Kamil_Be Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Cześć. Wpadłem na pomysł, by spotkać się nad Wisłą w celu połowu boleni i innych ryb na casting i nie tylko. Może 4/5 lub 11/12 czerwca? Nie jakiś tam mega zlot a coś bardziej kameralnego. Okolice Grudziądza -Tczewa? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Oby ten kameralny zlot castingowy nie skończył sie jak urodziny tej nastolatki w Niemczech , ze trza bedzie tłum z nad Wisły rozganiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 W końcu ktoś odpowiedział ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 W końcu ktoś odpowiedział ...Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA może jakby było w dziale castingowym to by ktoś odpowiedział :-)Ja wcześniej tego nie zauważyłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 eee mniej niż rok do pierwszej odpowiedzi więc tragedii nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam ja w okolice Tczewa chetnie wpadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Pierwsi chętni Trza Kamilowi przyznać że on to umie imprezkę zorganizować Edytowane 24 Lutego 2017 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pomału sie rozkręca ...po prostu niektórzy musieli do tego dojrzeć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Może za bardzo tym doradzaniem no priv zajety ,chlopak sie nie moze ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi