platynowłosy Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Cześć Kolego Jest szansa na 1,Twojego wyboru, blachę szczupakową. Najlżejszą.Jeżeli tak, to reszta na priva. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 O jaką najlżejszą Ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) eleganckie wahadła kiedy możemy sie spodziewać filmu z pracą tych blach ?chodzi mi o te sumowe z ogonkami jestem bardzo ciekawy pracy tej przynęty Edytowane 24 Marca 2015 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No cóż , we wannie nie będę nagrywał aby nie prowokować uśmiechów . Musiał bym pojechać nad rzekę i coś nakręcić w wodzie płynącej . Może w weekend uda mi się coś nagrać ale nie obiecuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W garażu już cieplej to i trochę czasu mogę poświęcić na klepanie blaszek . Powolutku nadrabiam zaległości . DSC00082.JPG DSC00086.JPGZdjęcie po lewej stronie. (DSC82). 10cm, 33-34gr, górny rząd. 2 lub 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tych już dawno nie ma ale będę jeszcze podobne robił . Pewnie potem wstawię tu fotki to jak je zauważysz to daj znać którą sztukę będziesz chciał . Pozdrawiam serdecznie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ok, dzięki. Pozdrawiam serdecznie.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Super ta blacha sumowa .Narobiłeś się! Może coś podobnego zrobię sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam i ja się piszę na kilka blaszek szczupakowych. Będę śledził temat i jak się coś pojawi dam znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Super ta blacha sumowa .Narobiłeś się! Może coś podobnego zrobię sobie Wiadomo miodu nie ma , pracy przy niej masakrycznie . Jednak Igor zachęcam , blaszka na prawdę ładnie pracuje a przy tym te dźwięki które wydaje , to może być to . Pozdrawiam . Witam i ja się piszę na kilka blaszek szczupakowych. Będę śledził temat i jak się coś pojawi dam znać. Pozdr.Jeśli mam mieć coś do stargowania to tylko wtedy jak pokażę , zatem cierpliwości i śledź temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam panie Pawle super te blachy pan robi normalnie szok . Klepie pan coś pod okonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Pewnie . Moje najładniejsze okonie połowiłem właśnie na duże wahadła takie jak te 33 g . Ale oczywiście i mniejsze wahadełka też robię jak mnie najdzie jakaś wena . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To jak by naszła jakaś wena to przygarnąłbym jakąś sztukę max do 7g na letnie wieczory na moje jeziorko Trzeba śledzić wątek czy zapisze mnie pan na kolejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Paweł, a nie szykujesz jakichś nowości boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To jak by naszła jakaś wena to przygarnąłbym jakąś sztukę max do 7g na letnie wieczory na moje jeziorko Trzeba śledzić wątek czy zapisze mnie pan na kolejkę?Raczej poprzez wątek , bo sam nie wiem jak wszystko po ogarniać . Paweł, a nie szykujesz jakichś nowości boleniowych Piotrek cały czas chodzi mi po głowie boleniowa blaszka ale nawet nie bardzo kiedy mam się zabrać za ten projekt . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Co do wahadeł to patent rewelacyjny ! Jestem w szoku że dało się coś takiego wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 "Raczej poprzez wątek , bo sam nie wiem jak wszystko po ogarniać ." W takim razie będę tu zaglądał i cierpliwie czekał , znając moje szczęście to jak zajrzę to już będzie po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Co do wahadeł to patent rewelacyjny ! Jestem w szoku że dało się coś takiego wymyślećWahadła z falującymi i hałasującymi skrzydełkami to nie nowość już są takie na rynku . Ja po prostu zrobiłem swoją wersję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pawle a czy blachę miedzianą też płomieniem barwiłeś ? Wpadł mi w ręce taki fajny kawałek 30 / 30 / 3 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Pewnie . Moje najładniejsze okonie połowiłem właśnie na duże wahadła takie jak te 33 g . Ale oczywiście i mniejsze wahadełka też robię jak mnie najdzie jakaś wena . Słyszałem od kilku starszych Irlandczyków, że nawiększe okonie łowili na wielkie wahadła puszczane w trollu w toni. Że to bardzo skuteczna metoda na skuszenie własnie tych największych garbusów co w spinie jest praktycznie nie możliwe. Pawle dałbyś radę stworzyć dla mnie jakiegoś mastodonta? Przyznam szczerze, że nie miałem z 5 lat żadnej blachy na końcu zestawu a patrząc na te twoje zdjęcia to aż mnie ciągnię... Za 3 tygodnie robię maraton 7 dni na wodzie z dwoma forumowymi kolegami. Fajnie by było potestować takie wahadło! PozdrawiamMelek EDYT: lyterufka Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pawle a czy blachę miedzianą też płomieniem barwiłeś ? Wpadł mi w ręce taki fajny kawałek 30 / 30 / 3 mm Jak blachę miedzianą potraktujesz płomieniem to niewiele kolorków otrzymasz a raczej uzyskasz efekt mocnego postarzenia . Miedź ma już swój ładny kolor , zatem wystarczy polerka . Jeśli jednak będziesz chciał coś zmienić to wykorzystaj lakiery samochodowe w sprayu , ewentualnie pokryj cyną . Słyszałem od kilku starszych Irlandczyków, że nawiększe okonie łowili na wielkie wahadła puszczane w trollu w toni. Że to bardzo skuteczna metoda na skuszenie własnie tych największych garbusów co w spinie jest praktycznie nie możliwe. Pawle dałbyś radę stworzyć dla mnie jakiegoś mastodonta? Przyznam szczerze, że nie miałem z 5 lat żadnej blachy na końcu zestawu a patrząc na te twoje zdjęcia to aż mnie ciągnię... Za 3 tygodnie robię maraton 7 dni na wodzie z dwoma forumowymi kolegami. Fajnie by było potestować takie wahadło! PozdrawiamMelek EDYT: lyterufka Melek napisz mi na priw adres , to wyślę Ci jakiś prezent . Napisz mi też jaka wielka ma być ta łopata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tym razem dorobiłem dwa duże ala gnomy . Zdjęcie nie najlepsze , bo i światło nie było dzisiaj za dobre i robione jak zwykle telefonem .Trzeba bardzo uważać przy wierceniu , bo jak się za szybko wierci to zazwyczaj coś się spaprze . Właśnie w ten sposób zmarnowałem dzisiaj 2 blachy . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Wyglądają jak stopy Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez tebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hiiiiiiiiiiiiiii , niech tam i tak wyglądają , byle by dobrze w nie kopały ryby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tylko te stopy mają 6 palców ????Najważniejsze by łowiły a czy będą wyglądać jak stopy czy ręce to już mało ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi