Skocz do zawartości

fishbartek1-woblerowe hand made

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Świetna robota. Czapki z głów. Przed chwilą oglądałem filmy i jestem pod wrażeniem :huh: . Ja i za 100 lat nie byłbym w stanie wykrzesać z balsy odpowiedniego kształtu. A poza tym ile godzin trzeba spędzić nad wodą aby testować nowe konstrukcje a ja już żonaty i dzieciaty i czasu brak. A w wolnym czasie i tak przedkładam rzucanie niż robotę - nawet tak przyjemną jak rod lub lure building.

Mam pytanie dotyczące oczek 3D. W trzeciej części filmu naklejasz je. Rozumiem, że później wielokrotnie lakierujesz.

Jak te oczka pewnie doczepić do gum? Ja używam kropelki, ale może lepszy sposób zaproponujesz.

Świetna robota. Czapki z głów. Przed chwilą oglądałem filmy i jestem pod wrażeniem :huh: . Ja i za 100 lat nie byłbym w stanie wykrzesać z balsy odpowiedniego kształtu. A poza tym ile godzin trzeba spędzić nad wodą aby testować nowe konstrukcje a ja już żonaty i dzieciaty i czasu brak. A w wolnym czasie i tak przedkładam rzucanie niż robotę - nawet tak przyjemną jak rod lub lure building.

Mam pytanie dotyczące oczek 3D. W trzeciej części filmu naklejasz je. Rozumiem, że później wielokrotnie lakierujesz.

Jak te oczka pewnie doczepić do gum? Ja używam kropelki, ale może lepszy sposób zaproponujesz.

Nie jest to takie trudne jak by moglo sie wydawac trzeba troszke cierpliwości i samozaparcia

a co do oczek to tak jak piszesz przyklejam je a potem kilka warst lakieru jesli chodzi o montaż oczek do gum to niestety nie pomogę

Taki młody a tyle kunsztu w łapach. Jak dostabnę te moje to dam znać czy to nie jest chwalenie dnia przed zachodem słońca.

Jestem przekonany na 100% że nie.

Tylko ciekawe co Bartek na wyrzeźbi za 10 lat. Bójcie się ryby...

To będzie kiler jaziowo-pstrągowo-okoniowo-szczupakowo-sumowy.

Lux praca w szybkim nurcie i na 1 metrze i na 10 metrach.

Taki młody a tyle kunsztu w łapach. Jak dostabnę te moje to dam znać czy to nie jest chwalenie dnia przed zachodem słońca.

Jestem przekonany na 100% że nie.

Tylko ciekawe co Bartek na wyrzeźbi za 10 lat. Bójcie się ryby...

To będzie kiler jaziowo-pstrągowo-okoniowo-szczupakowo-sumowy.

Lux praca w szybkim nurcie i na 1 metrze i na 10 metrach.

hahhah dobre

:D

mysle że nie bedziesz rozczarowany woblerami i pstragi też nie bedą wybrzydzać

Super wobki sam coś tam strugam ale jak na razie w lipie i po filmikach widzę że balsa w obróbce jest duuużo łatwiejsza.Masz może dobre dojście do listewek z balsy?

sebson

jeśli chodzi o balse kupuje deski wychodzi taniej i jest mniej odpadu sa dostepne na alegro

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...