Friko Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ten srodkowy do również nr 2 z filmiku na YT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ten srodkowy do również nr 2 z filmiku na YT ?Oczywiście . Filmiki otrzymały oznaczenie od długości steru . Najdłuższy nr1 i tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Paweł, co u Ciebie? Nic nie widzę ostatnio a Twój wątek to dla mnie lektura obowiązkowa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Paweł, co u Ciebie? Nic nie widzę ostatnio a Twój wątek to dla mnie lektura obowiązkowa. PozdrawiamRemekAch Remku ostatnio tak jestem zagoniony przez pracę zawodową , że nie mam jak zabrać się za to co lubię . Terminy mi się posypały i nawet na Głowatkę nie mogę pojechać chociaż tak bardzo chciałem . Pewnie dopiero koło połowy listopada wszystko się unormuje to i wtedy będę miał więcej czasu dla siebie i mojego hobby . Dziękuję za pamięć i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Rozumiem, to w takim razie czekam na ciąg dalszy Twoich prac z przynetami. Dużo od Ciebie można się nauczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nie mam za wiele czasu na dłubanie woblerków ale jakoś zmobilizowałem się i wczoraj wieczorem po 20 poszedłem do garażu i wyklepałem dwa większe wahadła na jesienne krokodyle . Blaszki wykonane z kwasówki 2 i 3 mm grubości . Materiał ciężki w obróbce ale coś tam wyszło . Najważniejsze żeby nie popaść w odrętwienie twórcze . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nhooo nhooo Pawle ale dajesz rade!raz woblerki potem Jigwoblery a teraz Blaszki superrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Te blaszki to ... Bardzo ładne blaszki. Niektórzy uważają, że są łowniejsze niż ich wygląd. Swoją drogą kawał blachy 10cm i ponad 60g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wczoraj po przyjeździe z nieudanej wyprawy wędkarskiej postanowiłem troszkę poprawić sobie humor i wyklepałem kolejne 2 blaszki 10 cm . Tym razem troszkę węższe i troszkę lżejsze . Blacha kwasówka 2mm i 2,5mm . Zdjęcia zrobione telefonem . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam śliczne blacha kwasówka 2,5mm no tonie było łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nie samą blachą człowiek żyje . Co to przypomina ? Tak se dzisiaj podłubałem . Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Małego zanderka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 He he, psiak jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Gdyby nie te paski to bym postawił na małego jesiotra:) ale nie wiem czemu .. tak przyszło do głowy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ja TEZ obstawalem za Jesiotrem nie wiem czemu!ale tak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizmafi Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Nie tylko Tobie ja na początku też pomyślałem o jesiotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 to przez ten ster, wygląda jak by miał tam mordkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Moje pierwsze skojarzenie to też był jesiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Paweł, tracisz czas. Wyklep sobie ze trzy takie dłuższe, wąskie i na plażę wpadnij. Fląderki będą brały na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Paweł, tracisz czas. Wyklep sobie ze trzy takie dłuższe, wąskie i na plażę wpadnij. Fląderki będą brały na bank No niestety Waldku , tym razem nie dam rady . Ledwie nad Oderkę może mi się uda a i to do końca nie jest pewne . PS : Jak szlifowałem tego sandaczyka to też przez pewien czas widziałem w nim jesiotra , wszystko przez to nacięcie na ster . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Taki se nowy wobasek . W sobotę przetestuję go na Odrze w okolicach Cedyni lub Gryfina , gdzieś tam . Praca zamaszysta z wykładaniem się na boki . Przy 10 gramach wagi już przy wolnym prowadzeniu ładnie pracuje . Może coś go łyknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Fajnie tak se łowić w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No i jeszcze jeden filmik . Tym razem z nową boleniówką to znaczy z nowym malowaniem . Reszta w filmiku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Fajnie tak se łowić w wannie No i jak bezpiecznie Waldku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Paweł jak zwykle wymiatasz swoimi wyrobami Ale zastanawiam sie czy przy tym małym wobku, ta praca nie jest zbyt mocna? Bo jak dojdzie ostry prąd to kijem bedzie ostro miotało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi