fishbartek1 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 piękne, pełen profesjonalizm Piana czy drewno ? wobki robione w drewnie mam jakiś sentyment do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 efekt łusek to działanie aerografem dokładnie tak jak opisal to SławekPodejryewam że zwykłym spayem tego nie zrobię, szkoda Bardzo ładnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 efekt łusek to działanie aerografem dokładnie tak jak opisal to SławekPodejryewam że zwykłym spayem tego nie zrobię, szkoda Bardzo ładnie to wyszło.sprajem bedzie ciezko za grubo bedzie farbe nakładał i bedzie sie mazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Woblery naprawdę pięknie malowane. Szacunek A co do łusek to patent jest stary i ogólnie znany.Tutaj pokazał go facet który tak maluje od X lat, filmik w poście numer 8 http://www.tackleunderground.com/community/topic/20566-my-pa inting-tutorial-videos/ Tutaj prostszy patent ale wg mnie słabszy efekt http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=7129 69&highlight=scale+painting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Woblery naprawdę pięknie malowane. Szacunek A co do łusek to patent jest stary i ogólnie znany.Tutaj pokazał go facet który tak maluje od X lat, filmik w poście numer 8 http://www.tackleunderground.com/community/topic/20566-my-pa inting-tutorial-videos/ Tutaj prostszy patent ale wg mnie słabszy efekt http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=7129 69&highlight=scale+paintingpatent stary ale świetny a trzeba brac przykład z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dokładnie. Sam jak w końcu dorobię się aerografu chciałem popróbować dlatego mam zachowane linki. Mam tylko nadzieję, że wystarczy mi cierpliwości jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dokładnie. Sam jak w końcu dorobię się aerografu chciałem popróbować dlatego mam zachowane linki. Mam tylko nadzieję, że wystarczy mi cierpliwości jak Tobie mysle ze warto spróbowac bo efekty sa super i mobilizuja do dalszej pracy nad wobkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Bartek mógłbyś napisać jakiej marki farb używasz do aerografu? Bardzo mi się podobają. To jakieś akryle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Bartek mógłbyś napisać jakiej marki farb używasz do aerografu? Bardzo mi się podobają. To jakieś akryle ?jasne to nie tajemnica farbki to pactra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Widzę w sklepach internetowych że konfekcjonowane są w słoiczki po 10ml. Dużo przynęt się taką ilością pomaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ciężko powiedziec nie zwracam uwagi ale te farby sa bardzo wydajne jak malujesz aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 woblerki jaziowo-kleniowe 3cm w nowych barwach i z nowymi sterami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 kolejne klenio jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 ten czerwony z dodatkiem czarnego wygląda świetnie a u mnie jazie takie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 powiem ci ze u mnie tez czasem sa takie dni ze ten kolor jaziom pasuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 A te szare mają potencjał boleniowy ile ważą i jak pracują?Podobają mi się Twoje malowania, super sprawa! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 A te szare mają potencjał boleniowy ile ważą i jak pracują?Podobają mi się Twoje malowania, super sprawa! PozdrawiamGrzesiekpotencjał powiadasz praca drobna szybka waga okolo 2-3gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 potencjał powiadasz praca drobna szybka waga okolo 2-3gr Czyli klasyczne boleniowce dużo ryb mają na koncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 potencjał powiadasz praca drobna szybka waga okolo 2-3gr Czyli klasyczne boleniowce dużo ryb mają na koncie? podejrzewam ze zerowe konto skoro maja nowe stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 potencjał powiadasz praca drobna szybka waga okolo 2-3gr Czyli klasyczne boleniowce dużo ryb mają na koncie? podejrzewam ze zerowe konto skoro maja nowe stery własnie ze nie zero te z nowymi sterami sa teraz ogólnodostępne a łowiły z bardzo dobrym skutkiem jaziole w całym poprzednim sezonie a i bolasek go czasem zagryzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 @Pampi, ja czytam uważnie, oczywiście chodziło mi o te modele, które były moczone, a nie z nowymi sterami. Na oko wyglądają świetnie na boleniowe letnie żarcie narybku... No, to mam je na oku PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 niedługo maj i boleczki bedziemy łowic wiec zaprezetuje woblery na ta własnie rybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jakie parametry mają te Boleniowce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 7cm wagi niestety dokładnie nie znam bo nie warzyłem ale mysle że gdzies miedzy 7-9gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi