bigrafi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pawel bedzie dobrze. Wiem, ze serce sie kraje jak patrzysz na syna w szpitalu, tez to przechodzilem, ale szybko dojdzie do siebie. Moj potrafil zlamac reke w drodze z pokoju do pokoju na bajke, troche musial sie pomeczyc, ale dzis nawet o tym nie pamieta. Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Paweł nie wiem jak u Ciebie z wiarą i modlitwą. Ja dzięki powyższym wyszedłem 2razy z takich sytuacji po ludzku bez szans. Z perspektywy czasu był to cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Paweł, na górze jest Ktoś, kto nie dal dobrym ludziom krzywdy zrobić i dba o nich. Nie martw się nasz Tata pomoże Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Jacek_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W liście tego Taty , znajdujemy takie zdanie . " Życiem rządzi czas i nieprzewidziane zdarzenie " . Dlatego wiem , że wiele zależy od nas samych a potem przypadek może spowodować , że nagle dzieją się rzeczy których nie chcieli byśmy przeżywać . Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie . Dzisiaj młody wygląda już lepiej ale ma chandrę ze względu na to , że nie lubi szpitala . Dużo razy w swoim życiu musiał przebywać na oddziale szpitalnym i to od niemowlęctwa . Teraz jak znajdzie się w tej instytucji to go zaraz coś bierze . Nie dziwię się chłopakowi , ja też nienawidzę tej instytucji ale jak mus to mus . Dzisiaj na zmianę z żoną przesiadujemy u niego aby jakoś urozmaicić mu czas i aby wiedział , że jesteśmy z nim .Wstąpiłem tylko na chwilę aby Wam podziękować . Wieczorem jeszcze tu zajrzę . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na takie info czekałem.Uściskaj juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 3maj sie Paweł i głowa do góry.Pozdrów syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czas leczy wszystkie rany i rozwiązuje każdy problem, wystarczy, ze zachowasz spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Junior już w domu , krwiaki powolutku się wchłaniają . Wczoraj już powolutku i mi ciśnienie zaczęło schodzić . Naprawiłem mu rower ale nie wiem kiedy na niego usiądzie . Ostatnio tak na szybko kombinowałem nad wobkami do trolla na zatokę . Długość od 9 do 11 cm , dwa tonące a jeden ten bez łuski pływający . Praca bardzo dobrze wyczuwalna na kiju ale nie za szeroka . Duża częstotliwość wychyleń plus lusterkowanie boczkami . Te idą na testy dla znajomego ale myślę , że i w moim pudełku zagoszczą podobne bo widzę w nich pewne możliwości w pogoni za sumem . Malowanie proste , bez wymyślania , szybko i na testy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dobrze, że odzyskujesz spokój ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dobrze że wszystko się prostuje, woblerki zapowiadają się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Kolejne przynęty które już prawie skończyłem to cztery popperki o wadze patrząc na zdjęcie od dołu . 15 , 21 , 25 i 26 gram . Długość ich oscyluje w granicach 10 do 10,5 cm . Wszystkie są już po testach , ładnie kwokają i wyrzucają pióropusz wody . Przy umiejętnym szarpaniu , lekko odskakują na lewo i prawo . Lotność ich można przyrównać do dobrych boleniówek , - bez kozłów i daleko . Mam nadzieję , że przydadzą się na zarośnięte zbiorniki . Powolutku robią się jeszcze kolejne w innych wielkościach i kolorach . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Wczoraj wieczorkiem poszedłem do garażu aby wydłubać kolejnego kaczodziobego mag kwoka . Ten jest szczuplejszy i o długości około 7,5 cm . Będę chciał zrobić więcej takich przynęt i jak dobrze pójdzie nadać im trzy rodzaje pracy , czyli typowy popper , ciężki chlapak powierzchniowy i jako wibrującą przynętę przydenną . Sam jestem ciekaw co mi z tego wyjdzie . Przeznaczenie przynęty , przede wszystkim boleń ale i szczupaczek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ekstra Wczoraj wieczorkiem poszedłem do garażu aby wydłubać kolejnego kaczodziobego mag kwoka . Ten jest szczuplejszy i o długości około 7,5 cm . Będę chciał zrobić więcej takich przynęt i jak dobrze pójdzie nadać im trzy rodzaje pracy , czyli typowy popper , ciężki chlapak powierzchniowy i jako wibrującą przynętę przydenną . Sam jestem ciekaw co mi z tego wyjdzie . Przeznaczenie przynęty , przede wszystkim boleń ale i szczupaczek . DSC00905.JPG DSC00906.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ten ostatni wzór, to już ciekawy i wymagający pracy kształt. Muszę przyznać, że świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Masz rację , pracy przy nim wiele ale myślę , że wynagrodzi mi swoją akcją cały nakład pracy który w niego włożę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Licząc na to , że w tym roku odnajdę jakieś większe klenie na mojej Warcie dorobiłem sobie cztery maluszki które nazwałem jak widać na zdjęciu - kropki . Być może uda mi się na nie oszukać jakiegoś jazia ale to się jeszcze zobaczy . Wobki są dosyć ciężkie jak na swoją wielkość , dlatego myślę , że na 16 albo 14-nastce żyłce polecą odpowiednio daleko . Pracują bardzo ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Waga ładna,wobki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 17 mm i 4 gramy?"Moją" Wisełkę przerzucę nawet na ukos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Hahah Paweł a nie prościej zamiast bawić się w dłubanie w drewnie wkleić ster w oliwce ołowianej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Nawet zastanawiałem się nad tym Rafał , ale nie miałem pływającego ołowiu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 to dokleisz kulke styropianu do korpusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 to dokleisz kulke styropianu do korpusu Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Fajne Kropaski , myślę że nie tylko na Warcie ale i na mojej Wiśle się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Paweł działaj te Klameczki.Panowie będzie specjalna edycja Pawłowych Klamek.Robimy małą serię w kooperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Spoko Tomek , powolutku już pierwsze sztuki się robią . Tylko ta moja alergia chce mnie udusić . Nie spodziewałem się , że aż tak mocno się uczulę na pył drzewny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi