wichu79 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Czy ktoś wie gdzie można wypożyczyć łódkę na jez.Tuchel albo Mój?Może jakis namiar?A może ktoś się wybiera to chętnie się przyłączę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoblerTV Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Może być ciężko. Nawet wujek google nie pomaga. Myślę, że jedyną opcją jest popytać miejscowych lub działkowiczów którzy mogą mieć jakieś informacje lub sami posiadają łodkę. Jak to mówią: "Czasem słowem i dobrą flaszka można załatwić więcej niż tylko słowem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 No właśnie jest ciężko.Próbowałem znaleźć jakiś namiar na domki i tam popytać ale słabo jest....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Przerabialem temat. Na miejscu nic nie ma. Jedyna opcja miejscowi lub ponton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No tak też myślałem.Łudziłem się do końca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 W sezonie odezwij sie, to na mój możemy ustawić sie mam tam Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam. Chciałem odświeżyć temat odnośnie jezior PZW Olsztyn w okolicy Kętrzyna..Łowi ktoś z forum na tych jeziorach ? Zamierzam się zapuścić w tamte okolice na 1-2 maj . Czy jest tam strefa ciszy ? Bo szczerze powiedziawszy wolał bym spalinkę niż pagaje .. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi