madpaw Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Gratuluję teg zielonego napisu pod avatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dziękuję , napis jak napis , więcej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ostatnie wahadełka które wyklepałem dla pewnego kolegi który ostatnimi czasy przebywa na Wyspach . Ciekawe czemu nie chciał mniejszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Paweł coś mi się wydaje że odbiłeś w stronę metalu.Fajne naprawdę wygladają profi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A kiedy obrotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Super praca żaden okoń się jej nie oprze. Świetne robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Piękne te wahadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Super praca żaden okoń się jej nie oprze. Świetne robota.To będzie musiało być wielkie okonisko skoro te blaszki mają 9,5cm długości . Oddał bym sporo woblerów i takich blaszydeł za okonia który by zażarł taki kawał blachy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pobudzony 20stak ogarnie taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzisiaj po południu poszedłem do garażu i wydłubałem sobie dwa korpusy . Jeden to imitacja mrówki 3 cm , taka jak były ostatnio wystawione w dziale sprzedam . Zrobiłem ją z czystej ciekawości , czy jako smużak będzie miał inną pracę jak zwykły żuczek . Z tego co widzę to raczej będzie to znacznie drobniejsza praca . Drugi korpus to uklejka , tylko trochę przerośnięta . Sam klocek waży 320 gram i wlałem w niego 180 gram ołowiu . Zrobiłem w nim dwie grzechotki , tak żeby dawał o sobie znać przy każdym jego ruchu . . Uklejeczka jest w wersji pływającej . Ster będzie zrobiony z blachy nierdzewki , bo poliwęglan pewnie by srobił pstryk . Będzie można ją posyłać do wody przy pomocy armaty . Zobaczę czy będę miał siły i chęci żeby tą uklejeczkę wykończyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzisiaj po południu poszedłem do garażu i wydłubałem sobie dwa korpusy . Jeden to imitacja mrówki 3 cm , taka jak były ostatnio wystawione w dziale sprzedam . Zrobiłem ją z czystej ciekawości , czy jako smużak będzie miał inną pracę jak zwykły żuczek . Z tego co widzę to raczej będzie to znacznie drobniejsza praca . Drugi korpus to uklejka , tylko trochę przerośnięta . Sam klocek waży 320 gram i wlałem w niego 180 gram ołowiu . Zrobiłem w nim dwie grzechotki , tak żeby dawał o sobie znać przy każdym jego ruchu . . Uklejeczka jest w wersji pływającej . Ster będzie zrobiony z blachy nierdzewki , bo poliwęglan pewnie by srobił pstryk . Będzie można ją posyłać do wody przy pomocy armaty . Zobaczę czy będę miał siły i chęci żeby tą uklejeczkę wykończyć . Wow!Pół kilo uklejki - toż to można sobie niezłe kuku zrobić, gdy taki woblerek na nogę upadnie A może tak drobna fotka, np. z opuchniętym palcem dla porównania skali? P.s. Dlaczego opuchniętym? Przy takiej dłubaninie jak tu w palec nożykiem nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 półkilowa ukleja - nieźle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wow!Pół kilo uklejki - toż to można sobie niezłe kuku zrobić, gdy taki woblerek na nogę upadnie A może tak drobna fotka, np. z opuchniętym palcem dla porównania skali? P.s. Dlaczego opuchniętym? Przy takiej dłubaninie jak tu w palec nożykiem nie trafić W palec nożykiem ? Chyba siekierką . Jakąś fotkę zrobię jutro , teraz schnie podkład - capon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ciekawe czy w naszych wodach sa jeszcze ryby, które bedą w stanie pochwycić takie monstrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ciekawe czy w naszych wodach sa jeszcze ryby, które bedą w stanie pochwycić takie monstrumNajwiększa głowatka mojego Taty mierzyła 103 cm, a w żołądku miała świeżo połkniętego klenia 42 cm. Zakąsiła na koniec woblerka 7 cm, połykając go tak, że wyjmować trzeba było operacyjnie.Większe szczupaki, sumy - też łykają swobodnie takie rybki. Wymyśl raczej, jak tym rzucić na rozsądną odległość, to może się dogadasz w sprawie testowania z Pawłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To chyba dla Pudziana ten wobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To chyba dla Pudziana ten wobek. Eeee tam zaraz dla Pudziana . Przecież całkiem lekko trzyma się go na dłoni . A tutaj obydwa wobki które wczoraj wystrugałem w garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Megawobas. Tutaj chyba nawet kij dorszowy tego nie dźwignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 O kurczaki :-) megalodon :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Rekin ludojad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Rekin ludojad.Dokładnie. Jaka ukleja? Trójkątna płetwa grzbietowa powinna rozwiać resztkę wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Może to ogłuszacz Ale jesli wobek to łowny tylko na te największe;] Chyba jakiś rekord życiowy sie szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Najwiekszym plusem tego woba jest to ,ze przy deficycie drewna bedziesz mogl go przerobic na kilkadziesiat malych i jeszcze zostanie na rozpalke w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panie Pawle podczas robienia zdjęć trzeba uważać żeby ta "uklejka" dłoni nie odgryzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Uważać to ja muszę na to , żeby mi podczas dalszych prac nie spadła na duży palec u nogi , bo buta nie będę mógł założyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi