Skocz do zawartości

Paweł B. i jego garażowe rękodzieło .

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję , że za jakiś czas sprawy poukładają mi się w taki sposób , że będę miał więcej czasu na garażową pasję i wtedy pomyślę nad nowymi przynętami które na pewno pojawią się tutaj abyście je zobaczyli .  :)

• Like 3

• 8 miesięcy temu...

Ależ mnie tu dawno nie było . Witam wszystkich ponownie . 

Tak na prawdę to nigdzie mnie w sieci nie było bo ten rok uciekł mi tak , że nawet na wędkowanie czasu nie było . Po prostu masakra . Może w przyszłym roku będzie lepiej . Pozdrawiam serdecznie , Paweł B .

• Like 6

• 1 rok później...

Pawle, aż nie wiem, czy mam współczuć, czy cieszyć się, że wreszcie tu zajrzałeś :o

"Nie łam się" już nieaktualne, więc - szybko się zrastaj i nie zapominaj o swych (nie tylko wirtualnych) przyjaciołach :)

• 4 lata później...

Witajcie .  Jak ten czas szybko płynie . Niedługo stuknie mi 58 lat . Wzrok dosyć mocno mi zmętniał . Nad wodą dłuuuuugo nie byłem , aż wstyd się przyznać . Jak wszystko dobrze pójdzie to w maju będę dziadkiem ale tak naprawdę to już dawno bardzo zdziadziałem , jak jakiś stary cap . Dzisiaj mnie jakoś tak naszło żeby zobaczyć co się dzieje na którymś forum . Nigdzie przez ten odległy czas nie zaglądałem . Padło na Jerka i bardzo dobrze . Popatrzyłem trochę na Wasze przynęty i przyszedł mi do głowy pewien pomysł na blachę o trochę innej konstrukcji . Ciekawe czy uda mi się kiedyś zrealizować ten pomysł . Zaraz przeniosę ten pomysł na kartkę papieru to może nie zapomnę o nim . Czy go zwoduję to sam nie wiem . Z drugiej strony to jestem sam ciekaw jak by takie coś pracowało .  :)  No cóż zobaczymy za jakiś czas czy coś z tego wyjdzie  . Tym czasem serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i życzę połamania kija .

• Like 12