seemoore Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Malowanie jak zawsze pierwsza liga ... Szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nowy projekt 5cm 6,5gr pływajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 W pierwszym momencie myślałem, że na bokach jest coś po japańsku do ryb napisane . Bardzo ładne woblery, widać praktykę i to wieloletnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 nowe zdobienie pstrągowego wobka mysle ze moze sie spodobac kropasom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Świetna robota. Czapki z głów. Przed chwilą oglądałem filmy i jestem pod wrażeniem . Ja i za 100 lat nie byłbym w stanie wykrzesać z balsy odpowiedniego kształtu. A poza tym ile godzin trzeba spędzić nad wodą aby testować nowe konstrukcje a ja już żonaty i dzieciaty i czasu brak. A w wolnym czasie i tak przedkładam rzucanie niż robotę - nawet tak przyjemną jak rod lub lure building. Mam pytanie dotyczące oczek 3D. W trzeciej części filmu naklejasz je. Rozumiem, że później wielokrotnie lakierujesz.Jak te oczka pewnie doczepić do gum? Ja używam kropelki, ale może lepszy sposób zaproponujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja też dopiero oglądnąłem filmy, chociaż wątek śledzę od dłuższego czasu...Adam Słodowy normalnie, genialnie wytłumaczone Na filmie wygląda tak prosto... Świetny wątek i piękne woblery. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jak dla mnie jedne z fajniejszych wobkow na forum chyba ich prostota i inny kształt od innych do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Świetna robota. Czapki z głów. Przed chwilą oglądałem filmy i jestem pod wrażeniem . Ja i za 100 lat nie byłbym w stanie wykrzesać z balsy odpowiedniego kształtu. A poza tym ile godzin trzeba spędzić nad wodą aby testować nowe konstrukcje a ja już żonaty i dzieciaty i czasu brak. A w wolnym czasie i tak przedkładam rzucanie niż robotę - nawet tak przyjemną jak rod lub lure building. Mam pytanie dotyczące oczek 3D. W trzeciej części filmu naklejasz je. Rozumiem, że później wielokrotnie lakierujesz.Jak te oczka pewnie doczepić do gum? Ja używam kropelki, ale może lepszy sposób zaproponujesz. Nie jest to takie trudne jak by moglo sie wydawac trzeba troszke cierpliwości i samozaparcia a co do oczek to tak jak piszesz przyklejam je a potem kilka warst lakieru jesli chodzi o montaż oczek do gum to niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ciesze sie że moge komus pomóc dzieki tym krótkim filmikom i ktos czerpie z nich jakakolwiek wiedze zawsze chetnie cos podpowiemno i dziekuje za miłe słowo co do wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja to zawsze wiedziałem że Ty Bartku masz fach w rekach jak mało kto Wobki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Taki młody a tyle kunsztu w łapach. Jak dostabnę te moje to dam znać czy to nie jest chwalenie dnia przed zachodem słońca. Jestem przekonany na 100% że nie. Tylko ciekawe co Bartek na wyrzeźbi za 10 lat. Bójcie się ryby... To będzie kiler jaziowo-pstrągowo-okoniowo-szczupakowo-sumowy.Lux praca w szybkim nurcie i na 1 metrze i na 10 metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Super wobki sam coś tam strugam ale jak na razie w lipie i po filmikach widzę że balsa w obróbce jest duuużo łatwiejsza.Masz może dobre dojście do listewek z balsy?sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Taki młody a tyle kunsztu w łapach. Jak dostabnę te moje to dam znać czy to nie jest chwalenie dnia przed zachodem słońca. Jestem przekonany na 100% że nie. Tylko ciekawe co Bartek na wyrzeźbi za 10 lat. Bójcie się ryby... To będzie kiler jaziowo-pstrągowo-okoniowo-szczupakowo-sumowy.Lux praca w szybkim nurcie i na 1 metrze i na 10 metrach. hahhah dobre mysle że nie bedziesz rozczarowany woblerami i pstragi też nie bedą wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Super wobki sam coś tam strugam ale jak na razie w lipie i po filmikach widzę że balsa w obróbce jest duuużo łatwiejsza.Masz może dobre dojście do listewek z balsy?sebson jeśli chodzi o balse kupuje deski wychodzi taniej i jest mniej odpadu sa dostepne na alegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ostatnio troszkę malowałem wiec wyszły teczaki i cierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Bartek montuj kleniowe Mój ostatni z kleniowego wątku zagryzł tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 widziałem klona fajniusi!co do wobków to jakieś sa a inne sie robią kleniowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Na razie mam zapas. Ktoś pozbył się hurtem na allegro i kupiłem za bezcen, jego strata Jak mi złośliwe zaczepy przerzedzą stadko to się na pewno zgłoszę. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no to fajnie że podpasowały twoim rybą no i tobie widocznie sprzedającemu te wobki nie za bardzo pasiły ale przecież tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Witam po dłuższej przerwie sezon na kropasy za pasem wiec przygotowałem kilka zdobien woblerów na ten sezon, jeszcze sa 2-3 zdobienia w planie ale to w najbliższym czasie Edytowane 26 Grudnia 2012 przez fishbartek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nooo dawno Cię tu nie widziałem Baaaardzo fajne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Edytowane 26 Grudnia 2012 przez fishbartek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Woblerki są rewelacyjne , ale pstrągów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Tomek pstrągi sa tylko nie zawsze gryzą..jeszcze nie raz wrócisz o kiju te rybki w kropki potrafią nauczyc pokory Edytowane 3 Stycznia 2013 przez fishbartek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 chłopaki następnym razem po pstrąga musimy podjechać do Lasocina;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi