xein Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ciekawe a nawet bardzo uniwersalne malowanie- kilka kropek i będzie kiler na pstrągi Ja niestety wobków pstrągowych nie umiem robić. Tzn tylko czysto teoretycznie wiem jak powinien pracować, akcje podobną uzyskuję ale nie mam za bardzo gdzie ich testować. Powstają jakieś woblerki z myślą o pstrągu ale ciężko jest mi je sprawdzić w boju. Np taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 O kurde 1 klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ok, odejdziemy teraz na chwilkę od sandaczówek. Taka małą zajawka woblerów szczupakowych. Jeszcze kilka szczegółów i będą gotowe. Koniecznie i ja musiałem spróbować swoich sił z folią aluminiową. Efekt jest super ale do łatwych ten materiał nie należy. Szczególnie przy pierwszych woblerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wyszło super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wyszło super! Jak Tomy mówi, że jest dobrze to musi być dobrze Ryby zweryfikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jakiej siatki użyłeś pod folią (konkret)? Czy może odciskałeś na folii jakimś wałkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 To była metalowa siatka, znalazłem taką u siebie w piwnicy. Nie wiem do czego i skąd była. Użyłem grubej foli do grilla i odcisnąłem fakturę tej siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ryby to się temu zbytnio przyglądać nie będą ale jeśli o mnie chodzi to najlepsze sztuczne łuski jakie widziałem do tej pory, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Łuseczka super. Przepraszam, że się wcinam z podpowiedzią. Do wyciskania łusek nadaja się aluminiowe siatki do tuningu samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Super , super te łuseczki . Zdolni są nasi forumowicze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kształt woblera inspirowany woblerem siek-m banan? Payo BLACK SWAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kształt woblera inspirowany woblerem siek-m banan? Payo BLACK SWAN Trafiony zatopiony Ogólnie to chciałem wszystkim podziękować za miłe słowa i uznanie.Motywuje to bardzo i wynagradza godziny spędzone nad kawałkiem drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Sandaczówka w nowym malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 I pięknie styl iście Fiński ,i bardzo spokojne wykonanie (naturalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Sandaczówki są zaj...ste, chciał bym mieć boleniówkę na takim korpusie, ten brokat też potrafi zrobić swoje... Warto strugnąć wersję 9cm no i ta folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 I pięknie styl iście Fiński ,i bardzo spokojne wykonanie (naturalne ) Fiński, czy nie, na Bobrze by robiły dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 I pięknie styl iście Fiński ,i bardzo spokojne wykonanie (naturalne ) Fiński, czy nie, na Bobrze by robiły dobrze Właśnie!! myślę, że pstruchy też mogły by w nie walić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Sandaczówki są zaj...ste, chciał bym mieć boleniówkę na takim korpusie, ten brokat też potrafi zrobić swoje... Warto strugnąć wersję 9cm no i ta folia Mówisz o kształcie, malowaniu czy o tym i o tym ? Z tą boleniówką możemy pomyśleć Mam w planach porobić 9cm. Będę informował i postępach prac. Mam na myśli kształ i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dawno nie zaglądane a tutaj juz sandaczówki w new design sa robione,bardzo ładne.Jest możliwośc looknięcia na pracę/nabycia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 kurcze tak patrze i patrze normalnie jak bym widział tu rady PAPAJA no ale to takie moje spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Oj, troszkę mnie nie było. Rybki i urlop mnie pochłonął w całości. powoli wracam do codzienności. Mariano Italiano - niestety nie mam filmu i nie mam jak zrobić bo poprostu woblerki się rozeszły. Przy najbliżeszej okazji postaram się coś nakręcić. mysz - nie znam Papaji, ale znam jego woblery. To, że są podobne czy coś to tylko zbieg okoliczności. Sam siedziałem, sam wymyślałem i sam malowałem Oklejany woblerek w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A jak się sprawdził na szczupakach w Szwecji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A jak się sprawdził na szczupakach w Szwecji? Trochę połowił, on był zrobiony do trolingu. Przydał się przy zmianie miejscówek. A później to jak wiesz tylko gumą łowiłem bo za sandaczami się uganiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Nie wiem, nie potrafię, ze 3 zdjęcia mi się wkleiły. Odpuszczam póki co z odpowiedzią. Edytowane 3 Października 2012 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Gdybyś miał takie 9-tki sandaczowe gotowe to odezwij się na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi