popper Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Sam nie wiem. Takie luźne skojarzenie nazw Za to praca bardzo wyrazista. Będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Praca w sam raz .Paweł umyj w końcu tę wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Paweł umyj w końcu tę wannę Nie mogę bo hoduję w niej dwa karasie - na patelkę - i potrzebuję glonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie ma to jak karaś w śmietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) praca majstersztyk dla mnie bomba ja już subskrybowałem, a co... Edytowane 14 Listopada 2012 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dzisiaj o 21:30 coś mnie natchnęło i poszedłem do garażu zrobić nową przynętę . W pół godziny się uwinąłem i przynęta gotowa . Dzisiaj już jej nie wstawię bo nie chce mi się robić fotki . Jak jutro ją Wam pokażę to wszyscy padniecie na kolana . Z zachwytu ? Nieeee , raczej ze śmiechu . :D . Nazwę tą przynętę RH dla ubogich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Czas zatem na zademonstrowanie RH dla ubogich . Materiały potrzebne do zrobienia przynęty to :1 kawałek ołowiu 2 drucik3 paski gumowe4 trochę silikonu budowlanego5 klej6 dodatki do picowania Wszystkie te elementy przycinamy , kleimy , smarujemy , picujemy i już mamy RH dla ubogich na bolenie :D . A jak to pracuje mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) O Cie pieron!!!To już są klimaty stimpunk&madmax. Edytowane 15 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tomek , po południu wrzucę jakiś filmik wannowy , to zobaczysz jak to pracuje . A Później nakręcę jeszcze jeden filmik instruktażowy pokazujący jak w kilkanaście minut zrobić taką Rybkę dla ubogich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Czekam normalnie na "bezdechu" Edytowane 15 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Bardzo fajnie Ci to wyszło. Stukot wanny, przy czytaniu wątku też niepowtarzalny, trochę jak z U boota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Uwaga , uwaga ! Drżyjcie bolenie. Wasz pogromca nadpływa . I znowu - stuk , puk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 uuu dużasta cykadka fajna fajna ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 to żelastwo ma coś w sobie a ja zapytam co z jig-woblerem? Jak się sprawdza w praktyce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 to żelastwo ma coś w sobie a ja zapytam co z jig-woblerem? Jak się sprawdza w praktyce ???Więcej w tym gumy i silikonu jak żelastwa . Na jig woblera miałem kilka krótkich szczupaczków . Nie robiłem zbyt wiele tych przynęt i nie wiem jakie inni mają efekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Paweł , a jak tam z Twoimi piankowymi wyrobami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Normalnie Słodowy i McGaver to przy tobie popierdółki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Prosimy o schemat wykonania - czy ja widzę do blaszki w kształcie rybki doczepione paski ołowiu i zatopione w sylikonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ciekawa ta gumiasta cykada Praca rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Paweł , a jak tam z Twoimi piankowymi wyrobami ?Na razie kilka sztuk czeka na wykończenie , ale były już takie z pośród nich które już rybki całkiem przyzwoite ciągnęły . Normalnie Słodowy i McGaver to przy tobie popierdółki .Dzięki , ale McGaver to pewnie tej przynęcie zainstalował by mały silnik odrzutowy albo przetwornicę prądu stałego napędzaną kołem zamachowym wprawianym w ruch drżeniem przynęty . Prosimy o schemat wykonania - czy ja widzę do blaszki w kształcie rybki doczepione paski ołowiu i zatopione w sylikonie?Nie niema tam żadnej blaszki w kształcie rybki , jest odlew ołowiany w którym jest umocowany drut na oczka do dowiązywania żyłki i od dołu kotwiczki . Paski to są z gumy i to trzy sztuki . Kształt korpusu powstał po wymodelowaniu go z silikonu budowlanego . Widzę , że masz parcie na zrobienie takiej przynęty . Jak będę miał trochę więcej czasu to zmontuję filmik instruktażowy typu Adam Słodowy radzi . Zdziwisz się jakie to proste , hi hi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Naprawde z przyjemnością zobaczę-czekam i pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ciekawa ta gumiasta cykada Praca rewelacja.Praca fajna , a przy tym pewnie i daleko poleci . Ta gumi cykada ma troszkę ponad 11 cm i przy tym 29 gram wagi . Muszę gdzieś z nią nad wodę podjechać , żeby sprawdzić ją w locie . Może będzie warto zainwestować w jakieś materiały i zrobić kilka ładniejszych sztuk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) I jeszcze wolniejsze ściąganie z większymi odchyleniami ?????? i będzie uniwersal -może jeszcze oczko jedno ??? Edytowane 15 Listopada 2012 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ale wtedy straci ruch poziomy i będzie pływała w pół pionie . Tego chcę uniknąć . Jak popracuję trochę nad tego typu przynętami to i przy wolnym ściąganiu zaczną pracować . Przecież to nie taka filozofia . Wystarczy trochę pokombinować nad kształtem i materiałem , jednak to może trochę później . Najpierw popracuję nad jakimś jednym modelem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Będzie kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi