło jak wuszło . Paweł ta próba to na jednej z tych sielaw , mam nadzieję , że mnie nie zabijesz . Zdjęcie robione fonem na szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Brawo Paweł wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Normalnie efekt 3D ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 NIeee no kozak woblerek xD świetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Chciałbym boleniówkę z takim malowaniem, wściekusy powinno omamić zaraz po wpadnięciu do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam, No jest bajecznie . Jak wszystko w wydaniu Pawła B. . Mi wyszło coś podobnego przy pierwszej serii wobków . Uzyskałem taki efekt przez nałożenie siateczki i psiknięcie kilku warstw spreyu . A Ty Pawle, jak to uczyniłeś? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A żal będzie to teraz rzucać w te chamskie mordy co to będa tylko chciały podziurawić zebami takiego ślicznego woblerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam, No jest bajecznie . Jak wszystko w wydaniu Pawła B. . Mi wyszło coś podobnego przy pierwszej serii wobków . Uzyskałem taki efekt przez nałożenie siateczki i psiknięcie kilku warstw spreyu . A Ty Pawle, jak to uczyniłeś? Pozdrawiam! Dokładnie , powolutku i ostrożnie . To jest dopiero początkowa wersja a jak wyjdzie finalnie to jeszcze nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Może teraz uda mi się wstawić filmiki z pracą sielawek 18 cm dla Frika . Niestety na razie problemy techniczne już dwa razy mnie wywaliły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Udało się wstawić filmiki to i fotkę zaraz spróbuję wstawić . Mam nadzieję Paweł , że będziesz zadowolony . Najważniejsze jednak aby szczupłe je wypatrzyły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Filmiki widziałem na YouTube zanim zdążyłeś tu wstawić bo bym nie wytrzymał tak jak pisałem, jeśli tylko ryby będa na odpowiedniej głębokości to na pewno wobery będa tetsowane a jak nie to poprawka na wiosnę jest to tak uniwersalny wzrór woblera trollingowego że 'musi złowić' prędzej czy później, nie ma bata EDIT: po lakierowaniu super efekt z tą łuską na zdjęciach, normalnie 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ten z tą łuską próbną to ten środkowy . Nie osiągnąłem jednak jeszcze zamierzonego efektu . Lakier wygubił pewne sprawy . Mam nadzieję jednak , że za jakiś czas uda mi się do tego dijść . Oczywiście wobki z taką łuską będą okolicznościowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi