tomasxt Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Bardzo ładne, i ta łuseczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ładnie wyszły -wydaję mi się ze dwa mają kształt bananka ,albo zdjęcie troszkę myli .Tak czy siak wyglądają nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ładnie wyszły -wydaję mi się ze dwa mają kształt bananka ,albo zdjęcie troszkę myli .Tak czy siak wyglądają nice.To raczej sławne klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Miodzio łuska tak fajnie głęboko tłoczona .Jaką prace zamierzasz osiągnąć to będzie coś bardziej pod bolesława czy mętnookiego ? To raczej sławne klamki.Klameczki chyba ciut inne kształty mają . To raczej sławne klamki.Choć faktycznie kilka klameczek tam wylukać można . Edytowane 5 Lutego 2013 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Klameczki chyba ciut inne kształty mają . Choć faktycznie kilka klameczek tam wylukać można .Nieprzeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Paweł pytanie od kolegi który kupił wobki od ciebie na Salmo Saltus czy nie znajdziesz gdzieś w starych zapasach takich oklejanych "pazłotkiem" jak w linku ( srebrnych lub zielonych ) ? http://jerkbait.pl/topic/7367-woblerowa-wariacja/page-112 Jakbyś gdzieś znalazł to on jest chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ładnie wyszły -wydaję mi się ze dwa mają kształt bananka ,albo zdjęcie troszkę myli .Tak czy siak wyglądają nice.Nie dwa tylko trzy . To raczej sławne klamki. Tak to klameczki , ale 7 cm i będą ze sterem . Mają bardzo fajną wyrazistą aczkolwiek drobną pracę . W wersji se sterem przesuniętym bardziej do przodu i pod kątem około 67 stopni pięknie zamiatają pod zandera . Miodzio łuska tak fajnie głęboko tłoczona .Jaką prace zamierzasz osiągnąć to będzie coś bardziej pod bolesława czy mętnookiego ?Praca tych wobków , mówię o nowym kształcie , będzie ustawiana pod bolka ale w zależności od obciążenia i lotności ; pod zandera czy szczupłego . Paweł pytanie od kolegi który kupił wobki od ciebie na Salmo Saltus czy nie znajdziesz gdzieś w starych zapasach takich oklejanych "pazłotkiem" jak w linku ( srebrnych lub zielonych ) ? http://jerkbait.pl/topic/7367-woblerowa-wariacja/page-112 Jakbyś gdzieś znalazł to on jest chętny To pewnie Ci chodzi o te z WPN . Nie jestem pewien co tam mam w tych moich pudłach , tyle się tego tam wala . Jutro jak nie zapomnę to przekopię je i zobaczę co zostało z tamtego okresu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No fakt- na zdjęciu poniżej widać 2 po prawej stronie i jeden u góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 " To pewnie Ci chodzi o te z WPN . Nie jestem pewien co tam mam w tych moich pudłach , tyle się tego tam wala . Jutro jak nie zapomnę to przekopię je i zobaczę co zostało z tamtego okresu . " Tak o te z WPN . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mam mały problem . Wczoraj wieczorem wysiadło mi kolano i ledwie o kulach mogę dojść do toalety . Może za dzień czy dwa nastąpi poprawa i wtedy się rozejrzę . Jednak chyba jedną czy dwie sztuki gdzieś mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Spoko nic pilnego , życzę powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kuruj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia Paweł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Cały dzień leżę na wyrku z nogą na poduszkach . Paskudnie boli . Jak się nie poprawi to będę musiał iść na oddział szpitalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Na Twoim miejscu już dzisiaj był bym w szpitalu. Jeżeli to łękotka wyskoczyła lub pękła to niestety nie będzie wesoło. Sam miałem coś podobnego i niestety musiałem być operowany. Ale na szczęście już teraz jest dobrze Miejmy nadzieję że to nie poważna kontuzja. Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ortopeda na podstawie zdjęcia zdjagnozował zapalenie okolic nadkolana , tak to nazwał . Zrobił mi nacięcie skalpelem na rzepce kolanowej i wyciskał co się dało i co leciało z pod niej . Teraz mam założony sączek , zajadam antybiotyki i inne leki . Mam nadzieję , że jutro będzie lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Paweł kuruj się.Współczuje i życzę szybkiego powrotu do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek , nie wracam do formy bo boję się , że mnie zalejesz pianą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wracaj, wracaj, Nowy sezon już się kręci. Ciebie nie powinno zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Waldku , o kulach a nad wodę pójdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Paweł za wiedzę którą kiedyś mi dałeś to ja Cię mogę nosić na barana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Szybkiego powrotu do zdrowa Ci zycze. Po tym zarcie z forma, czuje ze bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Pawle.Ty to jednak masz szczęście. Choroba nigdy nie przychodzi "o czasie", zawsze jest nie w porę. Ale pomyśl, gdyby to był początek sezonu?! Farciarz A tak poważnie - weź to do serca - BĄDŹ ZDRÓW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Paweł za wiedzę którą kiedyś mi dałeś to ja Cię mogę nosić na barana. Tomku lepiej żebyś mnie nie nosił bo skolioza kręgosłupa murowana . Ma sie boczki po chabasie . Szybkiego powrotu do zdrowa Ci zycze. Po tym zarcie z forma, czuje ze bedzie lepiej Na razie jeszcze nie jest najlepiej , Noga cała już spuchła , dzisiaj po zmianie opatrunku , dołożyli mi leków i zastrzyki przeciw zakrzepowe które sam aplikuję sobie w brzuch . Zawiozłem ( żonka kierowała )do laboratorium próbkę na posiew . W poniedziałek kolejna zmiana opatrunku , w środę po raz kolejny ortopeda i zobaczymy co tam będzie się działo . Jestem jednak dobrej myśli , że zgodnie z Waszymi życzeniami , za które dziękuję , teraz będzie już tylko lepiej . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi