Guzu Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Bardzo fajnie to wyglada Osiaku.Ladna wedka! Ostatnio sam troche sie dopytywalem o te przelotki K, ale wedle tego co mi powiedziano (FC) to do kijkow od 15 lb w gore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Bardzo ładny kijek zarówno kompozycja kolorystyczna jak położenie lakieru super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No i nadeszła chwila, kiedy to na forum użytkowników j.pl mogę podziękować Kubie vel @Osiak za poświęcenie swojego cennego czasu na złożenie tego kijaszka . Od razu na wstępie muszę powiedzieć, że jest to mój pierwszy kij hand made , który myślę,że idealnie sprawdzi się przy połowie mętnookich własnymi kogutami Niedługo wybiorę się nad wodę potestować z brzegu na sucho możliwości rzutowe tego Batsona. Oczywiście swoim pierwszym wrażaniem podzielę się tutaj z wami No, a po głowie chodzi mi już pomysł na kolejny kijek... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Mateusz może pokażesz te swoje kurczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dzisiaj czeka mnie kolejna wycieczka do FC:)Cel w miarę uniwersalny kijek na Wisłę. Chce sprawdzić różnice między DSS1143-2, IST1143-2, i 1143 MHX.Jakie waszym zdaniem są różnice między IST a wymienionym wyżej MHX?I czy seria DSS Batson różni się czymś od starych ST. Oczywiście po pomacaniu w pracowni dam znać z czym wróciłem Zapomniałem, ma to być raczej budżetowa konstrukcja do łowienia ryb a nie do wyglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 na początku był chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 takie małe życzenie kolegi reszta kija za 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Z ciekawości- to jest Ser czy Sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to już zależy kto co woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 @osiak mam pytanie ;D Ile kosztuje mniej więcej zrobienie takiego kija co ten ostatni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tego MHX-a czy Batsona w jednym kawałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Byłem Kuba przetestować z brzegu Batsona i jego możliwości rzutowe przy kogutach. Testy odbyły się na włochowskich stawach Więc tak, latają pięknie i daleko . Jego porządana praca zaczyna się koło 13g . Próbowałem też okoniowymi do 10g i też jest ok, jednak kijek woli większe gramatury w przedziale, 13 - 40g. Największe kuraki jak zakładałem to 38g. i przy tym ciężarze wyrzutu kończą się jego możliwości, ale więcej nie potrzeba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tego MHX-a czy Batsona w jednym kawałku? Obojetne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tego MHX-a czy Batsona w jednym kawałku? Obojetne ;pjeden ok. 600zł drugi ok. 400zł, to są ceny komponentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Byłem Kuba przetestować z brzegu Batsona i jego możliwości rzutowe przy kogutach. Testy odbyły się na włochowskich stawach Więc tak, latają pięknie i daleko . Jego porządana praca zaczyna się koło 13g . Próbowałem też okoniowymi do 10g i też jest ok, jednak kijek woli większe gramatury w przedziale, 13 - 40g. Największe kuraki jak zakładałem to 38g. i przy tym ciężarze wyrzutu kończą się jego możliwości, ale więcej nie potrzeba Pozdrawiam test to będzie na Zegrzu jak zatniesz 2m suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No i kiedy foto relacja z budowy MHXa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Maciek zabrał już kijek ode mnie Może sam zrobi fotki i wstawi, ja nie zdążyłem Napięte plany przed majówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Trzeba go przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jemu to już tylko jedno w głowie pewnie zamiast robienia zdjęć woli porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Kolejny Kijek z pod mojej ręki, tym razem jednoczęściowy kij sandaczowy. Batson ISB 802.75. Zbrojenie skromne: Pianka na rękojeści, czarne omotki, przelotki Forecast V i L. Typowa sandaczowa wędka do opadu, delikatna szczytówka i mocny dolnik. Więcej na fotkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Lakier,omotki, przelotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czysto, prosto Idealnie! Gratulacje kunsztu w lapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Kilka fotek z ugięciem blanku pod znacznym obciążeniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Piękna robota. Forecasty nie zaszkodziły? Nie stracił na szybkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Piękna robota. Forecasty nie zaszkodziły? Nie stracił na szybkości? Raczej nie zaszkodziły, są lżejsze, komplet Forecastów waży o 0.2gr mniej niż komplet Alconitów w tym samym rozmiarze i tych samych ramkach. Po co przepłacać prawie 2 razy tyle:) Pomijam wagę przelotek szczytowych bo ich po prostu nie znam . Jest to dość krótki i mocny blank więc myślę, że nawet jeśli była by ta niekorzyść na stronę Forecastów rzędu 0.2gr kij nie stracił by znacznie na swojej szybkości. @Gugcio, wojciiech, dzięki za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi