fishbartek1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 kilka nowych malowań na kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ooooo, dostałeś gdzieś niewidzialną farbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 o tak to niewidzialna farba miała być fotka ale sie niestety skasowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bartku jakiego kleju uzywasz do wklejania stelarza a jakiego do wklejania steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Do wklejania stelarzu używam distal clasic do sterów też epoxydowego bo już wiele róznych rozwiązan próbowałem sam też pytalem bardziej doświadczonych kolegów i wyszło ze jednak distal rapid lub poxipol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Bartku a nie myślałeś czasami aby sobie ponazywać te Twoje cukiereczki?- świetna robotę Robisz, prześledziłem cały Twój watek, życzę wytrwałości w tym co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 propozycje nazw mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 propozycje nazw mile widziane 1. Wymiatacz szalony, 6 cm. (dla mocno pracującego)2. Nurkowacz podkamienny, 7 cm (głęboko nurkujący)3. Wyławiacz niepospolity, 3 cm (po naszemu killer)4. Przerażacz wypukłooki (gdy coś nie wyjdzie z malowaniem ) W sprawie tantiem się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 kilka nowych malowań na kropkiBartek, dawaj zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Super robota. Woblery, filmy i własna strona. lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Janusz widze ze właczyła sie mocna fantazja haha super nazwy Patryk wrzuce fotki jak moj komputer wróci z naprawy teraz nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 kiedys nagrałem filmik z praca wobka mozna zerknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Czapką z piórkiem podłogę zamiatam w ukłonie!Zawsze do usług P.s.To u Ciebie w takiej wodzie pstrągi mieszkają? U mnie w takiej to tylko żaby Edytowane 16 Stycznia 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Praca nienaganna, jak dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Oglądając twój film na YT trafiłem na filmy o robieniu woblerow, fajne. Jeśli to twoje to mam nietypowe pytanie,co to za kompresor, fajnie pracuje. Właśnie obok toczy się wątek o kompresorach. Niestety nie mogę się w domu pokazać z samorobka z kompresora z lodówki. Wyleciał bym z domu razem znim. Dlatego moje pytanie o model kompresora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 tak filmiki sa moje kompresorek który tam pracuje to mar-1000 czy jakoś tak wiec nic szczególnego najzwyklejsza maszynka która w watkach o kompresorach jest mieszana z błotem przez fachowców, mnie sie sprawdza od 4-5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Premiera nowego wobka, ja nazywam je igiełkami z racji tego ze sa cieniutkie przypominaja narybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wyglądają tak cieniuteńko jak na żywo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Własnie na żywo sa jeszcze cieńsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 @fishbartek jaka jest waga tych igielek? Naprawdę ładne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="fishbartek1" data-cid="1116290" data-time="1335769280"><p>ostatnio troszkę malowałem wiec <br />wyszły teczaki i cierniczki</p></blockquote>Bartek,malowanie rewelacja. Masz je w rozm. 6-7cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Patryk wysłałem priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Troszke popracowałem choć brakuje czasu a oto efekty troche pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 a tu pojedyncze foto teczaka i oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 oryginalne wykonanie i kolorki cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi