marcin k Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 WitamWięc i ja otwieram nowy wątek ze swoimi samoróbkami.Dłubie je w okresie zimowym, okres letni przeznaczony jest wyłącznie na łowienie Początki były ciężkie, większość woblerów trafiało do kosza.Ale dzięki metodzie ,,prób i błędów,, i przede wszystkim dzięki osobą które podpatrywałem w ,,woblerowej warjacji,, (bardzo im dziękuję) , zrozumiałem jak powinien być skonstruowany wobler aby należycie pracował..Napewno nie są to jakieś arcydzieła, ale najważniejsze jest to że łowie na nie ryby i to mi sprawia największą radoche PozdrawiamMarcin Komorowski <sukcesywnie będe wstawiał fotki> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Marcin i tak trzymać . Teraz jak piszesz wobki nie są ładne ale łowne . Zobaczysz , że przyjdzie taki czas kiedy będziesz robił z o wiele większą łatwością znacznie ładniejsze przynęty . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dzięki WOBLER-W1, to między innymi dzięki Twoim filmikom bardzo dużo się nauczyłem. Myśle że nie tylko ja, bo i wielu innych strugaczy. Dobrze że jest taki człowiek na forum jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Niedawno wydłubałem kilka robaków. Nigdy nie robiłem i nigdy nie łowiłem na żuki. Po założeniu kotwiczki pewnie będą powoli tonąć, bardzo fajnie się kolebią. Zobaczymy na wiosnę, może jakiś jasiek lub klenik się połakomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ładne, bardzo - a tak orientacyjnie o ile taka drobina waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Remek, nie wiem ile ważą, musze koniecznie rozejrzeć się za jakąś precyzyjną wagą, ale te najmniejsze są baaardzo lekkie i pewnie trzeba będzie spuszczać z nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kolejne maluchy. Trzy i czterocentymetrowe, pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie mam czasu zbytnio na dłubanie, ale coś po troszku wykańczam.Baryłki, niegłęboko schodzące o ostrej pracy, na wiślane płytkie, nocne blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Naprawde ładne baryły!!! i robactwo tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Troszkę cykad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Mam kawałek deski dębowej, aż szkoda wyrzucić.. więc powoli coś z niej robię. Wobki 5 i pół cm. , waga do ważenia dopiero zamówiona, ale są napewno cięższe niż te z lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 O ja, wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nie malowałem , ani nie oklejałem bo aż szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dąbczaki są bardzo urokliwe a rzekłbym nawet - piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Po prostu SUPER! sam tez bym nic nie robil z takim malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 kurde!!! REWELACJA!!! po prostu masakra... Super naturals i niech tak pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ohy ahy ja też dorzucam. Super wygląda ten naturalny kolor ze słojami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Miło mi że się Wam podobają. Mam nadzieję że ryby też powiedzą - ,,oh ah,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Miło mi że się Wam podobają. Mam nadzieję że ryby też powiedzą - ,,oh ah,, oby nie bo powiedzmy taki szupak spojrzy na tego wobka i pomysli sobie szkoda gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Miło mi że się Wam podobają. Mam nadzieję że ryby też powiedzą - ,,oh ah,, oby nie bo powiedzmy taki szupak spojrzy na tego wobka i pomysli sobie szkoda gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 prędzej dzięcioł połasi się na taki kawałeczek drewienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Coś ala płoteczka o bardzo mocnej pracy, do wolnego prowadzenia lub przytrzymania w nurcie przy burcie. 6 cm. , 7-8 gram bez kotwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kiełbiki, 6 cm. 4-6 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 NNNNAAAJJJJSSSSSSSSSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 o tak kielbiki na pstrunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi