fishbartek1 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) żeby nie było zbyt szybko i łatwo powiem ze jesteście bardzo blisko rozwikłania tej prostej metody dla ułatwienia dodam Rapfishe 6 cm 10 gr wykonane tą własnie metoda jeszcze ciepłe.. Edytowane 19 Maja 2015 przez fishbartek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 żeby nie było zbyt szybko i łatwo powiem ze jesteście bardzo blisko rozwikłania tej prostej metody dla ułatwienia dodam Rapfishe 6 cm 10 gr wykonane tą własnie metoda jeszcze ciepłe..20150518_155803.jpg20150518_155117.jpg20150518_155554.jpgfajnyś chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Oj, koledzy Efekt "plamienia" i nieregularnej łuski... Gdybym chciał go podrobić, to siatkę (oczywiście naciągniętą na jakąś ramkę) pomalowałbym na czarno, a następnie odbił wzór na boku woblera. Na końcu, już po pomalowaniu kolorami, a przed grzbietem i głową. Zapewne zastosowałbym czarny tusz nanoszony gąbką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Podobają mi się panowie wasze pomysły raz jest ciepło raz gorąca a zaraz robi sie zimno hahah,.. dorzucę jazgarki z dzisiejszego malowania może pomogewobki Mikrus 3,5 cm wykonany z balsy waga około 3 gr pływajacy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wyjade mi się, że malowany cały na czarno jest wobler, następnie przez siatkę malujesz łuskę białym kolorem, jak podeschnie to dalej przez siatkę kolor zielony i brzuch na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Teraz to musisz konkurs chyba zrobić :-) ,dla tego kto zgadnie zestawik z magiczną łuską :-)Fajne wobki :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Woblery robie juz 7-8 lat a efekt tej łuski wymyśliłem kilka miesięcy temu więc skóry nie sprzedam łatwo efekt nie jest żadna magiczną sprawą hahah to proste rozwiązanie ale wymaga trochę pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Taki żarcik z tą magią :-) ,wobki fajne ,wiem że nie jesteś początkujący ,jak ja zaczynałem to chyba w necie były już twoje filmiki :-)Wiem jak robisz ,zresztą nie tylko ty taką łuskę ale nie będę pisał bo ciekawy jestem co będzie dalej :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Fajne to mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Łuska , tak mi sie wydaje jest robiona na samym koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jeśli byłaby robiona na końcu to najpierw trzeba by było popsikać firankę i przyłożyć ją do woblera żeby kolor się odcisnął? też jest to jakaś opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Taki żarcik z tą magią :-) ,wobki fajne ,wiem że nie jesteś początkujący ,jak ja zaczynałem to chyba w necie były już twoje filmiki :-)Wiem jak robisz ,zresztą nie tylko ty taką łuskę ale nie będę pisał bo ciekawy jestem co będzie dalej :-).Oczywiście nie jestem wynalazcą tej metody zdobienia ale nikt nie chciał sie podzielić tą wiedzą ze mną i kombinowanie zajęło mi dużo czasu ale jak widać potrzeba matka wynalazków A z wobami przeszedłem juz swoje, filmiki zrobiłem już kilka lat temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dzisiaj miałem szansę pomacać Rapfisha i jestem pod wrażeniem bo wykonanie, dobranie kolorków i estetyka są na prawde na wysokim poziomie. Ekstra boleniówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dzisiaj miałem szansę pomacać Rapfisha i jestem pod wrażeniem bo wykonanie, dobranie kolorków i estetyka są na prawde na wysokim poziomie. Ekstra boleniówy. O widzisz Łukasz u znajomego a może gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Dzisiaj miałem szansę pomacać Rapfisha i jestem pod wrażeniem bo wykonanie, dobranie kolorków i estetyka są na prawde na wysokim poziomie. Ekstra boleniówy. Ekstra to wyglądają na zdjęciu, a na żywo to musi być kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ekstra to wyglądają na zdjęciu, a na żywo to musi być kosmos ...i jeszcze do tego łowią ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ...i jeszcze do tego łowią ryby To najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 O widzisz Łukasz u znajomego a może gdzie indziej?Od taty koleżanki ze szkoły. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Bartku, a wobki dociążasz drutem. lametą czy ciężarkami ołowianymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 kiedyśś robiłem to za pomocą lamety (drutu ołowianego) a w tej chwili robię to za pomocą (blachy ołowianej) róznej gróbości od 0,5 mm do 2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 kiedyśś robiłem to za pomocą lamety (drutu ołowianego) a w tej chwili robię to za pomocą (blachy ołowianej) róznej gróbości od 0,5 mm do 2 mmPodziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Rapfish 8cm waga 12gr zdobienie naturalne i oliwka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nowe zdobienie w kolorze SAND..pod bolka i sandaczarapfish 6cm oraz 8 cm i Igła 8 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Sezon pstrągowy za pasem więc czas przygotować nowośći na 2016 co by kropasy miały na czym zęba złamaćna foto igły 7,5 cm oraz klasyczne pstrągówki 5,5 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No i Bartuś przesadziłeś,więcej farb nie dostaniesz..................Zajefajne wobki, jak zwykle To z farbami to żarcik oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi