xein Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie wiem, nie potrafię, ze 3 zdjęcia mi się wkleiły. Odpuszczam póki co z odpowiedzią.A jakie fotki wrzucałeś, podeślij mi na maila xein@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wracam po bardzo długiej przerwie. Siedziałem i kombinowałem z nowym malowaniem. W ruch poszło wszystko co miałem dostępne pod ręką pędzle, puszki, aerograf i oczywiście gąbeczka. Kombinuje dalej i zapewne coś jeszcze wrzucę.Na pierwszy ogień strzebelka w moim wykonaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 U mnie zębacz by się tym na pewno zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Piękne malowanie, bardzo lubie takie odcienie zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Kombinuję dalej z malowaniem, tym razem pstrążek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ładne krąpiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi