joker Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przy tym sterze dochodzi inna częstotliwość drgań przynęty. Bym nazwał "żywe srebro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fajne fajne. Mnie też kuszą te wygięte stery. Nie myślałem o trollu, bardziej o jakimś eksperymencie z pstragowcami. No i czymś do twichowania za szczupakiem Tyle pomysłów i projektów... Tylko czekam na przeprowadzkę i mój kacik i będę jechał z koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Panie, jak tyś te stery wygiął Żeby nie było, to taki osobliwy wyraz uznania a nie dopytywanie o tajniki garażowych produkcji Edytowane 26 Stycznia 2014 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mam nadzieję , że jest w ich pracy jakiś dodatkowy dreszczyk bo mam spory apetyt na zrobienie i wypróbowanie kilku kształtów . Dobrze , że opanowałem już to gięcie sterów na dwie strony bo wcześniej wychodziło mi lecz jednostronnie . Pomyślę jeszcze nad wykorzystaniem sterów łyżeczkowych czy jak to ktoś wcześniej określił chochelkowych , takich jak wcześniej pokazałem przy dyskusji o sterach giętych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 no jak dla mnie to do ... kuszenia zywe srebra nadadzą się idealnie choć przyda się też wersja ok 7-9 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Michał - wygięcie takiego steru jest bardzo proste . Wystarczy najpierw wygiąć go w jedną stronę a jak jest już wszystko ładnie to potem w drugą . To tak nie , żebym nie chciał powiedzieć jak to się robi , po prostu w ten sposób chciałem Ci podziękować za osobliwe wyrazy uznania . Rafał wiedziałem , że tobie nie dogodzi . Ledwie zacząłem a ty już , że za duży , że siedem do dziewięciu cm w zupełności wystarczy . I co ja mam z Tobą zrobić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ...................Rafał wiedziałem , że tobie nie dogodzi . Ledwie zacząłem a ty już , że za duży , że siedem do dziewięciu cm w zupełności wystarczy . I co ja mam z Tobą zrobić ? Posłuchać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 no jak dla mnie to do ... kuszenia zywe srebra nadadzą się idealnie choć przyda się też wersja ok 7-9 cm No Pawle Rafał dobrze prawi ,te 7-9 cm to taka wersja użytkowa, najchętniej łykana Jak by to tak prawie w miejscu robiło ,to było by w niektórych miejscach i sytuacjach niezastąpione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Posłuchać No dobrze ! Więcej już nie będę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 no jak dla mnie to do ... kuszenia zywe srebra nadadzą się idealnie choć przyda się też wersja ok 7-9 cm Popieram jakby dwa sie ciagneły na tej samej jednostce to chyba by sie nie pogryzły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A czy ta jednostka nie ma 3 miejsc ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Rafał wiedziałem , że tobie nie dogodzi . Ledwie zacząłem a ty już , że za duży , że siedem do dziewięciu cm w zupełności wystarczy . I co ja mam z Tobą zrobić ? no opcji jest kilka:- wzorem pewnego pana ktory czasem się tu jeszcze pojawia mozesz dodac mnie do ignorow- moze sie nieco skrzywic i .... dostosowac sie do moich potrzeb- mozesz kazac mi się stuknąc w czolo i powiedziec ze albo tak albo siak wybor nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A czy ta jednostka nie ma 3 miejsc ? Paweł - ta jednostka może i 3 os zmieścić... ale jak będzie potrzeba to zawsze można Salmona wysadzić na najbliższej rewce i odebrać go w drodze powrotnej a póki co trzeba czekać bo temp morza jest taka, że jajka mogą podskoczyć na wysokość migdałków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 No to nieźle wystudziłeś mój zapał . Mam jednak już pomysła na te siódemki czy ósemki . Będą bardziej opasłe i okrągłe takie jak swojski wyrób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Chodził dzisiaj za mną jakiś smaczek . "Coś bym zjadł ale nie wiem co ." Nakroiłem więc cebuli do tego pokroiłem odrobinę boczku wędzonego i szyneczki . Powolutku uprużyłem i na koniec wszamałem z moim synem to straszne i jakże niezdrowe danie . Na to 25 gram kropelek na rozbicie tych wstrętnych i szkodliwych tłuszczów . Teraz mogę chwilkę posiedzieć w fotelu i porozmyślać nad tym jak to kiedyś niezdrowo i niesmacznie się odżywialiśmy . Ale teraz jest inaczej , w każdym markecie możemy zaopatrzyć się w same i jakże zdrowe frykasy .Siedzę teraz i nawet pisać nie mogę bo tak niezdrowo się zapchałem . Pewnie jutro będę musiał sobie przypomnieć jakieś kolejne bida-danie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Paweł jesteś okropny narobiłeś mi smaka, a ja od 3 tygodni na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Piotrek ja też mam dietę ! ..................................................................urozmaiconą i niezdrową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Chłopaki!Ślinotok dostałem przez te Wasze kulinarne dywagacje.Pawle, brytyjscy lekarze stwierdzili, że tłuszcze nasycone są niezbędne dla dobrego zdrowia! Co więcej, naturalnie pomagają obniżyć poziom "złego" cholesterolu. Jedz na zdrowie Piotrze, jak być na diecie, to najlepiej na takiej, gdzie się je wszystko, tylko pół. Wiesz, pół chleba, pół świni i pół litra 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Paweł jesteś okropny narobiłeś mi smaka, a ja od 3 tygodni na diecie Piotrek pewnie to dieta .................................................................................................................... golonkowo-piwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja tam jestem na dwóch dietach bo jedną sobie nie pojem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Chodził dzisiaj za mną jakiś smaczek . "Coś bym zjadł ale nie wiem co ." Nakroiłem więc cebuli do tego pokroiłem odrobinę boczku wędzonego i szyneczki . Powolutku uprużyłem i na koniec wszamałem z moim synem to straszne i jakże niezdrowe danie . Na to 25 gram kropelek na rozbicie tych wstrętnych i szkodliwych tłuszczów . Teraz mogę chwilkę posiedzieć w fotelu i porozmyślać nad tym jak to kiedyś niezdrowo i niesmacznie się odżywialiśmy . Ale teraz jest inaczej , w każdym markecie możemy zaopatrzyć się w same i jakże zdrowe frykasy .Siedzę teraz i nawet pisać nie mogę bo tak niezdrowo się zapchałem . Pewnie jutro będę musiał sobie przypomnieć jakieś kolejne bida-danie . Pawle , bida dania są cudowne bo przypominają młodzieńcze czasy . Ja też mam takie ulubione bida danko PRAŻUCHY czyli świeżo ugotowane ziemniaczki ugniecione z dodatkiem mąki ziemniaczanej na sprężystą masę , do tego tłuszczyk i skwareczki z kawałka słoninki i zsiadłe mleczko od bidy kefir uczta godna bogów . Edytowane 29 Stycznia 2014 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Pawle , bida dania są cudowne bo przypominają młodzieńcze czasy . Ja też mam takie ulubione bida danko PRAŻUCHY czyli świeżo ugotowane ziemniaczki ugniecione z dodatkiem mąki ziemniaczanej na sprężystą masę , do tego tłuszczyk i skwareczki z kawałka słoninki i zsiadłe mleczko od bidy kefir uczta godna bogów .Danie bogów i....... mojej pierwszej teściowej. z 15 lat się tym zażerałem okazjonalnie. Później.................. zmieniłem teściową Ostatni raz trafiłem na to danie, w gospodzie, na parkingu pod grodziszczem w Biskupinie.Inna nazwa (według teściowej), to "nędza". U mnie, ze skwareczkami i kiszoną chodziła Edytowane 29 Stycznia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A pamiętacie jak dawniej smakowało zsiadłe mleko posypane cukrem i krojone po kawałeczku łyżką ? Do tego ziemniaczki z podsmażoną cebulką . Masakra , jak to sobie przypominam to mam tak silny ślinotok , że cały czas muszę przełykać . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Piotrek pewnie to dieta .................................................................................................................... golonkowo-piwna Niestety na zwykłej Ja sobie przypominam smak ziemniaków gotowanych w mundurkach z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dobra Pany Koniec tego OT Czas wrócić do roboty :-P ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi