Eskulap Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kuba -, nie ma problemu ze zrobieniem wobka który będzie ciężki i utrzyma się nawet w największych zawirowaniach nurtu . Paweł to dodajmy do tego, że chciałbym, żeby miał 17mm długości i maksymalnie 5mm grubości. No i żeby pracę miał delikatną i startował od razu. Czekam na propozycję A tak na serio to taka była moja problematyka jak zacząłem robić swoje mikrusy. Nie chodzi tu o kosmiczną wagę tylko taką, która pozwoli go puścić głęboko i da jako taką możliwość rzutu, choć długi często jest nie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 zaraz będziesz takie miał, zresztą wiesz które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kuba ,wywołujesz mnie do tablicy i po co ? Mnie takie mikro wobki wcale nie rajcują . Sam zadałem pytanie po co ta wielka dyskusja wokół mikro . Napisałem też : Wydaje mi się , że mógłbym podjąć temat z każdym mikro producentem ale jaki byłby tego sens ? Więc jeszcze raz zapytam . Jaki sens ? Ja nie szukam poklasku ani sławy . Nie zamierzam też nikomu udowadniać czy potrafię coś zrobić czy nie . Nie zamierzam Wam odbierać chleba z mikro przynęt . Zastanawiam się tylko po co tyle szumu i kłótni wokół tych woblerków . Czasami warto przemilczeć niektóre dyskusje i robić swoje . Pozdrawiam i życzę samych sukcesów w tworzeniu nowych przynęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Paweł, ale kto się kłóci? Kłótnie już chyba ucichły, albo ich nie zauważyłem Żaden wyścig to nie był i nigdy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mikrowobki, to pocieszne zabawki, a wędkowanie z użyciem kija w klasie Light daje bardzo dużo frajdy. Natomiast jest to przynęta dosyć selektywna zarówno pod względem okoliczności okresowo-pogodowych jaki i gatunkwo-miejscówkowych. Miałem okres fascynacji takim wędkowaniem, nieminej jednak Odrzańskie kleniozaury i grube jazie, złapane na koknretny spiningowy zestaw z użyciem wcale niemałych wobków skutecznie przywracając hierarchię zawartości pudełka, tudzież wybór zestawu do zabrania nad rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie zamierzam Wam odbierać chleba z mikro przynęt . Zastanawiam się tylko po co tyle szumu i kłótni wokół tych woblerków . Chyba właśnie Pawle odpowiedziałeś sobie sam Pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jakieś nowe wzory , nowe malowanie , mam nadzieję , że pomoże zachęcić bolaski do brania . Bartek jeszcze troszkę cierpliwości bo mam strasznie mało czasu na rękodzieło . Praca zawodowa skutecznie mnie ogranicza z czasu . To nie to , że nic nie robię tylko mam strasznie mało czasu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Fajniusie Paweł, fajniusie. Kiedy wpadasz na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Paweł ile ważą te wobki co je ponumerowałem i w razie co to czy są do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Paweł ile ważą te wobki co je ponumerowałem i w razie co to czy są do wzięcia Klameczki bez steru okolo 22 gramy a pozostałe ze sterem 15 - 16 gram . Niestety wszystkie już poszły . Może są za tanie i dla tego tak odlatują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A moze,pan zdradzić na PRIV ile takie jedno cudeńko ;d ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Paweł to nie fair wstawiasz fotkę przynęt których już nie masz i robisz nam tylko smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Paweł to nie fair wstawiasz fotkę przynęt których już nie masz i robisz nam tylko smaka Na Pawłowe cudeńka trzeda się zapisywać z dużym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jakieś nowe wzory , nowe malowanie , mam nadzieję , że pomoże zachęcić bolaski do brania . Bartek jeszcze troszkę cierpliwości bo mam strasznie mało czasu na rękodzieło . Praca zawodowa skutecznie mnie ogranicza z czasu . To nie to , że nic nie robię tylko mam strasznie mało czasu . Pozdrawiam . Takie malowanie Dla mnie bomba. Już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Fajniusie Paweł, fajniusie. Kiedy wpadasz na testy Patryk teraz mam mały problem bo zmarł Daniel , ten niższy kolega co był ostatnio ze mną . Daniel to był towarzysz wszystkich moich wypraw , zawsze mogłem na niego liczyć i wszędzie z chęcią jechał . Ostatnio próbowałem zebrać ludzi do wyjazdu ale coś nie bardzo chcą się zmobilizować . Kiedy Twoim zdaniem najlepiej było by takie wobki u Ciebie przetestować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Fajniusie Paweł, fajniusie. Kiedy wpadasz na testy Patryk teraz mam mały problem bo zmarł Daniel , ten niższy kolega co był ostatnio ze mną . Daniel to był towarzysz wszystkich moich wypraw , zawsze mogłem na niego liczyć i wszędzie z chęcią jechał . Ostatnio próbowałem zebrać ludzi do wyjazdu ale coś nie bardzo chcą się zmobilizować . Kiedy Twoim zdaniem najlepiej było by takie wobki u Ciebie przetestować ? Paweł, jestem w szoku - pokój jego duszy...P.S. Resztę ustalimy via priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 no śliczne te cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Hehe...trzeba się zapisywać z dużym wyprzedzeniem , ja zamawiałem rok temu jesienią i nadal czekam Mam nadzieje że pan Paweł nie zapomniał PS.Zamawiałem na nick manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Hehe...trzeba się zapisywać z dużym wyprzedzeniem , ja zamawiałem rok temu jesienią i nadal czekam Mam nadzieje że pan Paweł nie zapomniał PS.Zamawiałem na nick manniek66 Witaj . Nie tylko Ty zamawiałeś w zeszłym roku . Te co tu zostały pokazane też były zamówione w zeszłym roku . Już wcześniej kiedyś pisałem , ze nie za bardzo chcę przyjmować zamówienia na wobki bo kolejka oczekujących zawsze jest duża a ja nie mam za wiele czasu na to rękodzieło . Ja utrzymuję się z innej działalności a wobki robię dla przyjemności i tylko w wolnym czasie . Pewnie , że chciałbym Wam wszystkim zrobić każdą ilość przynęt ale wtedy musiał bym w ogóle nie odpoczywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Paweł może czas pomyśleć o konkurencji dla Salmo i robić woby na szerszą skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tu jeszcze stary model w akcji ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Paweł może czas pomyśleć o konkurencji dla Salmo i robić woby na szerszą skalę Dziękuję . Już nie tylko Ty mi o tym wspominasz . Ciężko jednak jest zaryzykować skok na tak głęboką wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Paweł może czas pomyśleć o konkurencji dla Salmo i robić woby na szerszą skalę Dziękuję . Już nie tylko Ty mi o tym wspominasz . Ciężko jednak jest zaryzykować skok na tak głęboką wodę . Jak już rozkręcisz biznes na światową skale, to pamiętaj o mnie na początek moge nawet kółeczka i kotwiczki zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Panie Pawle ...wiem że trzeba długo czekać ale jestem cierpliwy człek ,więc na te cudeńka poczekam ile tylko będzie trzeba Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Bartek wobki już dzisiaj poustawiałem , więcej informacji wysłałem Ci na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi