marcin k Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nauka malowania aero, na razie kulawo ale coś tam wychodzi, i podpisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Stadko gotowe, na głębsze klenie, jazie a może i brzankę. Waga 5-6 gram, 4 cm. , tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 fajne fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 fiu fiu - te male grubaski bardZo mi się podobywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Super. SDR rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 I kilka uklejek, 7-10 g. , 6-7 cm. drobniutka praca. Pierwszy raz użyłem oczu 3D, jak się im przyglądam to wyglądają fajnie, tylko czy dla blków będą atrakcyjniejsze...? potestujemy w maju i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Coś na grubszego zwierza. 29-32 g. , 7 cm. pracują bardzo energicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam, sezon letni rozpoczęty więc szkoda czasu spędzać w warsztacie. Jednak coś po troszku wykańczam. Próby stworzenia łuski.. I troszkę oklejanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nagrałem prace kilku moich woblerków (będe chciał się ich pozbyć, ale to w odpowiednim dziale) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jak już robisz testy (filmy) to zakładaj kotwiczki bo z nimi wobler będzie pracował inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Woblerki już pracowały z kotwiczkami. Wiadomo, praca minimalnie stłumiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dawno nic nie wstawiałem. Woblerki 4 i pół centymetra, 6 gram, tonące, praca mocna, wyczuwalna na kijku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam kawałek deski dębowej, aż szkoda wyrzucić.. więc powoli coś z niej robię. Wobki 5 i pół cm. , waga do ważenia dopiero zamówiona, ale są napewno cięższe niż te z lipy. Te są genialne kocham surowy rysunek drewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kolejne wobki. Przeznaczenie boleń, sandacz, wykonane na tych samych korpusach, 9 cm, tonące, po 12 gram. Praca bolenióweczki drobna-drżąca. Z pracą wobka sandaczowego kombinowałem, kombinowałem i wykombinowałem , praca X, czy się sprawdzi na Wisełce? zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Woblerki z przeznaczeniem na wieczornego ,,wilka,, ,9cm. ,9 gram ,wolno tonące, bardzo ładna dość mocna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Takie ,,mydło i powidło,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ładny zestawik i .. kolejny tworca ktora jak widac ma swoj niepowtarzalny styl. TAK 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Miały być cierniczki a wyszły jakieś egzotyczne rybki z rafy koralowej Waga 5 gram, 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Pstrągom takie egzotyczne owoce morza też się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Fajniutkie te ostatnie cierniko-niecierniczki. Podobają mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Miło że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Uklejeczki 6 cm, 7 g., malowanie bez żadnych kombinacji, wydaje mi się że wyszły całkiem fajnie. I kolejne pseudo cierniczki, ten sam korpusik co w uklejkach, waga 5 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Kolejne uklejeczki, od 5,5 do 8,5 cm, waga od 4 do 10 g. Może w weekend postaram się nagrać jakiś filmik z pracą nad wisełką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Bardzo fajne ukleje, czekam na film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 czy mógłbyś zdradzić jaki kolor,numer koloru używasz do boleniówek? Ten srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi