tomfish6 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Filmik z pracą wobka pstrągowego w nurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dla przypomnienia kilka nowych wzorów pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Świetne przynęty, wykonane czyściutko i estetycznie. Widać profesjonalne podejście do tematu. Igiełki śliczne a jeśli chodzi o kolorystykę to te ślizowate, brązowe mi osobiście wpadają w oko najbardziej DSCF3422.JPG[attachment=102242:DSCF3424.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jesli chodzi o kolory to staram sie dopasowac gustem to wymagań kropasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 krótki filmik z pracą woblerków Mikrusy 3cm w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Świetnie drobią,taka akcja to jest TO! Lubie woblerki pod pstąga i czasem pod klenia z drobniutką pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 wydaje mi sie ze na żywo drobią bardziej ale na filmie nie mozna tego przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 od początku sezonu boleniowego testuję woblerki igiełki poniżej są dwa filmiki z nad wody z boleniami w akcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Czy dobrze widze naszywke klubu Perfekt na kamizelce?? Widac ze osadzone poziomo stery wymuszaja bardziej agresywna prace woblera. Widocznie bolkom tez to nie przeszkadza. Ale sciaganie traw za kazdym razem moze przeszkadzac. Brawo. Ladne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tak na kamizelce jest naszywka perfektu ale to chyba ich firmowa kamizelka taka zakupiłem praca wobka nie jest agresywna ale też nie jest migotliwa jak wiekszośc woblerów jak ja to mówie jest w sam raz imitująca SIECZKE jak teraz pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dopieściłem swoje igiełki poddałem testo na rybach a to efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sezon pstrągowy zbliża się dużymi krokami więc chciał bym sie wam pochwalić nową konstrukcja woblera na kropasy. Wobler o długosci 5,5 cm i niezwykle cienkim korpusie super naturalnie imituje narybek z górskich rzek.Zresztą oceńcie sami. Pstrąg,ciernik i kiełbik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Czy te woblerki będą miały tylko jedną kotwiczkę ? Co w twoim odczuciu oznacza "super naturalnie imituje narybek " ? Czu chodzi tylko o wygląd , czy o specyficzną pracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jaką pracę mają wobaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Paweł ja używam ich z jedna kotwiczka czasem dopinam mała rozm 14 według mnie bez tej z tyłu praca woblera jest lepszanaturalnie imituje narybek mam na mysli ich prace(wygląd i konstrikcje również)praca jest taka że wymaga od wedkarza wczucia sie w ten wobler doskonale reaguje on na nurt (odskoki i myki woblerka) nie idzie jak po sznurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 O fajowo ,wszystkie pracują podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 jak to z hand madami kazdy ma swój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Bartek -nie bądź taki skromny,miałem przecież Twoje dzieła,i są powtarzalne w przyzwoitym stopniu jak na hand made. Także do roboty,i nie oglądać się za siebie,przed siebie,a tym bardziej na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dzieki Łukasz nie każdy docenia hand mady czyt.nie każdy je ogarnia nad wodą ja tam sobie skrobie pomalutku bez cisnień to co łowi rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Bo w tym cała sztuka,robić coś ręcznie,ale powtarzalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Kilka nowości kolorystycznych na kropasy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Bardzo fajne wobki, nadajesz im wyjątkowy styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Brawo Bartek!Twoich wobków nie można już pomylić z innymi, masz swój styl i to jest najważniejsze pomijam fakt ,że łowią ryby jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi