Jozi Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 @Osiak pięknie, estetycznie i niskobudzetowo wykonany kijek .Zdradź cenę kijka (komponenty+blank) pomijając Twoją pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 @Jozi, dzięki.Jeśli dobrze pamiętam coś koło 450zł. Chyba z jedna szpulką nitki. Nie licząc lakieru itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Jak samemu potrafi się skręcić kijka to nie ma co porównywać do sklepowego chrustu .No i cieszy własny kijek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Bardzo ładnie i czyściutko wykonany kijek super lakier .Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Bardzo ładnie i czyściutko wykonany kijek super lakier .Gratki Dzięki, starałem się wyrobić w 2 warstwach na naklejce jednak 3 cieniutka była niezbędna do osiągnięcia zadowalającego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 No ostatnio miałem jazdę z lakierowaniem opisu .Temp. w chacie prawie 30 st. i duża wolgotność spowodowały ,że za szybko się wiązał powodując falbanki Dopiero po rozcięczeniu spirytusam jakoś zaczęło to wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja lakierowałem w nocy, w dzień było za gorąco żeby skupić się na czymś przez dłużej niż 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nowy kijek dla kolegi któremu spodobał się mój ISB802.75 Batsona.Konstrukcja bliźniacza z drobnymi zmianami w rękojeści. Kijek waży 151gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) I u mnie zagościł nowy blank made in Poland. Model Blaas M opisany SLM9617-2 9'6”10-17lb10-30gr.Średnica szczytówki 2mm dolnika 14mm. Waga blanku 88gr.Zamieszczam kilka poglądowych fotek, może komuś się przydadzą. Co do charakterystyki i wrażeń, opisze po uzbrojeniu blanku i testach wędki nad wodą.Kilka fotek ugięcia pod statycznym obciążeniem:50gr100gr200gr300gr500gr750gr1000gr Kijek składany dla kolegi z przeznaczeniem na wiślane Bolenie:) Edytowane 13 Marca 2013 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Sympatyczne te ścianki:-) ciekawe jak w realu prezentują się inne lakierowane kolory:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ścianki bardzo sympatyczne i czuć sporą moc drzemiącą w tym blanku. Zobaczymy co z tego wyjdzie po uzbrojeniu, ale zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ale dolnik chyba dość elastyczny co? Ten odcinek tuż za złączem chyba nawet za bardzo. A może to tylko takie wrażenie... Jeżeli jest szybki, powinien ładnie amortyzować i skutecznie męczyć rybę. Ścianka - faktycznie, równa jak w St.Croix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dolnik rzeczywiście poddaje się dość szybko, blank sprawia wrażenie bardzo szybkiego. Myślę, że to będzie dobre połączenie ograniczające ilość spadów lekko zapiętych ryb. Co do tego nieregularnego załamania za łączeniem to na żywo tego nie zauważyłem ale sprawdzę to dokładniej dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Moje z Fishing-Artu mają być jutro,ścianka rzeczywiście wygląda baaardzo solidnie i równiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 mała zapowiedz wędki na polskim blanku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ale ........ gdzie korona na orzełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 SLM na gotowo, fotki kiepskie ale coś tam widać.Fuji DPS18 kolor gunsmokeRękojeść połączenie czarnej pianki Eva z korkogumą i korkiem Burl Copano + pierścienie z FishingArt-u w kolorze OrangeOpis wedle życzenia właściciela.Pac Bay minima TiChrom od V30 do L5Na szczycie Fuji Sic w rozmiarze 5,5Omotki ProWrap kolor Sunset + srebrny tipet lekko zmieniła się koncepcja kapsla, orzełka bez korony zastąpiła PW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Sam nie odważyłem się na zastosowanie istotnego w mej rodzinie symbolu... Nie mniej jednak, zacne wykończenie stopki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek3b Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Gdzie kupiłeś Pacific Bay TiCh 5 ,nigdzie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Gdzie kupiłeś Pacific Bay TiCh 5 ,nigdzie nie mogę znaleźć.BRC ale jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Bardzo ładny kijek zrobiłeś Jestem pod wrażeniem , czysto i schludnie...a połączenie pianki z korkiem bardzo ładnie wygląda. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek3b Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dzięki,mają na stronie.Czy L-ki dałeś tylko 5 a raszta V czy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi