fishbartek1 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dzięki chłopy! ważne ze ciągle pojawiają się nowe pomysły i jest wena do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Kolejne wobki z pod mojej ręki tym razem najmniejsze 1,7-2 cm waga 1,2-1,4 gr dobrze lataja pracuja przy wolnym prowadzeniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam. Woblery cud miód! Masz za*iste zdolności kolego! Mógłbyś zdradzić jakiego kompresora używasz do malowania? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Piękne są fantastyczna dbałość o szczegóły, co przy wobasach oscylujących w granicy 2cm jest już czymś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam. Woblery cud miód! Masz zaje*iste zdolności kolego! Mógłbyś zdradzić jakiego kompresora używasz do malowania? Pozdrawiam! Cześć staram sie isć ciągle do przodu uzywam kompresora z allegro jakich tam wiele kosztował coś około 300 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nowe malowanie Mikrusów 3,5 cm wobki zrobione jak zwykle z balsy waga woblerów 2 gr dwie kotwice nr 14praca drobna przeznaczenie jaż,kleń,okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Bartku jak tam temat co gadalismy dales rade?u znajomego widzialem twoja igielke fajna praca Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 oliwka z mojej bajki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bartku jak tam temat co gadalismy dales rade?u znajomego widzialem twoja igielke fajna praca Kamil rozdzielacz zdał egzamin ale jest jeszcze problem albo z mieszaniem prze ze mnie lub z pianka jest cos nie tak troche czasu musiałem poświecić dla drewna trzeba było odrobić zaległosci Co do igiełki chyba maja cos w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem z krótkiego wypadu na rzeczke. Miałem dziś kilka bran na igielki w tym 2 ryby w okolicach 50cm. Dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Właśnie wróciłem z krótkiego wypadu na rzeczke. Miałem dziś kilka bran na igielki w tym 2 ryby w okolicach 50cm. Dają radę Superowo cieszę sie razem z tobą może masz jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Wrzucę nowy design igiełek 1 maja juz za pasem trzeba nakarmić bolaski ...i nie tylko Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez fishbartek1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Bardzo fajne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Super ! Ciekawi mnie jak te igiełki wyglądają z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Super ! Ciekawi mnie jak te igiełki wyglądają z góry. mówisz i masz tak oto wyglada igiełka od góry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 nowe stadko maluszków gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 kilka ujęć igiełek.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Półprodukty boleniowe tuż po malowaniu .. jeszcze kilka detali jak oczy i lecą w lakier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mikrusy z oczkiem w sterze wydają się mega atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mikrusy z oczkiem w sterze wydają się mega atrakcyjneJak to mówia jedni wola blondynki inni brunetki... te z oczkiem w sterze chodzą minimalnie głębiej i pracują bardziej wyczuwalnie na kiju troszke agresywniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Mikrusy z oczkiem w sterze wydają się mega atrakcyjne Edytowane 26 Maja 2014 przez fishbartek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Bartek jaka waga tych boleniówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Boleniówki gotowe te akurat 8cm 6gr a tak sie prezentują .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nowe barwy wojenne boleniówek gotowe tu akurat oliwki8cm7-8 gr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fajne. Zdjęcie nr2 kozak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi