fishbartek1 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam skoro powstał taki oto watek to i ja wrzuce swoje prace i regularnie bede je uzupełniał.Jesli ktoś ma pytania zwiazane z budowa wobków chetnie podziele sie swoja skromna wiedza. Bartek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam,Fajne wobki. A robisz coś na sprzedaż? Jak by co daj znać na priva: fifek@wp.pl. Byłbym zainteresowany.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 poszedł email 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 w ramach rozwoju wątku dodaje fotki wobków klenio-jaziowych które tez własnorecznie wykonuje praca wobków drobna migotliwa taka jak uwielbiaja jazie ta pierwszej i drugiej fotce wobki dł.4-5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 dalsza część klenio-jaziowych woblerków tym razem najmniejsze od 3-3,5cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam Bardzo fajne wobki miałbym pytanie jak robisz efekt łuski (siatkę )gdzieś wyczytałem że przykłada się siatkę ja mam tiul i pryska farbą ale mi wychodzi wtedy kratka a chciałbym taką siatkę jak masz ty. Wiec jeśli mógłbyś mi zdradzic sekret to bym byl wdzięczny. Takie coś mi wychodzi (to nie jest mój wobler ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 tak jak piszesz przykładam materiał i maluje, najszybciej taki kawałek kupisz w pasmanteri tam gdzie maja firanki ja swój kawałek uzyskałem z sukni studniówkowej swojej koleżanki ale nic o tym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No tak ale powiedz dlaczego mi wychodzi taka kratka a tobie siatka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 może tez to zależeć czym natryskujesz farbe puść mi na email zdjecie tego tiulu co malujesz przez niego rzuce okiem rivaldoo@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 fishbartek1,Dostałęś maila na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Eleganckie te pstrągowe głowacze Jak pracują? Głęboko schodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 wobki sa pływające sa dwa typu obciązenia i steru jak widac na fotkach nurkują tak 1-1,5 świetnie trzymaja sie nurtu jeden z modeli to praca szybka dosc agresywna drugi dodatkowo pracuje lekko na boki jutro byc moze nagram filmiki jak pracuja to wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam,super robota sam robię dużo wszelkiej maści blaszek ,kogutów,ale podziwiam ludzi którzy strugają woblery, sam podchodziłem do tematu kilka razy, jakieś tam pokraki wyszły ,ale na kilkanaście byłe zadowolony z 1 ,zostałem więc przy tym co mi wychodzi czyli blaszki i wędki.Chętnie jeśli można wymienię się z Tobą na kilka wobków pod pstrąga i klenio-jazie w zmian oferuje moje wyroby do wyboru na mojej stronie.Jeszcze raz szacunek dla wszystkich strugaczy,kawał dobrego rzemiosła tu widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witaj Ja takze jestem zainteresowany wobkami na pstronie. Prosze o info na Pw lub krause331@wp.pl Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ciesze sie bardzo że wpadły wam w oko moje przynęty to mobilizuje do pracy nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dostałeś ode mnie 5 gwiazdek za wątek! Piękne woblery robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dziękuje za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dorzucam do watku jeszcze przykładowe robale mojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Fajowe wobki Pstrągowe mocniej pracujące pewnie sprawdzą się w prowadzeniu z nurtem, te drobniej zamiatające pod nurt. Owady też ciekawe, muszę załatwić sobie takie cieniutkie gumki na nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 z gumka nie ma problemu taki gumosznurek jest w każdej prawie kurtce czy polarze jako ściągacz trzeba go tylko rozpruć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Oki w takim razie poszperam, dzięki bardzo za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Właściwie to chyba nawet w każdej prawie czarnej gumie zakupionej w pasmanterii znajdzie się czarne gumki o okrągłym przekroju... Tylko pozostaje jeszcze kwestia ich uformowania - nad tym się nigdy nie zstanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczo100 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamnie wiem czemu nie mogę zobaczyć twoich woblerów. pokazuje mi się tylko jakaś dziwna ikonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Sławku co do kształtowania nóżek jest to banalne ale kiedyś też miałem z tym problem kawałek gumki o okrąglym przekroju zawiązujesz na supeł i ..nóżka sama sie kształtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zawsze jestem fanem tak skomplikowanych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi