andego Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Witam, Postanowiłem otworzyć wątek ze swoimi przynętami, który będę na bieżąco aktualizował. Koguty robię od ponad dwóch lat na różnych główkach, w różnych wariacjach i z czasem dobrze się z tym wkręciłem... że nazbierało się trochę tych wzorów Następne w ruch poszły również jigi... no i bawię sie też w woblery na których teraz głównie się skupiam. Strugam z balsy i lipy. pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2016 przez andego 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witamy w gronie lurebuilderów, kawał dobrej roboty Łukasz. Niechaj lipa Ci miękką będzie Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ja pitole jaki kolorowy kurnik. Jakieś kurki tym kogutom podrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ilość zdjęć powala Mniej zdjęć naraz, więcej opisów. Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ładny katalog się z tego zrobił Dobra robota piękne przynęty, czekamy na nowe dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Niestety nie ma opcji zrobienia miniaturek tych zdjęć żeby po kliknięciu w wątku je powiększyć to wrzuciłem wszystkie jigi / koguty które zrobiłem przez ten czas. Nowe twory będą wrzucane pojedyńczo Edytowane 16 Maja 2016 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boobinio Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Matko ,ileś ty tego narobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Polecam koguty !!! Solidna i skuteczna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No!... Mnie przekonałeś! Bardzo poprawnie wykonane przynęty i jaka gama kolorów! Opisz jeszcze w jakich wielkościach i gramaturach robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Koguty sandaczowe wielkość (12-13cm) gramatura 3,5g - 38gKoguty okoniowe wielkość (9 cm) gramatura 3,5g - 12gJigi wielkość (6-7 cm) gramatura 1,5 g - 5g Edytowane 17 Maja 2016 przez andego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zima to dobry czas na robienie nowych przynęt. Poniżej koguciki z malowanymi główkami, oczami 3d jak i te z włosia syntetycznego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wow trochę pierza na to poszło Ale efekt imponujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boobinio Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Łukasz się nudzi, odra i turawa zamarzła. Armagedon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi