osiak Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ISB 802.75 na gotowo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W kapslu ten pierścionek to blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) W kapslu ten pierścionek to blank? Tak, w blank wpasowałem pierścień z korka, chciałem to zrobić inaczej ale nie miałem jak wyciąć kapselka powyżej 12 mm i jest jak jest:)Oczywiście blank jest schowany w korek na jakieś 2 mm i nie ma jak go uszkodzić. Kolejny Suzuki, tym razem RXF-4LB-601, Minimy Tich M16->W3+ SiC na szczycie.Waga wędki na gotowo 57 gr, na tą chwile lżejszej nie zrobiłem Edytowane 27 Stycznia 2016 przez osiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 57 gram a to grubasek , fajna wykałaczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Przyjemnie ta wykalaczka wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi