rybson Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 dopiero z urlopu dojechałem więc teraz mogę coś i ja powiedzieć-dla was obojga wszystkiego naj !!!!!!!!!!! piękny wynik ja dopiero 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Udało mi się wyrzeźbić kilka nowych bez sterowców . Drewno użyte to dąb , grusza , czereśnia , jałowiec . Ślina leci mi nawet jak patrzę na fotkę . Jak ja lubię te bez sterowce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Jakbyś tak jednego takiego slidera podesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ...i jednego koniecznie przywiózł nad Odrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Paweł, nie masz dla kolegów litości!!! <_< Masz zakaz wstawiania więcej takich, bo z lurebuildingiem wspólnego ma to wszystko tyle, co ja z lotami kosmicznymi, hahaha PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 to co Paweł - niemal już tradycją na forum stało się, że my wymyślamy nazwę a TY wysyłasz coś do testów coś z tych bezsterowców <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Próbne bez sterowce ? Ciekawy pomysł . Pewenie jak by było gdzieś bliżej to sam bym przywiózł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panie Pawle pojedliśmy i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak to co się robi jak się dobrze poje jedzie się na ryby żeby to wszystko spalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 no tak-ale mam rękę w gipsie hmmmm....-dlatego tak się upominam o coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No tak , spodziewałem się takiego pytania . Obecnie mam tak niewiele czasu , że nawet na forum za często się nie pokazuję . Coś tam jednak udłubałem . Sześć klamek . Jak podeschną to wstawię fotki do tematu . Przemyślałem też temat wygniatania łuski na folii aluminiowej . Wychodzi dosyć fajnie ale trzeba będzie jeszcze przemyśleć pewne sprawy związane z dalszym wykorzystaniem tej folii . Zatem oprócz wędzonek , udaje mi się jeszcze coś wydłubać z dziedziny wędkarskiej . Pozdrawiam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Super czekamy na klameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dzisiaj zrobiłem jedno zdjęcie tak na szybko . Malowanie w kolorkach bardziej naturalnych , bez dodatkowych atrakcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Paweł to tak jak pisałem 3 szt poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Piotrek wyślę Ci w przyszłym tygodniu jak lakier się utwardzi , aby podczas wysyłki nie zmasakrowały się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Super, będę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A tu takie nieśmiałe próby tłoczenia w folii aluminiowej imitacji łuski . Oczywiście , tak jak napisał Tomek - wytłoczenie łuski to dopiero początek . Teraz trzeba to ładnie przykleić i co najważniejsze pomalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 każda łuska jest osobno wybijana????? czy jakoś z automatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 każda łuska jest osobno wybijana????? czy jakoś z automatu ? Nie jest to pojedyncze wybijanie łuski ale też ręczna robota .Pozwolisz jednak , że teraz nie będę ujawniał mojej manufaktury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co tu ujawniać. Ostatnio ktoś podał fajny sposób w temacie woblerowe patenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Patryk , czy o to ustrojstwo Ci chodziło ? Nie pamiętam dokładnie jak tamten egzemplarz wyglądał ,bo to był prototyp .W tym poczyniłem pewne modyfikacje i mam nadzieję , że będzie równie łowny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Normalnie Star Wars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Kiedyś w pudełku zalegał mi taka dziwna rapalka nazywało się to rip..coś tam też miało dwa oczka do mocowania żyłki i dość dziwną pracę coś alla spokojnie kołysząca się cykada na drugim oczku miała tendencję do wypadania z rytmu i niekontrolowanych odjazdów . A jak pracuje to cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Pracę to ma drobną o dużej częstotliwości , wyraźnie wyczuwalną na kiju . Ze względu na dosyć duży ciężar , daleko lata . Sprawdza się na boleniach ale chętnie zagryzają ją również szczupaczki . Miałem też na takiej przynęcie dosyć ładnego suma jednak zabrał mi ją przecierając plecionkę o kamienie . Fajnie nadaje się do prowadzenia w toni lub przy dnie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jaka to waga???? Ma jakieś 7 cm????(na zasadzie jak cykady???-a znalazłem kilka twoich i wiem że masz rękę do tego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi