WOBLER-W1 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mam nadzieję , że za jakiś czas sprawy poukładają mi się w taki sposób , że będę miał więcej czasu na garażową pasję i wtedy pomyślę nad nowymi przynętami które na pewno pojawią się tutaj abyście je zobaczyli . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Bardzo tajemniczy jesteś Pawle. Życzę, abyś znalazł czas na swoje pasje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ależ mnie tu dawno nie było . Witam wszystkich ponownie . Tak na prawdę to nigdzie mnie w sieci nie było bo ten rok uciekł mi tak , że nawet na wędkowanie czasu nie było . Po prostu masakra . Może w przyszłym roku będzie lepiej . Pozdrawiam serdecznie , Paweł B . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Nastepnnym razem jak zawitasz, nowe klamkami w margarynie wstaw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Hm , nowe klamki ? Faktycznie rozmyślam nad nowym bezsterowcem powierzchniowym , ale kiedy zrealizuję ten projekt i czy będzie wart pokazania to się okaże dopiero za jakiś czas . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witajcie . Złamałem kulasa , mam czas bo przykuty jestem do wyrka to i odwiedzam stare kąty . Jak ten czas szybko leci . Pozdrawiam . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Pawle, aż nie wiem, czy mam współczuć, czy cieszyć się, że wreszcie tu zajrzałeś "Nie łam się" już nieaktualne, więc - szybko się zrastaj i nie zapominaj o swych (nie tylko wirtualnych) przyjaciołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dzięki Jasiu . No widzisz jak to w życiu się zmienia , raz jesteś to znowu cię nie ma . Ogólnie jednak , życie to pogoń za wiatrem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Kogo jak kogo ale Ciebie to brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Co mogę powiedzieć , chyba powinienem się cieszyć . Świadczy to chyba o tym , że pozostawiłem po sobie dobre wspomnienia . Dziękuję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdrowia Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Oj Pawle drogi. Zadzwonię jutro do Ciebie popołudniu jak się wyrobię. Zdrowiej, mi już się noga zrosła ale na zmianę pogody daje znać. Muszę jeszcze rozpracować jak daje znać na pogodę na daną rybę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć Michale, widzę, że zawitałeś tutaj. Wiadomość odczytałem, będą dzisiaj u mnie kumple, żeby podpisać się na gipsie , ale po 20:00 na pewno będę dostępny na łączach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Z. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Hmm, stare znajome "gęby" Zdrowia Wam życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (...) Wiadomość odczytałem, będą dzisiaj u mnie kumple, żeby podpisać się na gipsie ,ale po 20:00 na pewno będę dostępny na łączachZdjęcie gipsu poproszę. Z autografami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Hiii, to narazie będą pierwsze bo niewielu pamięta o chorych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na tym forum wielu I ściskamy kciuki za rychłe wyzdrowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ciesze się Paweł,że znowu jesteś. Dużo zdrowia życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Witajcie . Jak ten czas szybko płynie . Niedługo stuknie mi 58 lat . Wzrok dosyć mocno mi zmętniał . Nad wodą dłuuuuugo nie byłem , aż wstyd się przyznać . Jak wszystko dobrze pójdzie to w maju będę dziadkiem ale tak naprawdę to już dawno bardzo zdziadziałem , jak jakiś stary cap . Dzisiaj mnie jakoś tak naszło żeby zobaczyć co się dzieje na którymś forum . Nigdzie przez ten odległy czas nie zaglądałem . Padło na Jerka i bardzo dobrze . Popatrzyłem trochę na Wasze przynęty i przyszedł mi do głowy pewien pomysł na blachę o trochę innej konstrukcji . Ciekawe czy uda mi się kiedyś zrealizować ten pomysł . Zaraz przeniosę ten pomysł na kartkę papieru to może nie zapomnę o nim . Czy go zwoduję to sam nie wiem . Z drugiej strony to jestem sam ciekaw jak by takie coś pracowało . No cóż zobaczymy za jakiś czas czy coś z tego wyjdzie . Tym czasem serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i życzę połamania kija . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Dawno pana nie było , ja czekam na jakieś wobki .Pamiętam pierwsze pana filmy na YT z robienia woblerów dużo mnie nauczyły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Kiedy kolejne wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi