Skocz do zawartości

fishbartek1-woblerowe hand made

Rekomendowane odpowiedzi

:D  żeby nie było zbyt szybko i łatwo powiem ze jesteście bardzo blisko rozwikłania tej prostej metody ;)

dla ułatwienia dodam  Rapfishe 6 cm 10 gr wykonane tą własnie metoda jeszcze ciepłe..

post-46199-0-37759700-1432044580_thumb.jpgpost-46199-0-15710100-1432044622_thumb.jpgpost-46199-0-31096400-1432044637_thumb.jpg

Edytowane przez fishbartek1

:D  żeby nie było zbyt szybko i łatwo powiem ze jesteście bardzo blisko rozwikłania tej prostej metody ;)

dla ułatwienia dodam  Rapfishe 6 cm 10 gr wykonane tą własnie metoda jeszcze ciepłe..

attachicon.gif20150518_155803.jpgattachicon.gif20150518_155117.jpgattachicon.gif20150518_155554.jpg

fajnyś chłop  :D  :lol:

Oj, koledzy :)

Efekt "plamienia" i nieregularnej łuski... Gdybym chciał go podrobić, to siatkę (oczywiście naciągniętą na jakąś ramkę) pomalowałbym na czarno, a następnie odbił wzór na boku woblera. Na końcu, już po pomalowaniu kolorami, a przed grzbietem i głową. Zapewne zastosowałbym czarny tusz nanoszony gąbką. 

B)

• Like 1

Taki żarcik z tą magią :-) ,wobki fajne ,wiem że nie jesteś początkujący ,jak ja zaczynałem to chyba w necie były już twoje filmiki :-)

Wiem jak robisz ,zresztą nie tylko ty taką łuskę ale nie będę pisał bo ciekawy jestem co będzie dalej :-).

Oczywiście nie jestem wynalazcą tej metody zdobienia ale nikt nie chciał sie podzielić tą wiedzą ze mną i kombinowanie zajęło mi dużo czasu ale jak widać potrzeba matka wynalazków ;) 

A z wobami przeszedłem juz swoje,  filmiki zrobiłem już kilka lat temu

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...