Skocz do zawartości

Paweł B. i jego garażowe rękodzieło .

Rekomendowane odpowiedzi

Miodzio łuska tak fajnie głęboko tłoczona :) .

Jaką prace zamierzasz osiągnąć to będzie coś bardziej pod bolesława czy mętnookiego ?

To raczej sławne klamki.

Klameczki chyba ciut inne kształty mają :) .

To raczej sławne klamki.

Choć faktycznie kilka klameczek tam wylukać można :lol: .

Edytowane przez wedkarzyk1

Paweł pytanie od kolegi który kupił wobki od ciebie na Salmo Saltus  czy nie znajdziesz gdzieś w starych zapasach takich oklejanych "pazłotkiem"  jak w linku ( srebrnych lub  zielonych ) ?

http://jerkbait.pl/topic/7367-woblerowa-wariacja/page-112

Jakbyś gdzieś znalazł to on jest chętny ;)

Ładnie wyszły -wydaję mi się ze dwa mają kształt bananka ,albo zdjęcie troszkę myli .Tak czy siak wyglądają nice.

Nie dwa tylko trzy . ;)

To raczej sławne klamki. 

Tak to klameczki , ale 7 cm i będą ze sterem . Mają bardzo fajną wyrazistą aczkolwiek drobną pracę . W wersji se sterem przesuniętym bardziej do przodu i pod kątem około 67 stopni pięknie zamiatają pod zandera .

Miodzio łuska tak fajnie głęboko tłoczona :) .

Jaką prace zamierzasz osiągnąć to będzie coś bardziej pod bolesława czy mętnookiego ?

Praca tych wobków , mówię o nowym kształcie , będzie ustawiana pod bolka ale w zależności od obciążenia i lotności ; pod zandera czy szczupłego .

Paweł pytanie od kolegi który kupił wobki od ciebie na Salmo Saltus  czy nie znajdziesz gdzieś w starych zapasach takich oklejanych "pazłotkiem"  jak w linku ( srebrnych lub  zielonych ) ?

http://jerkbait.pl/topic/7367-woblerowa-wariacja/page-112

Jakbyś gdzieś znalazł to on jest chętny ;)

To pewnie Ci chodzi o te z WPN . Nie jestem pewien co tam mam w tych moich pudłach , tyle się tego tam wala  :)  . Jutro jak nie zapomnę to przekopię je i zobaczę co zostało z tamtego okresu .  ;)

Na Twoim miejscu już dzisiaj był bym w szpitalu. Jeżeli to łękotka wyskoczyła lub pękła to niestety nie będzie wesoło. Sam miałem coś podobnego i niestety musiałem być operowany. Ale na szczęście już teraz jest dobrze :( Miejmy nadzieję że to nie poważna kontuzja. Szybkiego powrotu do zdrowia.

Ortopeda na podstawie zdjęcia zdjagnozował zapalenie okolic nadkolana , tak to nazwał . Zrobił mi nacięcie skalpelem na rzepce kolanowej i wyciskał co się dało i co leciało z pod niej . Teraz mam założony sączek , zajadam antybiotyki i inne leki . Mam nadzieję , że jutro będzie lepiej .

Paweł za wiedzę którą kiedyś mi dałeś to ja Cię mogę nosić na barana.

Tomku lepiej żebyś mnie nie nosił bo skolioza kręgosłupa murowana  :D . Ma sie boczki po chabasie  ;)  .

Szybkiego powrotu do zdrowa Ci zycze. Po tym zarcie z forma, czuje ze bedzie lepiej :D

Na razie jeszcze nie jest najlepiej , Noga cała już spuchła , dzisiaj po zmianie opatrunku , dołożyli mi leków i zastrzyki przeciw zakrzepowe które sam aplikuję sobie w brzuch . Zawiozłem ( żonka kierowała )do laboratorium próbkę na posiew . W poniedziałek kolejna zmiana opatrunku , w środę po raz kolejny ortopeda i zobaczymy co tam będzie się działo . Jestem jednak dobrej myśli , że zgodnie z Waszymi życzeniami , za które dziękuję , teraz będzie już tylko lepiej . Pozdrawiam .