marcin k Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Byłem dzisiaj na testach z tymi boleniówkami, fajnie pracują. Próbowałem nagrać jakieś filmy, ale za cholere mi nie wychodziły, w jednej ręce kij, w drugiej aparat, do tego spory wiatr i falka na powierzchni, mało tego- jeszcze trzeba wycelować w wobka żeby go było dobrze widać, masakra.. Jutro jeszcze raz spróbuję. Ten srebrny kolor to akryl MOTIP metalic- na wieczku jest taki numer: Fiat 647 858000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Panowie, nagrałem kilka filmów z pracą wobków, ale straszna lipa wyszła, mało wyraznie widać, więc wrzucam tylko jeden i postaram się w najbliższym czasie nagrać coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Uklejeczki oklejane folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Cześć czy mógłbyś mi powiedzieć, w jaki sposób robisz tak fajnie wyglądające łuski? Odciskasz jakąś rurka, czy może w inny sposób? Z góry dzięki za odpowiedz. Bardzo podobaja mi się twoje woblery. Aż ciężko uwierzyć, że takie przynęty można zrobić samemu w domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Oklejanki miazga, sam bym w nie przyj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Cześć czy mógłbyś mi powiedzieć, w jaki sposób robisz tak fajnie wyglądające łuski? Odciskasz jakąś rurka, czy może w inny sposób? Z góry dzięki za odpowiedz. Bardzo podobaja mi się twoje woblery. Aż ciężko uwierzyć, że takie przynęty można zrobić samemu w domu. Pozdrawiam Nie ma problemu, bardzo prosty sposób. Najzwyczajniej odcisnąłem je końcówką wybijaka. Końcówka ta nie jest gładka, tylko ma okrągłe nierówności więc wychodzi fajny efekt łuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 .. i dziękuję za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, dawno nic nie wstawiałem, ale coś tam dłubię i oto efekt: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Cześć- te od góry bardzo ładnie wyglądają ,taki błękit wymieszany z zielenią -ładnie odbija światło.Pozdrawiam-Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy w pierwszym na samej górze ster jest wklejony pod właściwym kątem? Nie miałeś problemów z jego "uruchomieniem"?Żółtobrzeżek z ostatniego zdjęcia ma rewelacyjny grzbiecik - gratuluję. Ja tak nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy w pierwszym na samej górze ster jest wklejony pod właściwym kątem? Nie miałeś problemów z jego "uruchomieniem"?Żółtobrzeżek z ostatniego zdjęcia ma rewelacyjny grzbiecik - gratuluję. Ja tak nie potrafię Ster wydaje się być za poziomo ale bez najmniejszych problemów chodzi i to ma dość mocną pracę.Na zdjęciu słabo widać grzbiecik żółtobrzeżka ale właśnie wyszedł fajny efekt przebijającego podkładu, e tam nie potrafisz.. wystarczy troszkę rozrzedzić farbkę i z wyczuciem docisnąć pyndzel ze średnio twardym włosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ostatnie żuki, ciekawe zestawienie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Kolejna partyjka woblerków, jutro testy w plenerze Edytowane 15 Marca 2013 przez marcin k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Garstka uklejek ukończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Bardzo ladne te uklejeczki ,a jakie jest ich przeznaczenie bo stery to mają solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie, nagrałem kilka filmów z pracą wobków, ale straszna lipa wyszła, mało wyraznie widać, więc wrzucam tylko jeden i postaram się w najbliższym czasie nagrać coś lepszego. No Kolego praca wobka pierwsza klasa. Nie spodziewałem się, że przy takim ustawieniu steru i oczka wobek będzie tak ślicznie zamiatał. Myślę, że będzie łowił i to konkretnie Jeżeli jest do kupienia to daj znać na priv. jestem bardzo zainteresowany. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Bardzo ladne te uklejeczki ,a jakie jest ich przeznaczenie bo stery to mają solidne Woblerki do głębszego poprowadzenia z przeznaczeniem sandaczowym ale nie obraził bym się gdyby zachęciły też bolka, klonka lub sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ukleje pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No ładne,ładne te uklejeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Uklejeczki jak żywe, oj sandacze mają przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No Kolego praca wobka pierwsza klasa. Nie spodziewałem się, że przy takim ustawieniu steru i oczka wobek będzie tak ślicznie zamiatał. Myślę, że będzie łowił i to konkretnie Jeżeli jest do kupienia to daj znać na priv. jestem bardzo zainteresowany. pzdr.Troche stawia opór w dużym nurcie bo ster ma dość szeroki ale pracuje naprawdę super, obciążenie ma w miejscu nietypowym, do wolnego poprowadzenia idealna, o ile dobrze pamiętam to ze dwa bolki skusiła w tamtym sezonie. Zrobiłem tylko jedną sztukę, postaram się zrobić coś podobnego to podrzucę do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ciesze się że podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Fajne uklejeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Marcinku ukleja SDR jest kozacka pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ładnie wykończone te uklejki a że przy takim korpusie taki ster zastosowałeś i dało rady to mnie trochu zdziwiło ale jak widać na załączonym filmie trza kombinować a coś fajnego może wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi